Insane
jack_p wrote:
klana wrote:Pa še zgodbic o navitih Japonskih konjih proti uspavanim Bavarskim sem se naposlušal :)

To je neumnost...bmw ima prav toliko navite motorje kot honda oziroma če hočeš doživeti navite japonske konje :wink: rabiš vtija, type r, ali pa s2000. Je pa res, da te bo vzdrževanje pri hondi verjetno prišlo precej ceneje in v končni fazi se strinjam, da je price/preformance na strani honde (katerekoli)...

Se podpišem pod tole!

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
R type wrote::dance: Test drive prosim. :dance:

Sam prej sporoči, da si grem rezervne plenice kupit. :P

LP

Upam, da te bomo rešil mal te obsesije z bavarci... :lol:
Spremljajte projekt Liska tudi na Facebook-u! ... cagr® - faithfully yours since the end of cold war
Uporabnik
KUPI ALFO
HONDAŠ
Insane
stuntz wrote:KUPI ALFO

Seveda. :P

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik

Image
Spremljajte projekt Liska tudi na Facebook-u! ... cagr® - faithfully yours since the end of cold war
Uporabnik

Off course. Dobim zraven tudi darilni bon za servise? :P
NOVUS ORDO SECLORUM
Uporabnik
cagr wrote:Ne pametujte preveč... Do 200 konjev je za ovinke čist vseen kje je pogon. Razen, če hočeš driftat, ane Eddy? :P
Obvladat moraš pa tut prvega, da se spodobno peleš čez ovinke. ;)

Je pa po mojem skromnem mnenju boljš met prvi pogon s špero, kot zadnjega brez. Če ni preveč konjev seveda... :lol:

prvi pogon je težje peljat povsem na meji....morš bit cagr da ti uspeva. :)
BMW brez špere je crap...nobene kontrole nimaš če te odnese...ali ga uloviš takoj ali se zavrtiš--špera je pa zlata--_>ko ti avto pobege samo dodaj plin,odvzemi volan in se nasmej...

nippon od kje ti jemlješ podatke?

evo ti podatke za 318is:
318ti

M42 B18-oznaka motorja,...

9.9 s (11.2 s)

209 km/h (202 km/h)

1796 cm3

103 kW (140 KM) @ 6000

težji je od honde,ampak več navora ima in če mi ga daš v roke grem mimo esija....sem se danes prevozil dosti v tem avtu od kolegice in gre zadeva kar solidno...samo pri bmwju ni tako izrazitega sunka v hrbet ob pospeševanju kot pri hondi....ker je avto drugačnega namena popolnoma...
ponavadi so pa mašince pri bmw bolj ohranjene kot hondine,zato mislim da se ne gre orientirati po serijskih podatkih ampak le po živih dejstvih na cesti...

RWD je pa najhitrejši po suhi pisti od vseh pogonov...preverjeno je bilo že stokrat,nenazadnje ima bavarc rekord na mobiju z neerjetnim časom 1.08..

ej jst nevem ampak v ovinke grem lahko veliko hitreje kot hondaši z mojim skretom...kaj šele da imam ema....nevem a fantje nimajo jajc ali sem jaz malo počen postal odkar imam podvozje pošlihtano? :)

nerazumem vas kako predlagate človeku avto kot tuning potencial...saj ga ima,nič ne rečem ampak veliko ceneje je natunat bmw kot hondo..pa več dobiš ven in bmw mašine kot iz hondine če uložiš enako število denarja...

pri mojem je 200KM na voljo za pičlih 100k....in to na cesti!...
pri hondi rabiš 1,5miljona da dosežeš to številko...sej je lepo ko se vrtljaji visoooooooko vrtijo in se sliši prelepi zvok Vteca,ampak če človek hoče uživat za majhen denar je bmw rešitev
8)
Uporabnik
:peace:
Predvsem se mi dopade tisto o zadnjem pogonu...
My Toy:
[url=http://www.hondaclub-si.com/forum/viewtopic.php?t=13686]Klik[/url]
[url=http://www.youtube.com/watch?v=15fHO7phkY4]Klik[/url]
My Toy´s Sound:
[url=http://freeweb.siol.net/jelen1/MrS2ks_sound.wmv]Klik[/url]
Uporabnik
sixkiller wrote:

Off course. Dobim zraven tudi darilni bon za servise? :P

aa dobiš dve črne ragazze :D pa nisohjapanese schoolgirls tko da vas bo pomoje mal motlo odrasle ženske met pr sebi
HONDAŠ
Uporabnik
eddy - jst ne bom nič rekel, dobro voziš ampak sem tudi jaz gonu BMW-jaše z Yarisom diesel - tako da bo v večini primerov kar pussy driver inside al pa nekdo ki se mu ne da.
LP
Uporabnik
Pri Hondi se zna zgodit, da nekega dne odkrijes razne slemparije kot npr. jaz ucer, z zelo kvalitetno plastiko. :lol:

Image

Nasvet: Kupi kar se tebi zdi pametno in ce ti je Lada vsec jo kupi! Ne poslusat nasvete ljudi, posebi ce niso vozili, ker to je se lahko rece nek slovenski sindrom. Jaz bi sicer uzel BMWja, sam to je tko, ni glih najbol pocen avto (novi) in pomoje je kar lepo precenjen, ce je pa rabljen je pa kr ugodno, ce pa gledas rabljene honde so cene previsoke in .
Uporabnik
Joj enih komplikacij, BMW vs. HONDA. Kup si tak avto da ga boš lahko vzrževal, da je kolkr tolk "varn,varčen..." Predvsem pa glej da ti bo avto všeč. Men so tut eni moril kaj skoz honde kupujem, ko pa veš kaj maš pa ne morš več dol, pa naj bo honda, bmw, fičo.
Lp Tony
damo
Odločitev je predvsem tvoja, orientiraš se lahko glede na mnenja in izkušnje ki ti jih drugi posredujemo, kot sam vidiš so nekatera mnenja precej subjektivna, premisli predvsem kakšnemu namenu bo služil tvoj avto, seštej stroške vzdrževanje na dolgi rok in ...sam presodi, moja izkušnja: 3 leta sem vozil hondo vti hb, lani sem presedlal na bmw. Če bi se še enkrat odločil bi se enako odločil. Honda je super avto, veliko nudi in ....pri bmw dobiš občutek( verjetno ga moraš že imet ) pač preprosto da voziš "resn" avto. Brez zamere in lp vsem. Kakorkoli se boš odločil, v nobenem primeru se ne boš slabo odločil.

P.S.: honda( bingo ) ne more in nikoli ne gre mimo bmw!

Lp Damijan
Uporabnik
4.gen civic sedan 1.4 90hp gre do 100km/h mim E36 320 150hp (po 100 je druga pesem) :wink: , sem vidu na lastne oči :shock:

p.s. če bo človek vidu ta post nej da gor movi
Uporabnik
Ah mufc to je sam zato ker mitja nezna štartat....vrtel je kolesa v blokadi ene 4 sekunde....tko da ni relavantna primerjava med mitjatom in davidim takrat.... :wink:

btw midva še nisva dregala ane? :f_pauk: ...še tebe moram popečt :lol:
Uporabnik
ja na moviju ne zgleda glih tko da bumf v prazen vrti, men se zdi tut po podatkih ma civic okol 9s pa bumf okol 10s do 100km/h, imen zanalaš nisem objavlu, če mam pa movi (morem pogledat k jih je tok) ga pa dam gor z mojim isdn power :lol:

evo ga :lol: 4s v prazen my ass :P
http://www.mobisux.com/album/data/500/3 ... re_017.avi
Honda zakon 8)
Uporabnik
Ne motiš se veliko...po podatkih ima 10,9 do 100....a ma to kej veze tuki? :D
Uporabnik
Eddy-k2 wrote:Ne motiš se veliko...po podatkih ima 10,9 do 100....a ma to kej veze tuki? :D

ja valda da ma, sej sta šla prbližen do 100 dragat, sej ni to 400m če to mislš :roll:
Uporabnik
jaooooooooooo hondaši moji......sej vas mam rad pa vse to,sam da neslišiš škripanja od mitjatovega avta mi pa tudi ni jasno :lol: pozorno poslušaj na začetku..in glej na sekunde spodaj....pri 4 sekundi mitja šalta v drugo,do takrat se sliši cviljenje...to pomeni zguba moči........

no sicer pa wateeeeva,nevem kaj te je tok zmotil ta posnetek in zakaj se pičiva v tej temi ki je namenjena pomoči uporabniku pri izbiri avtomobila....

sam si se vozil z davidim odkar ima 320...pošteno priznaj da se pelje bolj gosposko kot ti v civiču......(ne hitreje...pa vendar)
Uporabnik
MUFC wrote:
Eddy-k2 wrote:Ne motiš se veliko...po podatkih ima 10,9 do 100....a ma to kej veze tuki? :D

ja valda da ma, sej sta šla prbližen do 100 dragat, sej ni to 400m če to mislš :roll:

če bi rad dreg: pejt zmano...jaz imam primerljivo konjažo,težji sem,težje speljujem na B..(asvalt.press)...
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels