Mene samo zato zanima, ker bo moj projekt kmalu koncan, da vem kaj pricakovat. Le da je vlozenega se par 100kSIT več
Moderator: Blue Angels
smitko je napisal/-a:tdi 130 KM ,sm ga jst z 1.5 motorjem sprobu na avtocesti v soboto..uglavnem en cajt je neki dimu pred mano,pa se ni hotu umaknt,tku da sm ga mogu jit po odstavnem,pr 210 prehitetsmecks je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:....No uceri mi je dobesedno explodiral motor pri 6k rmp in 180km/h na avtocesti.....
Pri 6000 obratov in hitrosti 180km/uro pa tvojih 170KM je to bl slab rezultat.... a pol je blo pr 210 že KREPKO u rdečem!?!?
sm se pelu z TDI-jem 130KM pa je na 4000obratov hitrost 220km/uro, u rdečem je pa na 4800 obratov... hm ja no tale tvoja mašinca in teh 170KM pol niti ni tok pr končni....![]()
![]()
![]()
s cetrto prestavo seveda
smecks je napisal/-a:![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
če gre tvoj 210 s četrto prestavo grem jz sz šesto 300!!!![]()
Aless je napisal/-a:smecks je napisal/-a:![]()
![]()
![]()
![]()
hahahahahahahahahaha
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
če gre tvoj 210 s četrto prestavo grem jz sz šesto 300!!!![]()
Saj tudi bingo gre v cetrti malo cez 200kmh!
smecks je napisal/-a:
ja sevede
Aless je napisal/-a:smecks je napisal/-a:
ja sevede
mah tebi ni pomoci,naj te eden pelje pa bos videl.
Aless je napisal/-a:LOL, pa clovek kaj je s tabo, a mas mogoce manjvrednostni kompleks al kaj. Meni je bas vseeno kak leti tvoj TDI, pa kake avte vse si dol pocil.itd.
Jst sem sam napisal dejstva da recimo Bingo leti v cetrti po stevcu malo cez 200kmh.
smecks je napisal/-a:ja sej ni to 1.8 TURBO!!! za tegale pa res lahko potrdim da gre u TRETJI 180!! Preizkušeno! Sam za bingeca pa ZLOOO težko verjamm, po specifikacijah je njegova končna nekaj km čez 200 pa naj bi šel u četrti 200?? malo verjetno![]()
eXtreme je napisal/-a:7900 se ti je vrtel? Ti je kdo premikal blokado, ker dvomim da ima tovarnisko tako visoko?
Mene samo zato zanima, ker bo moj projekt kmalu koncan, da vem kaj pricakovat. Le da je vlozenega se par 100kSIT več
mi-honda je napisal/-a:ja masina je hin
gre druga -se ni znano kira - upam da ista i-SR
vzrok ja cisto po nepotrebnem
pozabil sem na cisto osnovno zadevo ker se je prehitro to vse dogajalo in to je hlajenje
namrec stock hladilni sistem ni mogel sprotat gretju masine
eh jeb. ga
tako novo hlajenje ze naroceno, zelo v kratkem tudi narocen hladilnik za hlajenje olja v masini, plus usi potrebni merilniki,not bojo sli tudi type-R bati, pa upam dobim to odmicno ze enkrat ker se bom nacakal, pa se se bi kaj naslo![]()
upam pa da bo na novo zazivelo do konc meseca- do portoroza![]()
evo tok za enkrat slike pa v sredo ko grem spet na urgenceo
lp
miha
mi-honda je napisal/-a:aja pa se vsem se nisem zahvalil za socustvovanje
vendar ne bo dolgo trajalo![]()
lp
miha
Alexzander je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:aja pa se vsem se nisem zahvalil za socustvovanje
lp
miha
No ko bos zrihtu se priporocam za en notranjski drag.![]()
![]()
mi-honda je napisal/-a:Alexzander je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:aja pa se vsem se nisem zahvalil za socustvovanje
lp
miha
No ko bos zrihtu se priporocam za en notranjski drag.![]()
![]()
QL
lp
miha
P.S.- cst tko gdo si in od kod, pa predusem kaj mas oz kaj vozis
lahko tud na PM
če gre tvoj 210 s četrto prestavo grem jz sz šesto 300!!!
LUSTR je napisal/-a:če gre tvoj 210 s četrto prestavo grem jz sz šesto 300!!!
Put your money where your mouth is![]()
Prou sitn si že s tem tvojim zaničevanjem
smecks je napisal/-a:Aless je napisal/-a:LOL, pa clovek kaj je s tabo, a mas mogoce manjvrednostni kompleks al kaj. Meni je bas vseeno kak leti tvoj TDI, pa kake avte vse si dol pocil.itd.
Jst sem sam napisal dejstva da recimo Bingo leti v cetrti po stevcu malo cez 200kmh.
ja sej ni to 1.8 TURBO!!! za tegale pa res lahko potrdim da gre u TRETJI 180!! Preizkušeno! Sam za bingeca pa ZLOOO težko verjamm, po specifikacijah je njegova končna nekaj km čez 200 pa naj bi šel u četrti 200?? malo verjetno![]()
Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost