facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

avtocesta + eksplozija

Splošne informacije, mnenja, izkušnje in podobno na temo Honda.

Moderator: Blue Angels

Re: avtocesta + eksplozija

OdgovorNapisal/-a SunShiner » 18 sep 2005 03:41

Eddy-k2 je napisal/-a:pa užitki RWD-ja fantje...to je nekaj kar je potrebno ponavljati konstantno-->pravi navdušenci nad vožno bodo vedno vozili le RWD,ker je najboljša razporeditev kar obstaja :P :P

:twisted: :twisted: :twisted: 8)

kar se pa hitrosti po klancih tiče... jst sploh ne ločim več med ravnino ter klancem navzgor :P
------------------------------------------------------
-the pursuit of performance-
------------------------------------------------------
powered by Nissan Silvia S14 300+ hp & 400+ Nm
Uporabniški avatar
SunShiner
Uporabnik

Kraj: Nissanmania

OdgovorNapisal/-a smitko » 18 sep 2005 14:22

Eddy-k2 je napisal/-a:
smitko je napisal/-a:sej sm se zlagal,gre se mal vec k 210 ce ma dober dan,u CETRTI!!! ne razumem kako lahko tle eni pamet solijo,k nimajo tri ciste od honde,sam to vejo da se da dizla nacipat,in pol misljo da so tapravi tunasi,uzitek je k se avto zavrti,vtec zapoje in takrat je tisto pravo,pr dizlu pa mal zadimi,pa tud ce gre 10 vec k ksna honda,se tud 1% ne more primerjat glede uzitka v sami voznji!pa se enkrat bom povedu honda je avto, kar se tuki na forumu vsi strinjajo,vse drugo ja pa KRNEKI skup zneseno!!!konji gor al dol ce pa ni nc od avta :!: :!: :!: LP Smitko

smitko ti pojma nimaš kaj je užitek Vteca v pravem pomenu ker nimaš Vtija :wink:

boš pa dojel čez čas da je čar avtocestne moč navor...recimo po zamenjavi menjalnika gre moj avto po izačunu na papirju točnih 255km/h,na števcu imam 240,kazalček gre še 1,5cm nižje 8)

pa ni fora v tem...fora je da jaz obdržim hitrost 240 čez celoten vrhniški klanec,ali višnjegorski BP,honde tega niso sposobne(razen kubaturnih-H22) ravno zaradi pomankanja navora :wink:

pa užitki RWD-ja fantje...to je nekaj kar je potrebno ponavljati konstantno-->pravi navdušenci nad vožno bodo vedno vozili le RWD,ker je najboljša razporeditev kar obstaja :P :P
:?: kaj si moj post kliknu zato da poves in se pohvalis kolk gre tvoj bmw :?: ZVITO :!: lp
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Boby » 18 sep 2005 16:02

Držte se topica :roll: :!:

:wink:
Uporabniški avatar
Boby
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Boby » 18 sep 2005 16:12

mi-honda(š) čimprej zrihti :wink:

pol pa :rockon:
Uporabniški avatar
Boby
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 18 sep 2005 22:18

Tema, fantje tema!!

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Eddy » 19 sep 2005 00:22

smitko je napisal/-a: :?: kaj si moj post kliknu zato da poves in se pohvalis kolk gre tvoj bmw :?: ZVITO :!: lp

niti ne...kliknil sem tvoj post ker se mi zdi nesmiselno da hvališ Vtec,če ga še nisi izkusil z svojim nizko kubaturnim mlinčkom za kavo :wink:
pa ne mislim nič slabega,le tole poviševanje nekega povprečnega avta v višave me je malenkost zmotilo...
glede mojega avta pa povem dejstva,in se ne hvalim :wink: samo stresem kar pride na lev pas in molčim :P :P

Edit: mi-honda: tebi pa od srca želim ponoven življenski ciklus tvoje lepotičke,lepo da se nekdo spravi z srcem v tuning in styling obenem :wink:
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a smitko » 19 sep 2005 07:01

Eddy-k2 je napisal/-a:
smitko je napisal/-a: :?: kaj si moj post kliknu zato da poves in se pohvalis kolk gre tvoj bmw :?: ZVITO :!: lp

niti ne...kliknil sem tvoj post ker se mi zdi nesmiselno da hvališ Vtec,če ga še nisi izkusil z svojim nizko kubaturnim mlinčkom za kavo :wink:
pa ne mislim nič slabega,le tole poviševanje nekega povprečnega avta v višave me je malenkost zmotilo...
glede mojega avta pa povem dejstva,in se ne hvalim :wink: samo stresem kar pride na lev pas in molčim :P :P

kdo pa je kje omenu da za svoj avto govorim,mislu sm na mocnejse honde,vti-je integre itd... :P :P :P

mi-honda pm :!:
ACCORD 00' 1.8 ES VTEC

AX 1.4i 4x4

Civic 1.5 Vtec http://www.hondaclub-si.com/forum/viewt ... highlight=
Uporabniški avatar
smitko
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CupraR » 20 sep 2005 10:25

Sam tko tisti ki mate VTI-ja nimate veze kje je prednost Vteca :twisted: ker nima te 3-stage Vteca :twisted: :twisted:
Ne pozabit na to da je Renault f1 prvak..... Zaradi cesar imajo sedaj vsi klioti nekaj KM vec, nekoliko manj pokurijo, servisni interval pa se je podaljsal za 2000 km. Njihovim voznikom pa se je podaljsal tic, povecal gobec in zmanjsal iq.
Uporabniški avatar
CupraR
Brake Master

Kraj: Bolivia

OdgovorNapisal/-a ambrozic » 20 sep 2005 14:36

CupraR je napisal/-a:Sam tko tisti ki mate VTI-ja nimate veze kje je prednost Vteca :twisted: ker nima te 3-stage Vteca :twisted: :twisted:

a nima b16a2 3 stage vtec? v leru je en oz. tam nekje, pol je drug stage do vklopa "zloglasnega vteca", in 3. stage od tam naprej. mogoce pa ni res kar sm napisu :)
.i..
Uporabniški avatar
ambrozic
I'm a fish!

Kraj: Recaro

OdgovorNapisal/-a t3d » 20 sep 2005 14:45

Mogoče pa to ni taprava tema :?:
Uporabniški avatar
t3d
Uporabnik

Kraj: Notranjska

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 20 sep 2005 14:48

Kolikor jaz vem je;
1 prva faza od 0rpm do 3500rpm
2 druga faza od 3500rpm do 5500rpm
3 tretja faza od 5500rpm do 8500rpm+ :wink: :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a R type » 20 sep 2005 14:51

:roll: Tudi tako tehnične teme uničite. :x

Dovolj.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

Prejšnja

Vrni se na Splošno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost