Uporabnik
Honda Accord 2.2 i-DTEC tourer
Uporabnik
Lepa,veliko lepša od prejšnjega karavana,bela ji pa paše u nulo 8)...edino teli oranžni smerokazi mi ne pašejo najbolj :?
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Uporabnik
U živo deluje bomba 8) Sicer me je kar malo razočarala glede motorja in voznih lastnosti samo bi jo pa takoj imel. Namreč, ni moja ampak smo jo testirali...
Uporabnik
waw waw karavan je lepši od limuzine :D
accord 2.2i-dtec 09
CRV 2.O i-vtec l03
YZF R1 08
Malo lima malo žice evo opel kolice
Uporabnik
huda ko pes... ko dva!! 8)
Uporabnik
DOMINIK wrote:waw waw karavan je lepši od limuzine :D
Prej nism bil enakega mnenja, zdej ko smo pa testirali se pa tvojemu mnenju pridruzujem 8)
Uporabnik
Ma ja no sej je bomba sam tut tastara ni bla slaba! Na prvi sliki se vidi kolk je obrnjena luč ! :shock: :wink:
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabnik
kr srce me je zabolu k sm vidu v tem avteku samooklicanega poznavalca avtomobilov g. Coljo......

se opravičujem mogu sm.....

fak.....

:lol:
ja pa nej bo tko...
Uporabnik
DOMINIK wrote:waw waw karavan je lepši od limuzine :D
Kaj ti to resno???
Accord 2.0 sport
HR-V 1.6 sport
T-MAX 530
GSX-R 1000 K6
Uporabnik
Ma jst se pa nekak ne morem navadit na tega novega, ok priznam da karavan mi zgleda novi lepse kot stari, limuzina mi je pa obup tako spredaj kot zadaj.
Zunanjost mi nenak ne potegne, notranjost je pa zakon, bomo videli cez 2-3leti ko pride facelift mogoce mi bo bolj vsec, ce ne bom pa pac drugo znamko kupil.
Jst sem kupil novega stari model, ravno zaradi tega k mi je stari model limuzina full lepa.
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabnik
SHOOT wrote:U živo deluje bomba 8) Sicer me je kar malo razočarala glede motorja in voznih lastnosti samo bi jo pa takoj imel. Namreč, ni moja ampak smo jo testirali...
Razloži to mal bolj konkretno.
Uporabnik
_BOSTROM wrote:...edino teli oranžni smerokazi mi ne pašejo najbolj :?
Ja je JDM :D :lol:
accord 2.2i-dtec 09
CRV 2.O i-vtec l03
YZF R1 08
Malo lima malo žice evo opel kolice
Uporabnik
Spengibengi wrote:kr srce me je zabolu k sm vidu v tem avteku samooklicanega poznavalca avtomobilov g. Coljo......

se opravičujem mogu sm.....

fak.....

:lol:
Žiga Colja je moj šef, tko da prosim, da se vzržiš takih komentarjev. Lahko iz prve roke povem, da je človek z glavo na mestu in da se zelo dobro "spozna" (nevem sicer kaj si ti predstavljaš pod tem terminom) na avtomobile.
Uporabnik
AERODECK wrote:
SHOOT wrote:U živo deluje bomba 8) Sicer me je kar malo razočarala glede motorja in voznih lastnosti samo bi jo pa takoj imel. Namreč, ni moja ampak smo jo testirali...
Razloži to mal bolj konkretno.
Od Honde voznik pričakuje športne vozne lastnosti in motor, iz katerega je iztisnjena še zadnja konjska moč. Temu žal ni tako. Podvozje še zdaleč ni namenjeno športni vožnji, čez vsako luknjo avto skače kot divji mustang, v ovinkih pa se karoserija neprijetno nagiba. Več kot očitno je avto pravi tourer saj se najbolje počuti na avtocesti, brez lukenj in ostrih zavojev. Nov dizelski motor i-DTEC je izredno tih, občudovalci ob cesti so bili prepričani, da avto poganja bencinski agregat. Tudi sicer je izolacija v notranjosti odlična in minimizira zvoke iz okolice. Motor ponuja 150 konjskih moči, kar je premalo za tako težak avto. Človek bi si za udobno prehitevanje na avtocesti želel vsaj še 30 konjev več. Spet kot primerjavo dajem novo Mazdo 6, ki z primerljivo konjenico in težo da vozniku večji občutek moči. Ne razumite me napak, avto »potegne«, za malce bolj dinamično vožnjo pa vsekakor priporočam 2,4 litrski bencinski agregat z 200 konjskimi močmi.
Direktno iz mojega testa vzeto ven.
Fotr Admin
Od Honde voznik pričakuje športne vozne lastnosti in motor, iz katerega je iztisnjena še zadnja konjska moč.
Pa ne od dizla :lol:

Nasprotje od športnega podvozja je udobno podvozje. Zato mi ni čisto jasno, kako lahko avto čez luknje skače kot divji mustang? To je precej rigirozna ocena. Avto torej ni ne udoben, ne športen? Moj Fusion nikakor ni športnik, niti limuzina, ampak luknje povsem zgledno požira. Mislim si, da ima honda še bolj udobno podvozje, ali pač ne?
Uporabnik
Okey tvoje mišlenje je da točno določene stvari pričakuješ.Sam ko si se usedu v avto bi lahko vedu da si se v dizla s 150KM udobje je ceni primerno kvaliteta ceni primerno uporabnost obliki primerno! Sem mislu da boš primerjal z ostalimi znamkami,je pa res da je v tej generaciji accordov mehkejše podvozje!!
Veš jest sem šel probat enga BMW-ja 150 KM in sem mislu da me bo na zic prpopal pa sem bil razočaran ker je BMW pa negre tolk k sem mislu :lol: :lol:
Uporabnik
Sem primerjal z ostalimi znamkami ja, novi BMW 3 in nova Mazda 6. In Mazda 6 z enako konjenico in težo poseka Hondo v vseh pogledih. Mazdin motor vleče nenormalno bolje od Hondinega, vzmetenje je pa za prste polizat. Nikoli nimaš občutka, da boš poletel čez luknje ali pa kaj podobnega. Lahko voziš zelo agresivno ali pa zelo udobno, v vseh situacijah boš dobil odlično vzmetenje. BMW ima tudi odlično podvozje, še bolše od mazdinega z edino minus točko in sicer da je pri počasni vožni podvozje enako hondinemu (čutiš res vsako grbino). Honda je športni avto, tak renome ima v svetu pika. Tega ne more nihče zanikati. In to se pričakuje od vsake honde. Dizel je lahko tudi športne, ko je dokazala MAzda 6 ali pa BMW 3. Hondi to očitno ni uspelo. Sicer pa mi tako ne boste verjeli, tako da stestirajte sami, pa boste videli, kaj govorim :wink:
Uporabnik
G-4S wrote:
Od Honde voznik pričakuje športne vozne lastnosti in motor, iz katerega je iztisnjena še zadnja konjska moč.
Pa ne od dizla :lol:

Nasprotje od športnega podvozja je udobno podvozje. Zato mi ni čisto jasno, kako lahko avto čez luknje skače kot divji mustang? To je precej rigirozna ocena. Avto torej ni ne udoben, ne športen? Moj Fusion nikakor ni športnik, niti limuzina, ampak luknje povsem zgledno požira. Mislim si, da ima honda še bolj udobno podvozje, ali pač ne?
Honda ima zelo udobno (beri mehko) podvozje. Na AC je odlično in v blagih ovinkih. Čim pa je cesta malce slabša in ovinki bol ostri se pokaže pravi karakter te dotične honde in sicer da je pravi tourer ki je doma na AC in posledično lepih cestah. Me je zelo razočaralo, ker sem vozil pred njo novo Mazdo 6 in je kot noč in dan :?
Uporabnik
a tole si furu hehe fajn zgleda ja :) nekak še bolš kukr limuzina :?: hmmmm
Mr. Pig 8)
Uporabnik
Ja men osebno je lepša kot limuzina. Čeprou škoda ker nismo stestirali kakšne limuzine z motorjem 2,4 da bi lahko primerjal recimo podvozje in ostale podrobnosti z tourerjem. Sem prepričan da je vzmetenje bolše (upam da).
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels