http://www.shrani.si/f/2X/DY/PqTxRj9/vecja.jpg
Žiga Colja je moj šef, tko da prosim, da se vzržiš takih komentarjev. Lahko iz prve roke povem, da je človek z glavo na mestu in da se zelo dobro "spozna" (nevem sicer kaj si ti predstavljaš pod tem terminom) na avtomobile.Spengibengi wrote:kr srce me je zabolu k sm vidu v tem avteku samooklicanega poznavalca avtomobilov g. Coljo......
se opravičujem mogu sm.....
fak.....
AERODECK wrote:Razloži to mal bolj konkretno.SHOOT wrote:U živo deluje bombaSicer me je kar malo razočarala glede motorja in voznih lastnosti samo bi jo pa takoj imel. Namreč, ni moja ampak smo jo testirali...
Direktno iz mojega testa vzeto ven.Od Honde voznik pričakuje športne vozne lastnosti in motor, iz katerega je iztisnjena še zadnja konjska moč. Temu žal ni tako. Podvozje še zdaleč ni namenjeno športni vožnji, čez vsako luknjo avto skače kot divji mustang, v ovinkih pa se karoserija neprijetno nagiba. Več kot očitno je avto pravi tourer saj se najbolje počuti na avtocesti, brez lukenj in ostrih zavojev. Nov dizelski motor i-DTEC je izredno tih, občudovalci ob cesti so bili prepričani, da avto poganja bencinski agregat. Tudi sicer je izolacija v notranjosti odlična in minimizira zvoke iz okolice. Motor ponuja 150 konjskih moči, kar je premalo za tako težak avto. Človek bi si za udobno prehitevanje na avtocesti želel vsaj še 30 konjev več. Spet kot primerjavo dajem novo Mazdo 6, ki z primerljivo konjenico in težo da vozniku večji občutek moči. Ne razumite me napak, avto »potegne«, za malce bolj dinamično vožnjo pa vsekakor priporočam 2,4 litrski bencinski agregat z 200 konjskimi močmi.
Pa ne od dizlaOd Honde voznik pričakuje športne vozne lastnosti in motor, iz katerega je iztisnjena še zadnja konjska moč.
Honda ima zelo udobno (beri mehko) podvozje. Na AC je odlično in v blagih ovinkih. Čim pa je cesta malce slabša in ovinki bol ostri se pokaže pravi karakter te dotične honde in sicer da je pravi tourer ki je doma na AC in posledično lepih cestah. Me je zelo razočaralo, ker sem vozil pred njo novo Mazdo 6 in je kot noč in danG-4S wrote:Pa ne od dizlaOd Honde voznik pričakuje športne vozne lastnosti in motor, iz katerega je iztisnjena še zadnja konjska moč.![]()
Nasprotje od športnega podvozja je udobno podvozje. Zato mi ni čisto jasno, kako lahko avto čez luknje skače kot divji mustang? To je precej rigirozna ocena. Avto torej ni ne udoben, ne športen? Moj Fusion nikakor ni športnik, niti limuzina, ampak luknje povsem zgledno požira. Mislim si, da ima honda še bolj udobno podvozje, ali pač ne?