Uporabnik
Umrl mlajši motorist - hondaš
Nekaj minut po 18. uri je 24-letni motorist iz Dekanov vozil po stari cesti iz ljubljanske smeri proti Kopru. Na Črnem Kalu je v ovinku v bližini okrepčevalnice Viki Burger padel, nato pa drsel po cesti in trčil v stebriček obcestne ograje. Trčenje je bilo tako silovito, da je umrl na kraju nesreče. Zaradi nesreče je bila cesta poldrugo uro povsem zaprta, podrobnosti pa sinoči še niso bile znane. ...
gre se pa za velikega ljubitelja honde ki ga je verjettno tudi vecina od vas poznala Luka Stancic...nekatirim znan kot jezus...
moje sozalje vsem bliznjim... :(
Kad sam bijo mali, rekla mi je baka, samo ti navali, folira se svaka...........
Uporabnik
tudi moje sožalje...
I [color=red]♥[/color] my Honda
Prelude
Uporabnik
Sožalje ............. :( :( :(
Uporabnik
Ja, naš hondaš Luka :cry: :cry:

R.I.P
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Urosch
Luka R.I.P. :cry: :cry:
Uporabnik
R.I.P :cry:

LP
[size=75][b] I [/b][/size][size=75][color=red][b][i]LOVE[/i][/b][/color][/size][size=75][b] My Honda[/b][/size]
[size=75][b]´95 Civic ferio 1.6 VTEC[/b][/size]
ModeratoR
R.I.P.
I <3 my Honda
Insane
Glih sodelavec razlagal, ki je kolesaril tam, da je videl nesrečo z motorjem. Pol pa vidim tole.

Preklete ograje in njihovi nosilci. :evil:

Moje sožalje.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
...bli pred casom skupaj v Luciji, imel je se toliko planov in zagona.....

... :cry: :cry: :cry: :cry:
Uporabnik
sožalje tud z moje strani :cry:
civic EG5 l.95
Uporabnik
R I P :cry:
Uporabnik
Iskreno sožalje :cry:
Uporabnik
iskreno sozalje...
[color=red][b]Članica Teama Pravih Žensk Honda Foruma [/b]™
[/color][color=blue][b]Moški nimajo da uživajo[/b][/color]
Uporabnik
Moje sožalje :cry:

R type, res so ograje neumno postavljene ampak temu ni kriva samo ograja... bo treba mal več pameti tudi v glavo :?
Insane
Gaga wrote:Moje sožalje :cry:

R type, res so ograje neumno postavljene ampak temu ni kriva samo ograja... bo treba mal več pameti tudi v glavo :?
Mah tole pamet v glavo je tako relativno. Vsak od nas je kdaj nepozoren, ima kaj v mislih, se ušteje in grejo stvari k hudiču. Pač ljudje nismo perfektni in delamo napake. Se mi zdi malo mimo da se vedno zgovarjajo vsi na voznike. Če bi ograje bile narejene kot je treba bi bilo manj smrtnih žrtev med motoristi. Oziroma bi bilo boljše da jih ni. Ograje bi tam naj biel da ščitijo ne pa ubijajo.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
ModeratoR
R I P
Honda Civic Sedan 1994 b20
Honda Accord Coupe 1985
Uporabnik
R type wrote:
Gaga wrote:Moje sožalje :cry:

Mah tole pamet v glavo je tako relativno. Vsak od nas je kdaj nepozoren, ima kaj v mislih, se ušteje in grejo stvari k hudiču. Pač ljudje nismo perfektni in delamo napake. Se mi zdi malo mimo da se vedno zgovarjajo vsi na voznike. Če bi ograje bile narejene kot je treba bi bilo manj smrtnih žrtev med motoristi. Oziroma bi bilo boljše da jih ni. Ograje bi tam naj biel da ščitijo ne pa ubijajo.

LP
Nasa drzava se je lotila tega problema na napačn nacin. In dokler nebo na tistih stolckih nekdo ki bo vedel kaj in kako, bomo take podobne nesrece imeli.

Iskrene sozalje svojcem, in vsem ki so ga poznali.
Uporabnik
sožalje tut od mene in R.I.P
cypress green Civic 6.gen 1.4i 1996 --ex
silver Civic sedan 1.4 iS 2000 --ex
silver Civic HB EK4 1999 --ex
winter wagon white Shuttle 1990 --ex
championship white ITR dc2 1999
Uporabnik
r.i.p :(
Locked

Information

Moderators