Po 70. letu za volan?

Total votes: 56
Da (14) 25%
Ne (42) 75%
Uporabnik
suhi wrote:
Vrtelo Letelo :) wrote:ja zanč si ze zlo bliz enga golfa 2-ke peljal, čist za rito, pa se mi zdi da celo vem zakaj ..., nis hotu prehitet, ane 8)

a ti to men

to je bil pa kos u golfu zakaj sm pa tok bliz vozu se bo pa hmal zvedl :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

vrtelca sam useen sm hitrej od tebe :P

aj teb ja :lol:

sem te videl, ko sva se z alex-om vračala iz LJ ...,

itak das šintrejši, če maš pa VW pover pred sabo in si v zavetrju ... :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Vrtelo Letelo :) wrote:
suhi wrote:
Vrtelo Letelo :) wrote:ja zanč si ze zlo bliz enga golfa 2-ke peljal, čist za rito, pa se mi zdi da celo vem zakaj ..., nis hotu prehitet, ane 8)

a ti to men

to je bil pa kos u golfu zakaj sm pa tok bliz vozu se bo pa hmal zvedl :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

vrtelca sam useen sm hitrej od tebe :P

aj teb ja :lol:

sem te videl, ko sva se z alex-om vračala iz LJ ...,

itak das šintrejši, če maš pa VW pover pred sabo in si v zavetrju ... :lol: :lol: :lol:

kaj nej nism smel mami rekla da morem jit počas pa previdn pelat.

uglaven dol z ceste z penzionisti al pa še enkrat delat izpit to bi jest naredu
i RULE

pa se rd vs mam
Uporabnik
No glede statistike ne vem lahko pa opisem primer za katerega sm 100% da NI laz!

Strokovnjaki so imeli mislim da 10 voznikov nad 65 let (v Franciji) 30 dni pod nadzorom in rezultati so bili PORAZNI!!!

ko je uprasal eden od clanov komisije ; zakaj zavirate tako pozno in sunkovito pred rdeco lucjo je bil odgovor :arrow: A vi veste koliko voznje imam za sabo , meni NI treba zavirati kot mladim--> TO SO IZKUSNJE!!!

Ampak raziskava je pokazala da vozniki po cca. 65 letu imajo do 35% slabse reflekse in s tem posledicno tudi kasneje opazijo zaviranje pred sabo oz. rdeco luc 8)

Vsak dan gledam kaj pocnejo v prestolnici in mi gre na :cry:

pol pa ratam Živc in posledično ZNORIM !!! :wink:
Uporabnik
Boby wrote:

LOOOOOOOOOOL ampak podpis........ :twisted:
The unfriendly GhOsT

Ego prenese več kot veliko, telo pa manj kot zelo malo.

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

Japan all the way - GSX-R & ED7
Uporabnik
casper7 wrote:
Boby wrote:

LOOOOOOOOOOL ampak podpis........ :twisted:

I agree
nekateri res niso vec za volan samo pa priznam da so svetle izjeme
To lead, sometimes you have to follow.
I'm a fish!
gapi wrote:nekateri res niso vec za volan samo pa priznam da so svetle izjeme

res je. jst se npr. se kr dobr drzim.
.i..
Mah cudakov na cesti je prevec, mas od nedeljskih voznikov,k gleda na avto k potrebo(al pa zato k ga ma soseda :)), pol so pa kle pacienti ki vozijo avte za male pare in sploh ne gleda na okolico samo gasa, pol smo kle mi ki vec al manj mamo pedal to the metal. aja pa ne smemo pozabit rich folks ki mislijo da so ujeli boga za jajca,tko da ima nas velik. :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabnik
Alexzander wrote:Mah cudakov na cesti je prevec, mas od nedeljskih voznikov,k gleda na avto k potrebo(al pa zato k ga ma soseda :)), pol so pa kle pacienti ki vozijo avte za male pare in sploh ne gleda na okolico samo gasa, pol smo kle mi ki vec al manj mamo pedal to the metal. aja pa ne smemo pozabit rich folks ki mislijo da so ujeli boga za jajca,tko da ima nas velik. :lol: :lol:

agree
Honda POWER
Uporabnik
Tignes wrote:
Alexzander wrote:Mah cudakov na cesti je prevec, mas od nedeljskih voznikov,k gleda na avto k potrebo(al pa zato k ga ma soseda :)), pol so pa kle pacienti ki vozijo avte za male pare in sploh ne gleda na okolico samo gasa, pol smo kle mi ki vec al manj mamo pedal to the metal. aja pa ne smemo pozabit rich folks ki mislijo da so ujeli boga za jajca,tko da ima nas velik. :lol: :lol:

agree

Najvec je pa mulotov s sfukanimi starimi hondami, ko mislijo da so na pisti in ko poci so krivi penzionisti. :)
al pa sredi noci slisis an-an-an-an-an-an - an-an-an-an-an-an-an-an-an-an-an-an - aaan-aaan-aaaaaan-aaaaaaaaan-aaaaaaa (blokada)
I'm a fish!
West wrote:Najvec je pa mulotov s sfukanimi starimi hondami, ko mislijo da so na pisti in ko poci so krivi penzionisti. :)
al pa sredi noci slisis an-an-an-an-an-an - an-an-an-an-an-an-an-an-an-an-an-an - aaan-aaan-aaaaaan-aaaaaaaaan-aaaaaaa (blokada)

resnica :)
.i..
Uporabnik
ambrozic wrote:
West wrote:Najvec je pa mulotov s sfukanimi starimi hondami, ko mislijo da so na pisti in ko poci so krivi penzionisti. :)

resnica :)

NOT lastniki Hond bl cuvamo na avte to sliss od unih k majo jugote pa take sam d ne pridejo tok hitr do blokade......
The unfriendly GhOsT

Born at last come back to dast, Born in sin come on in.Give me what I want and I'll go away :twisted: :twisted: :twisted:

I'm a fish!
casper7 wrote:NOT lastniki Hond bl cuvamo na avte to sliss od unih k majo jugote pa take sam d ne pridejo tok hitr do blokade......

honde cuvajo sam ljubitelji hond. vecina teh je na forumu, le-te poznas ampak ne mores iz tega sklepat da so to povprecni uporabniki honde. normaln uporabnik je mozoljav nerazvit pankrt z nekim cudnim sadizmom do vozila in se obnasa tocno tko kot je West napisu. taka je zal resnica :P in kar me najbolj mot je to da kot takega ostali dojemajo tebe, mene in ostale s tega foruma.
.i..
Uporabnik
No dobr to mas pa prou :wink: NA ZALOST
The unfriendly GhOsT

Uporabnik
Da ne bo kdo narobe razumel; dolocenim penzionistom bi pa na licu mesta scefral izpit, ce bi bil policaj :)
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels