R type wrote:Simak-R wrote::lol: :lol:
Ja prav si me razumel,lahko dobim podatke bp samo brez veze,da morim človeka če pa nebo šel noben nič urejat,kar je tudi po svoje bedno,ker nima nihče od nas tukaj nič zraven te bedarije,ki so jo dedu napravli retardi :wink: :)
:lol:
LOL seveda ti lahko dobiš podatke bp, sam ne boš ker je brezveze. :lol: Kr neki. :lol:
Kar se pa onih tiče. Žalostno je kr bojo na koncu pristali za 6 mesecev v zaporu če sploh bodo. :?
LP
Ja kar neki...nevem zakaj bi koga sploh zanimalo kdo je to bil,jaz nekako poznam dva ki sta bila vpletena,pa dvomim da bi se kdorkoli od vas z menoj vredi ukvarjal z njimi.Ni varno.
Sem pa par let nazaj tudi naletel na primer ki sta me dva napadla(30 in 35 let v prijateljevem lokalu,sta razgrajala in nadlegovala goste,mene in mojo punco).Bil sem vrzen na tla,raztragala sta me za prazen NIC in razbila sta mi uro(siver nekaj grozno nisem bil tepen ker sem se jiva nekako ubranil).Nato je prisla POLICIJA in naredila zapisnik.
IN KAJ SEM DOSEGEL???NIC!
Lahko jiva bi tozil,pa sta mi hodila na vrata ces se lahko naredimo poravnavo.Nista bila vec junaka,se manj jiva bo ko jiva doleti moja siba.
Dandanes ljudje delajo cudeze za denar.
In zakaj to pisem ker je pred menoj lepo napisal R Type kaj jim sledi.Popolnoma nic,ker pac to zakon dopusca,ti ljudje bodo spuscen/oproscen zaradi okoliscin in pomanjkanja dokazov.Mogoce pogojna...Znajo pa modrovati in meriti ob cesti,loviti ljudi ki kadijo travo ne pritiskajo pa na tiste ki se lepo bogatijo na ta nacin.Nimam proti nikomer nic,ampak cedalje vec ljudi vzame PRAVICO V SVOJE ROKE in resi problem po svoje.Tako je tudi prav-deloma.Marskija se bo se moralo zgoditi da se bodo doloceni ljudje zamislili nazalost.Upam da kdo od vas nima podobnih problemov...
Se opravicujem sam me mal moti to nakucavanje kako bi kdo koga poiskal na vratih in poracunal,to se ne govori.Pa jaz tega nebi storil,kot sem ze rekel das nekomu da to stori in ko preberes v novicah placas dolocen znesek,pa naj se potem misli kdo pa zakaj ker ima toliko sovraznikov.
LP