Dejch je napisal/-a:smecks je napisal/-a:Aless je napisal/-a:LOL, pa clovek kaj je s tabo, a mas mogoce manjvrednostni kompleks al kaj. Meni je bas vseeno kak leti tvoj TDI, pa kake avte vse si dol pocil.itd.
Jst sem sam napisal dejstva da recimo Bingo leti v cetrti po stevcu malo cez 200kmh.
ja sej ni to 1.8 TURBO!!! za tegale pa res lahko potrdim da gre u TRETJI 180!! Preizkušeno! Sam za bingeca pa ZLOOO težko verjamm, po specifikacijah je njegova končna nekaj km čez 200 pa naj bi šel u četrti 200?? malo verjetno

Od kdaj naj bi pa imel bingec koncno nekaj cez 200? Po števcu, da, ampak realno pa sigurno nima niti 190 al pa?
Jao...kaj a ti za tvoj avto, ko se s kom menis tudi govoris, kolko si se realno peljal in ne kolko ti je stevec kazal?
To torej izgleda tako...zadnjic sem se skozi ovinek tam in tam peljal realno 84,5 km/h, ker jaz ne upostevam stevca, ker laze
Ja logicno, da poves kolko gre po stevcu, saj po obcutku ne mores povedat.
Serijski bingo s 75KM ti gre v cetrti tam okrog 180km/h (
po stevcu, da se ne bo kdo spet razburjal), ko ga vrzes pa v peto pa hitrost pade na 170-175km/h. Ce menjas dihtungo na sesalnem kolektorju imas 87KM (zmerjeno na valjih, da se ne bo spet kdo repencil, da ni mogoce) in takrat gre v cetrti okrog 200km/h (odvisno seveda od temperature zrake...ce je prevec toplo ali vlazno ne gre 200) in to je pri nekje 6500 obratov...blokada je pri 7200-7300, ce das v peto ti pade na 190km/h.
Ce ne verjameta pa se peljita z nekom, ki ima menjano dihtungo na bingotu, da vama demonstrira
P.S.: Za info, pri bingecu gredo blokade tako:
1. prestava: okrog 55 km/h
2. prestava: okrog 95 km/h
3. prestava: okrog 155 km/h
4. prestava: ne vem, ker je premalo konjev...je pa cez 200 km/h (za njo bo aless vedel povedat, ker ima vec konjev kot 87)