me pa res zanima kaj je bil vzrok temu.
pohvlano pa je tudi tuning esi masine, vecina itak vedno rece kup raj vti
cimprej zrihtaj hondico.
Moderator: Blue Angels
Swifty je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:ma res skoda da je sla po gobe kr ne morem pozabit
lp
miha
Zato pa najdi eno še boljšo mašino ali usaj enako in jo pusti STOCK,ulagaj raje v styling,če me spomin ne vara,si biu eden izmed prvih,ki je imel komplet styling narejen na angleški verziji civica(bele špriklaste felge,zakitani podalški itd...)
ferrarist je napisal/-a:glavo pokonci in GASSSSSne oziraj se na druge,raj misli zdej,kaj in kako boš poštimal na naslednji mašini...kaj imaš namen dat ESI res notr...kaj pa kej H22? :peace:
Uros je napisal/-a:Pol očitno ni blo tole izmerjenih 170Če bi blo mislim da bi že bil graf gor.
Drugače pa s temi predelavami 40, ne
mi-honda je napisal/-a:....No uceri mi je dobesedno explodiral motor pri 6k rmp in 180km/h na avtocesti.....
smecks je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:....No uceri mi je dobesedno explodiral motor pri 6k rmp in 180km/h na avtocesti.....
Pri 6000 obratov in hitrosti 180km/uro pa tvojih 170KM je to bl slab rezultat.... a pol je blo pr 210 že KREPKO u rdečem!?!?
sm se pelu z TDI-jem 130KM pa je na 4000obratov hitrost 220km/uro, u rdečem je pa na 4800 obratov... hm ja no tale tvoja mašinca in teh 170KM pol niti ni tok pr končni....![]()
Boby je napisal/-a:mi-honda LP.
Sva se spoznala v LJ.![]()
Resnično mi je žal da se ti je to zgodlo![]()
Dej napiš a si sam delu predelavo(poliranje...)
![]()
Upam da čimprej poštimaš
Lahko PM!
tdi 130 KM ,sm ga jst z 1.5 motorjem sprobu na avtocesti v soboto..uglavnem en cajt je neki dimu pred mano,pa se ni hotu umaknt,tku da sm ga mogu jit po odstavnem,pr 210 prehitetsmecks je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:....No uceri mi je dobesedno explodiral motor pri 6k rmp in 180km/h na avtocesti.....
Pri 6000 obratov in hitrosti 180km/uro pa tvojih 170KM je to bl slab rezultat.... a pol je blo pr 210 že KREPKO u rdečem!?!?
sm se pelu z TDI-jem 130KM pa je na 4000obratov hitrost 220km/uro, u rdečem je pa na 4800 obratov... hm ja no tale tvoja mašinca in teh 170KM pol niti ni tok pr končni....![]()
jky je napisal/-a:Bi se dal se kaksne slike dobit, da bomo se mi razpravljal okol obdukcije ?
Kaj pa predvidevaš da je blo?
Po forumu brska: Google [Bot] in 2 gostov