Lp
Moderator: Blue Angels
Kratos je napisal/-a: Sicer se lahk ta bedarija vsakemu od nas nardi že ob naslednji vožnji....bog ne daj da res.
Lp
Kratos je napisal/-a:Madona ste ga >>kregal<<![]()
. Fant ne bo nič več upu napisat na forum. Vsekakor upam, da ga je ta šola nekaj naučila. Moglo bi ga sicer že pri prvem sesutem avtu. Sicer se lahk ta bedarija vsakemu od nas nardi že ob naslednji vožnji....bog ne daj da res.
Lp
Kratos je napisal/-a:Sam pr seb more razčistit stvari glede tega. Tukaj mu lahk še ne vem kako težimo, ko ne bo nič bolš. Je pa res, da je tole res bla sreča. Glede na to kaki so 5.gen civici glede crashov. Za primer kar se tiče spametovanja nekaterih oseb po nesrečah... Moj sodelavec je že olupil 3 honde. S prvo pri 180km/h zletu iz ravne ceste na travnik in se prevračal. Zraven je imel punco katera je bila 1mesec v bolnici. Ko sem vidu slike tega razbitga 5.gen HB-ja sploh nisem mogu vrjet, da še govorim s tem človekom. Z drugim vti-jem je trešu v enga Peugeota v rit in s tatretjim vti-jem polnim sopijančkov pijan prevozil rdečo luč in poknu v Citroen Xantio. Usi v bolnici in 2 mesca bolniške. Še zdaj se dnevno hvali kak se je on pelu s hondam in z nasmehom opisuje kak je to zgledal ko je ovinke"polagu". Zdaj vozi golfa 2 in špara kao za Preludko. Meni pa ponuja 20eur za en krog z mojo drvarnico, da pokaže kako se vozi Honda. Največja žalost je, da ta tip ni osamljen tak primer... Ko bi le moj pokojni najbolši kolega meu tako srečo kot jo imajo eni v takih situacijah.
Lp
Al je napisal/-a:okolica Pijave Gorice!
_SKOT_ je napisal/-a:Pa sm slišu zadnjič za to nesrečo,so mi torej prow rekli da ne znaš vozit![]()
Tigercek je napisal/-a:To je to, ko so pijančki kot cunje. Imajo sproščene mišice in imajo zaradi tega srečo, da ostanejo pri takih nesrečah živi, ker so mišice ohlapne in se nekako prilagajajo oblikam. Pa še, v 90% se ne zavedajo, kaj se takrat dogaja, ko se prevračajo in se prepustijo dogajanju. Ker če si ti trezen, vidiš, kaj te čaka in zaradi tega napneš mišice. Ker so mišice pa kite napete, take ostanejo do konca in zaradi tega tudi utrpijo hujše poškodbe (ali se pa refleksno napnejo). In če si za povrhu še nalit k pujs, deluje alko kot naravni narkotik ki blaži bolečine.
Carbon_style_v_tec je napisal/-a:A se je VTEC prižgal pa se ni hotel ugasnt ane?
Blue_Dragon je napisal/-a:Carbon_style_v_tec je napisal/-a:A se je VTEC prižgal pa se ni hotel ugasnt ane?
to bo to
Dameton je napisal/-a:Blue_Dragon je napisal/-a:Carbon_style_v_tec je napisal/-a:A se je VTEC prižgal pa se ni hotel ugasnt ane?
to bo to
na d16a9 motorju malo bolj težko![]()
![]()
![]()
![]()
_SKOT_ je napisal/-a:Pa sm slišu zadnjič za to nesrečo,so mi torej prow rekli da ne znaš vozit![]()
Upam d te nikoli ne srečam na cesti,baje nek zahajaš u naše kraje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov