Uporabnik
Kaj je zdej smolko nc ni vec slisat od tebe si kaj novega naredu a jo ze popravljas,si ze kej naredu mislim popravu a je se zmer vsa usuta,sej lih dons grem do tega mojga mehanika pa ga bom vprasu ce je ze kej novga zvedu za mere,ce ne bom pa se enga kleparja prasu naslednji cetrtek k grem jest tud most zamenat pa ce bo kej vedu ti povem ce jih slucajno se nisi dobu,drugace pa upam da gre vse po planih glede popravila pa o.k. vsega drugega,LP vsem

emil
Uporabnik
ja zaenkrat je še vse po starem, Sebastjan je dele že vse prpelu, sam klepar ma šele čez en tedn cajt, tko da se mi že kr mal meša, k se ne morm vozt, sploh pa zdej k sm učerej gledov film HITRI IN DRZNI, upam da bo u enmu mescu skupej dana da gremo na drinko, aja pa velik sreče na izpitu
LP
Uporabnik
http://www.gmpperformance.com/Accessori ... ltezza.GIF

Ej smolko a si uzadi kej rasu luci,no sej tud ce nisi zegnar poglej kaksne luci prodajajo za CRX-o ***** za mojga civica jih pa se ni sej ne od altezze poglej in se cudi:
Uporabnik
mogoče je kr "škoda" da so cele, te so res ql

Edited by - smolko on 19/10/2001 18:23:23
Uporabnik
neki tazga je blo pa v the fast and the furious...
Uporabnik
upam da bo delal

Edited by - smolko on 26/10/2001 13:51:51
Uporabnik
emil... kdor najde take lucke za P206 dobi lupcka... :)
Uporabnik
quote:
emil... kdor najde take lucke za P206 dobi lupcka... :)

a se jest tud lahka grem a izpadem iz te igrce

LP vsem
Uporabnik
Jest pa ne jest sm cist pridn

Kva je dej jeba za spremembo se kaj delaj ti alpinist zmesanda te nam v hribe poslau na divje gorske kite ,pa ce naus prsu z pet tonskim nazaj dobis enga bobra v gate da ti bo bobi palcko poglodu zdej pa hit na delo
Mislim kita lovit ta nas bobr ze vneto caka ce prides brez njega mozinc
Lp vsem,mozinc ti pa delat
Uporabnik
Nc od tega ves da so starim mamam prepovedal na fitness ker je pol ves folk meu take cudne skremzlene ksihte pa je pol upadlo povprasevanje tko da mam ni :)vec srece prihodnjic...
Jest se nam pa cist nac spremenu mogoce mal tisto nalepko povecu spredi druzga pa nc...
Ej kdaj koncas prlet pol mal do mene do pol 5 bom se doma pol grem pa k lubici
LP
Uporabnik
emil me je res zastrupil s pedenanjem avtomobila:))) guilty:((( res pa je da edino enega svojega gorenjskega frenda ni preprical v nakup honde! neverjeten software proti virusom mozinc! :)
no sej... jz sem pa njega z cem drugim zastrupla:)
Uporabnik
A e.k je iz gorenjske?
Uporabnik
Prav da iz Škofje loke...aane, Emil!

L.P.
Uporabnik
Jop senna you are so rightly right ...
Sk.Loka,
zakaj pa te to zanima?
LP vsem
Uporabnik
Ma ne vem. Kr tko. A maš ti sivo hondo pa eno belo nalepko uzadi (mislim da piše HONDA).
Uporabnik
...Letnik pa tam nekje 90-91?
Uporabnik
Ne ne belo mam jest sm pa vidu ze dostkrat tisto sivo k pise gor HONDA 16 VALVE z belo a mislem na isto?
LP
Uporabnik
Ne vem če misliva isto. Ma sej ni važn, sm kr tko vprašu.
Ker letnik pa je tvoja?
Uporabnik
91' soon to be skor 99'
Uporabnik
S kje pa si ti,kva mas pa ti za eno?
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels