LittleGirl je napisal/-a:NPsem si jo morala kar slikat, čeprav se bolj slabo vidi, ampak je......upam da se še kdaj vidimo kje
![]()
Bye
Ma ni zdaj ona naštimana za slikanje (zima.press)
Moderator: Blue Angels
LittleGirl je napisal/-a:NPsem si jo morala kar slikat, čeprav se bolj slabo vidi, ampak je......upam da se še kdaj vidimo kje
![]()
Bye
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Glinšk #10 je napisal/-a:evo prsu iz urgence am mam gips sam se neki a mogoce kdo ve kaj sm naredu da me prst boli???
Si še lahk tak vesel, da si jo sam s povitim prstom odnesel, tak kot si bil tečn s tisto frulico![]()
Bye
A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:Glinšk #10 je napisal/-a:evo prsu iz urgence am mam gips sam se neki a mogoce kdo ve kaj sm naredu da me prst boli???
Si še lahk tak vesel, da si jo sam s povitim prstom odnesel, tak kot si bil tečn s tisto frulico![]()
Bye
Bye
Glinšk #10 je napisal/-a:men se dozdeva k se naslednic nek prkazm bom po "luliki" dubu aja pa kam nej prnesm js te spegle pa klabuk?
robi-crx je napisal/-a:no da pade prva čez tebe men si šu,hahaha joke care
legende ste bli,štajerci smo pa spet zmagal,hahaha![]()
![]()
![]()
Jasmy je napisal/-a:ja super je bilo, nimam kaj drugega za rečt
Alexzander The GREAT je napisal/-a:Ucer je blo ok.![]()
![]()
![]()
![]()
No jst sm se mel kulci drgac pa ce tko pomislim,sm biu itk pijan pa zadet tko da mi je vseen al bi biu v lokalu al pa na Zalah,spoznal sm neki novga folka,uglavnem smeh do konca,casper drugic mi ne daji ta sit k to je pa blo cist prevec mocno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
caspeRR7 je napisal/-a:Alexzander The GREAT je napisal/-a:Ucer je blo ok.![]()
![]()
![]()
![]()
No jst sm se mel kulci drgac pa ce tko pomislim,sm biu itk pijan pa zadet tko da mi je vseen al bi biu v lokalu al pa na Zalah,spoznal sm neki novga folka,uglavnem smeh do konca,casper drugic mi ne daji ta sit k to je pa blo cist prevec mocno.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OOOOoooooo the hell I won't nigga![]()
![]()
jz sm se tok hitr odpravu da sploh nism nobenga nouga spoznou.....aja ja sm prstko-ta men se zdi sm biu mal pod dozo
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov