gre se pa za velikega ljubitelja honde ki ga je verjettno tudi vecina od vas poznala Luka Stancic...nekatirim znan kot jezus...
moje sozalje vsem bliznjim...
Mah tole pamet v glavo je tako relativno. Vsak od nas je kdaj nepozoren, ima kaj v mislih, se ušteje in grejo stvari k hudiču. Pač ljudje nismo perfektni in delamo napake. Se mi zdi malo mimo da se vedno zgovarjajo vsi na voznike. Če bi ograje bile narejene kot je treba bi bilo manj smrtnih žrtev med motoristi. Oziroma bi bilo boljše da jih ni. Ograje bi tam naj biel da ščitijo ne pa ubijajo.Gaga wrote:Moje sožalje![]()
R type, res so ograje neumno postavljene ampak temu ni kriva samo ograja... bo treba mal več pameti tudi v glavo
Nasa drzava se je lotila tega problema na napačn nacin. In dokler nebo na tistih stolckih nekdo ki bo vedel kaj in kako, bomo take podobne nesrece imeli.R type wrote:Mah tole pamet v glavo je tako relativno. Vsak od nas je kdaj nepozoren, ima kaj v mislih, se ušteje in grejo stvari k hudiču. Pač ljudje nismo perfektni in delamo napake. Se mi zdi malo mimo da se vedno zgovarjajo vsi na voznike. Če bi ograje bile narejene kot je treba bi bilo manj smrtnih žrtev med motoristi. Oziroma bi bilo boljše da jih ni. Ograje bi tam naj biel da ščitijo ne pa ubijajo.Gaga wrote:Moje sožalje![]()
R type, res so ograje neumno postavljene ampak temu ni kriva samo ograja... bo treba mal več pameti tudi v glavo
LP