Moderator: Blue Angels
dej ne hvali se kr naprej s tem bmw-jem,pa se drzi temeEddy-k2 je napisal/-a:živc ju da menprobava v petek?
Priam je napisal/-a:Ja zgleda d smo zavil mal z glavne ceste (al pa teme), na prašno makadamsko cesto in vse skupi že počas spominja na navaden gostilniški prepir, ki mu sledi še pretep!)))
Dobr zdej vsaj to vem da ima prvi SOHC, drug pa dve odmične, se pravi DOHC! Za začetek je to že nekaj!Gremo počas dalje!
smitko je napisal/-a:dej ne hvali se kr naprej s tem bmw-jem,pa se drzi temeEddy-k2 je napisal/-a:živc ju da menprobava v petek?
prpelji se z bmw-jem 1.6 in pol govori in primerjaj!
![]()
lp smitko
a se bavarci?jst nc ne vidm sam honde,ampak posamezniki ki se povzdigujejo mi grejo na k...,to je vseEddy-k2 je napisal/-a:smitko je napisal/-a:dej ne hvali se kr naprej s tem bmw-jem,pa se drzi temeEddy-k2 je napisal/-a:živc ju da menprobava v petek?
![]()
lp smitko
kaj pa če bi ti malo pogledal svet čez vrata ne pa čez okno honde?
dej mal poglej okol: ne vozijo se samo honde po svetu,..
Zivc je napisal/-a:Eddy-k2 je napisal/-a:živc ju da menprobava v petek?
v soboto, k ne bo vsiljivcev
smitko je napisal/-a:a se bavarci?jst nc ne vidm sam honde,ampak posamezniki ki se povzdigujejo mi grejo na k...,to je vseEddy-k2 je napisal/-a:smitko je napisal/-a:dej ne hvali se kr naprej s tem bmw-jem,pa se drzi temeEddy-k2 je napisal/-a:živc ju da menprobava v petek?
![]()
lp smitko
kaj pa če bi ti malo pogledal svet čez vrata ne pa čez okno honde?
dej mal poglej okol: ne vozijo se samo honde po svetu,..![]()
smitko je napisal/-a:a se bavarci?jst nc ne vidm sam honde,ampak posamezniki ki se povzdigujejo mi grejo na k...,to je vse![]()
sej ne recem da ne znas vozt...uglavnem...ne bom nc vec reku,nej ostane tema taka kot je...Eddy-k2 je napisal/-a:smitko je napisal/-a:a se bavarci?jst nc ne vidm sam honde,ampak posamezniki ki se povzdigujejo mi grejo na k...,to je vse![]()
bavarci,alfe,honde,toyote.....imaš jih veliko..
če si pa mnjenja da se pouzdigujem se krepko motiš,če me boš kdaj spoznal boš videl da to ne drži![]()
pridi na MK pa tam otresaj gobec na mojem sovozniškem sedežu...dam jajca stran da se teh občutkov ne boš rešil tako kmalu...vsak ki sem ga peljal je bi l prenavdušen
Priam je napisal/-a:Do zdej se je ful dogajal tle gor, sam še vedno pa nisem zvedel "skoraj" nič!!!
majaCRX je napisal/-a:Nisi "rahlo" optimističen, da VTI z menjano ENO odmično vozi 14.8 ???![]()
Krigl vozi recimo okoli 15s, pa ga kar povprašaj, kaj vse je menjal...prav tako cresh in še mnogi ostali![]()
+ tega, da ima večina od teh popolnoma oljupljen avto na dragih.
Teža pa verjetno veš, koliko doprinese!?!?
Priam je napisal/-a:Do zdej se je ful dogajal tle gor, sam še vedno pa nisem zvedel "skoraj" nič!!!
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov