facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

GOLF IV

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

GOLF IV

OdgovorNapisal/-a klemen » 31 okt 2001 01:00

Jo.Fotr razmisla, da bo kupu golfa 4, 1.9 TDI.Zdej ma se hondo, ubistvu je stara skor 5 let, pa jo more zamenat, ker ma avto solo, pa je zakon, da avto ne sme bit starejsi od 5 let :( Pa me zanima, ce ma kdo izkusnje, pa to.Za golfa se je spet odlocu, ker je disel, valda dva litra mn pokur pa se disel je cnejs, pa golf tut kr dobr vlece.Pa okol 400.000 Sit ga na let cnej pride benz.Nardi pa okol 300.000km na let, okol 300 na dan.Sj verjetn ga je kdo ze vidu, zelena honda civic 5doors, ma reklamo honda Ambroz, drgac pa Avtosola Matak.Hval, odpiste!
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

Kraj: Menges, Slovenia

OdgovorNapisal/-a luiggi » 31 okt 2001 01:39

Že dolg je tega, k sm u šolo hodu, ampak 300 km na dan...pa 365 dni v letu znese prbližn 109.500 km v enem letu...
Uporabniški avatar
luiggi
Uporabnik

Kraj: Boštanj

OdgovorNapisal/-a klemen » 31 okt 2001 01:41

ja pardon moja napaka, kreten sm:)U treh letih je naredu okol 300.000km, res luiggi hvala.
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a luiggi » 31 okt 2001 01:49

Uporabniški avatar
luiggi
Uporabnik

Kraj: Boštanj

OdgovorNapisal/-a roky » 31 okt 2001 16:17

Kaj potem ce je honda ze stara

A ni v Lumbljani ena avto sola k ima same honde- civice 4 generacja...?

LP
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a klemen » 01 nov 2001 00:09

hehe, roky, ne bi reku, mislm mozn, sam je nov za****n prfuknen zakon, da avto za avto solo ne sme bit starejsi od 5 let, pa se 5 vrat more met nujno, to je nov zakon, sej pravm.Zato pa ****, nasa drzava.Pa se pedala more original kupt, k so okol 1000dem, drgac so pa 300dem, ce jih das tko not.Pa kao, da nej bi mela vsaka avto sola svoj poligon pa te fuke.Ma dej, so se prtozil, pa zdej ni treba.Pa fajn se mejte.BTW, ce bp kdo kupu, februarja se bo prdajala.
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a designGRL » 01 nov 2001 02:32

aves zakaj avto ne sme biti starejsi k 5 let? k je AVTOSOLA! k ta avto vozjo najveji nesposobnezi in avto unicijo! sploh pa kateri cudak bo hondo mel za avtosolo?? prevec navit motor za avtosolo. golf 4 je super za avtosolo, sem ga sama vozila v avtosoli. priporocam. super avto.

by the way; ali ti sploh imas izpit? atijev sinko...
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 01 nov 2001 17:07

EJ, klemen. Ta nova Honda Civic bo mela tud prvi diesel motor.

------------------------
!!!HONDA ČEZ VSE!!!
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a roky » 01 nov 2001 19:04

POMOTA: ga ze ima Jaz sicer se nisem vidu, misl pa da se je govorilo, da pride septembra al oktobra.

Sem pa jaz glih hotel to predlagat. Ker... 5 vrat ma, dizel je,baje da malo spije... pa se dizel na more bit kaj dost navit

LP
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a klemen » 01 nov 2001 23:47

EJ ti design girl, moj fotr ma hondo za avto solo ze ene 3 leta, pa se ni nc sfukal, je najbol avto, res, vsi so zadovolni, nc ne ****, pa se ta svoh motor je, 1.4 90km.No sj leti, pa se glede golfa, kot super avta.Jest+moj fotr se niti ne strinjava, golf kot super avto.Kupu ga bo sam zato, k ma nizko porabo, pa dost mocn je, 1.9 TDI 115 km.Pa design girl, ne mi morit kle, da honda ni za avo solo, k je najman zahtevna.Enkrat na mesec ma servis pr ambrozu u radomlah, pa se to recmo ole mal dolije pa sipe spuca.Hvalezen avto, res.
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 02 nov 2001 01:14

Jest lih nevem pomoje bi tvoj fotr res mal ceneje prisel skozi z dizlom k pa s hondico tko da se kr strinjam z njo sej itak se pa tuki gre samo za kes ne za svoje potrebe a razumes kaj hocem rect domamas hondo k je avion na jobu pa golfa ker je najbol primeren za ta job mors gledat vse pa ves dizli ponavad ful dlje zdrzijo k bencinarji to mors tu vedt sam so bol za dolge proge narejeni zato lih nevem kolk se to obnese sam povsod v avtosolah majo tdi-je al pa sam dizle sej ves tm je itak kes priorty pol pa uzitki...
Ti da za mislt a?
Drgac sm biu pa jest totalno presenecen k sm vidu hondo pa gor avtosola nc mi ni blo jasn ampak je dobr zgledal
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a designGRL » 02 nov 2001 01:55

aja..sorry klemen... 1,4... to je pa nekaj drugega. temu bi se ze tezko reklo "honda power". se opravicujem.

kar se pa golfa tice sem mislila, da je dober avto za avtosolo... jaz ga itak en bi mela, se najmanj pa dizla. ampak ostajam pri tem da ga je v avtosoli super vozit.

hondo tut, pol enkrat ko znas vozit.

by the way... ker avto mas pa ti? me prov zanima kdaj bos zasluzu za hudo hondo in jo pol se spedenu...
Uporabniški avatar
designGRL
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a roky » 02 nov 2001 11:38

Ne Klemena sprasevat po avtu k bo spet zginu za neki cajta

no no, sej se samo hecam...
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a klemen » 02 nov 2001 15:54

kva kva?:) Ja...huda Honda to so moje sanje, drgac pa sparam, za moje sanje, pa fotr mi da kdaj avto.Emil, a si vidu Hondo z avto solo?No drgac je ta honda zelne barve, tko da..si jo vrjetn, ce se kej po domzalah, kamnku pa po lj furas.LP
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 02 nov 2001 17:07

V lj sm jo pomoje vidupa ma ja abroz nalepko sam pomoje je bila siva nisem preprican sej itak pa pomoje nima velik avtosol HOND...
In se je fotr ze odlocu kva bo ubodu jest bi pomoje kr lupo-ta od VW kupu za avtosolo sam pravis da ga zakon ne dovoljuje je pa najbolj primeren avto 3.0L na 100km a kes bi se takoj obrnu k bi tolk prsparu sej a nima ena astra tud tm okol 4.0L na 100km tista ecotec a neki takega naj gleda na porabo pa na ceno pa bo kmal dobu kes nazaj sej itak pa to pomoje ze ve ce je v tem biznisu
LP vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a klemen » 04 nov 2001 16:50

honda je temno zelena, k se preliva v temno modro.No tist Lupo se mi zdi da je mozn samo z avtomatskim menjalnikom, kar pa pol ne bi bla vec avto sola:), pa lupo ma sam 3 vrata, pa se drag je za to kar ti nud.Verjetn, da bo golfa uzel.
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 04 nov 2001 18:24

Ne ne sej to je blo misljeno samo zarad porabe drgac ma pa menjalnik trintronic(al kako se ze rece tem menjalnikom k saltas tako da ga dajes samo gor al pa samo dol pa ti prestave menja na to sceno k v formulah sam da mas se zmeri rocko)...
LP vsem
Aja drgac je pa kokr jest vem okol 2.400.000 sit smo se enkrat sli pozanimat
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a klemen » 05 nov 2001 18:12

ze emil, sam k bo kandidat kupu svoj avto je 1% od 100% mozn, da bo vzel tazga.Fora je, da se naucijo saltat, spelavat, spelavat z rocno, parkerat, sklopka 3cm ven...pa te fore...
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 05 nov 2001 18:15

Vem Vem fora stari fora valda sam joke ampak porabu pa nebi velik dizla a? Pa folk bi se res hitr saltat naucu
Lp vsem
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a klemen » 05 nov 2001 18:57

ja najbol ja, pokur res mal, sam pol k se bojo po izpitu usedel s familijo, pa sli na morje, fotr golfa II posodu sinu, ves ponosen, zalaufu avto, pa cuk cuk, crknu.pa spet in spet...heehe
Uporabniški avatar
klemen
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: Google [Bot] in 0 gostov