facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

AC-MOBIL

Splošne informacije, mnenja, izkušnje in podobno na temo Honda.

Moderator: Blue Angels

AC-MOBIL

OdgovorNapisal/-a Sunshine » 22 avg 2005 21:38

Nevem, če je to primeren topic oz. če ni naj moderator prestavi.

Ker se mi je kakšen mesec nazaj kolesar zaletel v avto, sem hondo peljal na popravilo na uradni servis na AC-Mobil v Ljubljani. Ker sem bil v času, ko je bilo treba avto prevzeti na dopustu, ga je prevzel oče.

Kot član honda kluba popusta nisem uveljavil, ker kartice oče ni imel s seboj. Je pa gospodu v sprejemni pisarni omenil, da sem član kluba in če je na opravljeno delo oziroma rezervne dele kaj popusta; gospod v sprejemni je rekel, da to prvič sliši in da o tem ne ve nič.

sicer se ne pritožujem, da osebno nisem dobil popusta, me pa zanima zakaj Generalni sponzor, ne ve nič o popustih, ki jih kot član kluba lahko pri njih koristim oziroma mi pripadajo?

Prosil bi vodilne, da se o tem pozanimajo na AC-mobilu ali jih opomnijo, da v bodoče, glede popustov, ne bo prišlo do kakšnih nesporazumov.
------------------------
"There's nothing more addictive than speed. Nothing in the world."

'04 Honda Accord iCTDI
'98 Honda Civic Sedan ILS
Uporabniški avatar
Sunshine
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 23 avg 2005 09:14

pred 1 mescem sem na AC-Mobilu na baragovi imel servis in sem uveljavljal 10% popust na delo in dele...ti garantiram, da vedo za popust ;)

Pa tudi, ce se gospod v sprejemni pisarni ne bi delal norega, da nic ne ve o tem in tvoj foter ni imel clanske kartice zraven ne bi dobil popusta, tako da si na istem.
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a G-4S » 23 avg 2005 09:19

Vejo za popust. Jaz sem kupil ene plastične čepke, pa me je še zafrkaval, če bom uveljavljal popust. No šala je pripeljala do tega, da sem dobil 30SIT popusta :lol:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a sixkiller » 23 avg 2005 09:31

G-4S je napisal/-a:Vejo za popust. Jaz sem kupil ene plastične čepke, pa me je še zafrkaval, če bom uveljavljal popust. No šala je pripeljala do tega, da sem dobil 30SIT popusta :lol:

In si si potem šel kupit šibice, a ne? :lol:
NOVUS ORDO SECLORUM
Uporabniški avatar
sixkiller
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a urbane » 23 avg 2005 09:48

Pojdi nazaj z računom in člansko izkaznico in se zmeni z Rokom, ki je ponavadi na blagajni.
Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
ACCORD 2.0i SPORT l. 05
Uporabniški avatar
urbane
Uporabnik

Kraj: Honda land (Dol pri LJ.)

OdgovorNapisal/-a Sunshine » 23 avg 2005 14:17

no pa bom šel res nazaj, da se zmenim z rokom 8)

Lex: meni se sploh ne gre tok za popust, hotel sem samo, da se razčisti, zakaj je starejši gospod, ki dela v sprejemni "bluzil" da o teh popustih ne ve nič, pa da opozorim na to predstojnike honda cluba, da AC-mobilu osvežijo spomin glede uveljavljanja članskih popustov, če so slučajno tam na to že pozabili :wink:
------------------------

'04 Honda Accord iCTDI
Uporabniški avatar
Sunshine
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 23 avg 2005 17:15

sunshine: halo? saj nisem rekel, da se ti gre za popust ;) ...jaz samo pravim, da pac brez izkaznice tudi ne bi dobil popusta pa ce bi oni gospod rekel...ja, clani kluba imajo popust.

ni pa nic narobe, da si vprasal...jaz sem pac vzel to kot, da so te oz. tvojega fotra hoteli nategnit in ne, da ne bi smel vprasat ;)
Lp, Alex

Civic VTI, l. 99
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a majaV8 » 24 avg 2005 12:12

Na vseh 4 poslovnih enotah AC-Mobila je pogodba, vsepovsod veljajo popusti in VSI uslužbenci bi morali biti seznanjeni z njo.

Seveda lahko nastane problem, če pride kakšen nov uslužbenec, kakšen študent,...

Takrat pač ZAHTEVAJTE njegovega šefa, ali da se tisti prodajalec pozanima in UVELJAVITE popust.
Uporabniški avatar
majaV8
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 24 avg 2005 12:34

A ta gosopod,ki "ni vedel" nič o popustih je un z brki? :D
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Sunshine » 24 avg 2005 20:59

Simak: kako si vedel :lol: ; ravno ta je bil :o

majaCRX: ni bil ravno študent in sklepam da je že kar dolg zaposlen na AC-ju. ampak ni panike :wink:
------------------------

'04 Honda Accord iCTDI
Uporabniški avatar
Sunshine
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Boby » 24 avg 2005 23:59

Simak-R je napisal/-a:A ta gosopod,ki "ni vedel" nič o popustih je un z brki? :D

Tak ulet :2gun: pa ga dobiš :P :P :P
Uporabniški avatar
Boby
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a urbane » 25 avg 2005 00:36

Sunshine je napisal/-a:Simak: kako si vedel :lol: ; ravno ta je bil :o

majaCRX: ni bil ravno študent in sklepam da je že kar dolg zaposlen na AC-ju. ampak ni panike :wink:

Ta gospod se piše Maček in dela ponavadi na servisu(sprejema vozila na servis) in ne na blagajni.

Na blagajni pa redno dela Čakš Rok in je seznanjen s popusti, kot tudi Tomaž na rezervnih delih. Oćitno je pri tebi prišlo do nesporazuma.
Ni važn al je črna al je bjonda, važn da je HONDA!
LP!
------------------------------
ACCORD 2.0i SPORT l. 05
Uporabniški avatar
urbane
Uporabnik

Kraj: Honda land (Dol pri LJ.)

Vrni se na Splošno

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov