Kaj je zdej smolko nc ni vec slisat od tebe si kaj novega naredu a jo ze popravljas,si ze kej naredu mislim popravu a je se zmer vsa usuta,sej lih dons grem do tega mojga mehanika pa ga bom vprasu ce je ze kej novga zvedu za mere,ce ne bom pa se enga kleparja prasu naslednji cetrtek k grem jest tud most zamenat pa ce bo kej vedu ti povem ce jih slucajno se nisi dobu,drugace pa upam da gre vse po planih glede popravila pa o.k. vsega drugega,LP vsem
emil
http://www.gmpperformance.com/Accessori ... ltezza.GIF
Ej smolko a si uzadi kej rasu luci,no sej tud ce nisi zegnar poglej kaksne luci prodajajo za CRX-o ***** za mojga civica jih pa se ni sej ne od altezze poglej in se cudi:
Ej smolko a si uzadi kej rasu luci,no sej tud ce nisi zegnar poglej kaksne luci prodajajo za CRX-o ***** za mojga civica jih pa se ni sej ne od altezze poglej in se cudi:
Jest pa ne jest sm cist pridn
Kva je dej jeba za spremembo se kaj delaj ti alpinist zmesanda te nam v hribe poslau na divje gorske kite ,pa ce naus prsu z pet tonskim nazaj dobis enga bobra v gate da ti bo bobi palcko poglodu zdej pa hit na delo
Mislim kita lovit ta nas bobr ze vneto caka ce prides brez njega mozinc
Lp vsem,mozinc ti pa delat
Kva je dej jeba za spremembo se kaj delaj ti alpinist zmesanda te nam v hribe poslau na divje gorske kite ,pa ce naus prsu z pet tonskim nazaj dobis enga bobra v gate da ti bo bobi palcko poglodu zdej pa hit na delo
Mislim kita lovit ta nas bobr ze vneto caka ce prides brez njega mozinc
Lp vsem,mozinc ti pa delat
Nc od tega ves da so starim mamam prepovedal na fitness ker je pol ves folk meu take cudne skremzlene ksihte pa je pol upadlo povprasevanje tko da mam ni
vec srece prihodnjic...
Jest se nam pa cist nac spremenu mogoce mal tisto nalepko povecu spredi druzga pa nc...
Ej kdaj koncas prlet pol mal do mene do pol 5 bom se doma pol grem pa k lubici
LP
Jest se nam pa cist nac spremenu mogoce mal tisto nalepko povecu spredi druzga pa nc...
Ej kdaj koncas prlet pol mal do mene do pol 5 bom se doma pol grem pa k lubici
LP
Information
Moderators