cagr wrote:Ne pametujte preveč... Do 200 konjev je za ovinke čist vseen kje je pogon. Razen, če hočeš driftat, ane Eddy?

Obvladat moraš pa tut prvega, da se spodobno peleš čez ovinke.

Je pa po mojem skromnem mnenju boljš met prvi pogon s špero, kot zadnjega brez. Če ni preveč konjev seveda...

prvi pogon je težje peljat povsem na meji....morš bit cagr da ti uspeva.
BMW brez špere je crap...nobene kontrole nimaš če te odnese...ali ga uloviš takoj ali se zavrtiš--špera je pa zlata--_>ko ti avto pobege samo dodaj plin,odvzemi volan in se nasmej...
nippon od kje ti jemlješ podatke?
evo ti podatke za 318is:
318ti
M42 B18-oznaka motorja,...
9.9 s (11.2 s)
209 km/h (202 km/h)
1796 cm3
103 kW (140 KM) @ 6000
težji je od honde,ampak več navora ima in če mi ga daš v roke grem mimo esija....sem se danes prevozil dosti v tem avtu od kolegice in gre zadeva kar solidno...samo pri bmwju ni tako izrazitega sunka v hrbet ob pospeševanju kot pri hondi....ker je avto drugačnega namena popolnoma...
ponavadi so pa mašince pri bmw bolj ohranjene kot hondine,zato mislim da se ne gre orientirati po serijskih podatkih ampak le po živih dejstvih na cesti...
RWD je pa najhitrejši po suhi pisti od vseh pogonov...preverjeno je bilo že stokrat,nenazadnje ima bavarc rekord na mobiju z neerjetnim časom 1.08..
ej jst nevem ampak v ovinke grem lahko veliko hitreje kot hondaši z mojim skretom...kaj šele da imam ema....nevem a fantje nimajo jajc ali sem jaz malo počen postal odkar imam podvozje pošlihtano?
nerazumem vas kako predlagate človeku avto kot tuning potencial...saj ga ima,nič ne rečem ampak veliko ceneje je natunat bmw kot hondo..pa več dobiš ven in bmw mašine kot iz hondine če uložiš enako število denarja...
pri mojem je 200KM na voljo za pičlih 100k....in to na cesti!...
pri hondi rabiš 1,5miljona da dosežeš to številko...sej je lepo ko se vrtljaji visoooooooko vrtijo in se sliši prelepi zvok Vteca,ampak če človek hoče uživat za majhen denar je bmw rešitev