Pričakoval sem pa ravno tok kolikor je bilo pokazano... iz izkušenj se učimo....
Drgač pa složnost vemo kje se je pokazala
Moderator: Blue Angels
HONDASHY je napisal/-a:Organizatorji še spijo!![]()
Takole no...kar se tiče programa ki je bil obljubljen za letošnji JAP meet sem tudi jaz pričakoval dosti več.Poleg tega pa ga je vreme pošteno zagodlo!Jaz osebno sem zmrzoval ko cucek,sploh potem ko se je zmračilo,vendar pa mi tistih 3€ ni bilo žal že samo zaradi vseh lepih japoncev ki so se kjub tako slabemu vremenu zbrali v tako velikem številu kot so se!Zmagali so pa itak štajerci ko se jih je pripeljalo 30 naenkrat!Jih je bil užitek videt na cesti!
![]()
...jaz mislim da tisti ki si je želel ogledati JAPONSKA VOZILA ni mogel biti nikakor prikrajšan!Kar pa mislim da je bilo bistvo>> OGLEDATI SI JAPONSKA VOZILA! Za vse ostale ki pa so se ga npr. samo prišli nacejat ob kakšnem plinskem grelcu pa to definitivno ni bil pravi kraj!![]()
Kar se pa tiče organizatorjev in pa tistih vaših 3€...sem pa res brez besed da se greste bunit za 3€!Pojma nimate koliko nas je na meetu in za meet delalo POPOLNOMA ZASTONJIn to od promocije do postavljanja dogodka od 10ih zjutraj in pa na koncu do pospravljanja vse te svinjarije ki je na koncu ostala!Če pa vam je bilo že tako žal tistih 3€ dat za SREČANJE(in ne priredtiev kar nekateri očitno ne dojamejo te razlike v pomenu besede!...) ste pa tako ali tako imeli vsi šanso roverju z macolo sneti vrata s čemer bi zaslužili 10€!
Jaz sem bil z videnim več kot zadovoljen,saj sem si prišel ogldat naše mlinčke in ostale japončke(sploh pa je bilo užitek pogledati pod "fortisov" pokrov!![]()
)ostalo me pa več ali manj sploh ni kaj preveč interesiralo... Uni k ste si pa želel pit pa ga žurat bi se mogl pa pol pr Uzotu oglast...res,after pr uzotu je pa zmagu!
![]()
![]()
![]()
...to je bilo samo moje mnenje glede letošnjega JAP meeta,ki je bil zame popolnoma zadovoljiv!
Lp!
Roman je napisal/-a:super je bilo
bato je napisal/-a:Tle bi se tud rad uradno prtožu, namreč, ko sem anketo izpolnil čitljivo z velikimi tiskanimi črkami in še narisu sonček v levi zgornji kot, sem zahteval plačilo za moje delo. Ženšče me je čudn gledalo(pa tud un tip z nekim vibratorjem-kaj sploh dela tip z vibratorjem na avto meetu?!?), jz pa sm ustraju pr svojmu...no pol sm vidu da nau nč in sm pograbu 17 nalepk in jih zdilu, tko da sm vseeno zaslužu 2,73eur...hehe suckers.
G-4S je napisal/-a:Dej mi razlož razliko med Jap meetom in Atlantisom?
Sej razumem, da ni blo vsem všeč, ampak po forumih berem take komentarje, da se že cel dan smejem. Redko kateri poda res obrazloženo in razmisleka vredno mnenje in tistim svaka čast
Pa preden kdo ven pade s kakšnim patetičnim komentarjem na moj račun, naj povem, da nisem ne sodeloval pri organizaciji, še manj pa komu v rit lezem
Koshir je napisal/-a:ej če ma kdo slike iz včerišnega dogodka lepo prosim da si vzame 10 min časa pa jih da gor![]()
Hvala
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost