Moderator: Blue Angels
kuder m 1.4 i je napisal/-a:Jaz se tudi prostovoljno javljam KUDER MATIJA (bingo POWER), pivski brat od boštjančka.
lidija je napisal/-a:smitko + boljsa polovica????
t<=>75 je napisal/-a:kaj pa če s seboj vzameš dve boljši polovici, a se to šteje kot ena
Pa Primorci, Notranci in Ljubljancani bi lahko skupi krenili dol
da bi sli v koloni
dolocmo miting tocke kjer se dobimo in gremo z vso brzino proti cilju
a do tam se da normalno pridt al bo treba kaksne deske sabo za podlozt
lp
miha
DADAboy34 je napisal/-a:Pa Primorci, Notranci in Ljubljancani bi lahko skupi krenili dol
da bi sli v koloni
dolocmo miting tocke kjer se dobimo in gremo z vso brzino proti cilju
a do tam se da normalno pridt al bo treba kaksne deske sabo za podlozt
lp
miha
Res se bi lahko zmenli da se kje dobimo skup pa pol gremo naprej.Jaz pridem do LJ.Recimo pri SIESTI spijemo kavo pa štartamo naprej.
L.p.
Res se bi lahko zmenli da se kje dobimo skup pa pol gremo naprej.Jaz pridem do LJ.Recimo pri SIESTI spijemo kavo pa štartamo naprej.
L.p.
mi-honda je napisal/-a:boy34 je napisal/-a:Ne vem kero uro ...mogoč recmo ob 10.00 uri.Predlagejte.
ja ja kr ok
lp
miha
ja men se tud zdi da je mal prehitro ob 10h!ob 12h,bi blo glih prou....???majaCRX je napisal/-a:mi-honda je napisal/-a:boy34 je napisal/-a:Ne vem kero uro ...mogoč recmo ob 10.00 uri.Predlagejte.
ja ja kr ok
lp
miha
Od 10h do 15h se boste vozili v Savijnsko dolino?????????????????
tko ja,da ob 1h nekje startamo.....t<=>75 je napisal/-a:Dobimo se ob 12h, spijemo kako pijačko pa gasa naprej.

smitko je napisal/-a:tko ja,da ob 1h nekje startamo.....t<=>75 je napisal/-a:Dobimo se ob 12h, spijemo kako pijačko pa gasa naprej.
smitko je napisal/-a:tko ja,da ob 1h nekje startamo.....t<=>75 je napisal/-a:Dobimo se ob 12h, spijemo kako pijačko pa gasa naprej.
majaCRX je napisal/-a:smitko je napisal/-a:tko ja,da ob 1h nekje startamo.....t<=>75 je napisal/-a:Dobimo se ob 12h, spijemo kako pijačko pa gasa naprej.
jaaaaaaaaaa...hitro pridite...da pomagate rezati paradižnik, čebulo,...

t<=>75 je napisal/-a:Boljše polovice bodo pa čevapčiče oblikovale, medtem ko bomo mi pripravljali redbull-vodko
majaCRX je napisal/-a:t<=>75 je napisal/-a:Boljše polovice bodo pa čevapčiče oblikovale, medtem ko bomo mi pripravljali redbull-vodko
Se strinjam...če bomo imele skozi polne kozarce
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov