Uporabnik
R type wrote:
dukizonda wrote: sti je samo približek "big brotherju" za rally zato pač te besede tu ne dajem zraven. razlika teh dveh med sabo pa je zelo očitna.

ferrari modena ni bolid ampak je šmekig športnik
No pa rečima takole. Impreza STi je najboljši približek bolidu od vseh serijskih avtov. :P

LP
Nebi reku je dalec pred imprezo kaksen MITSUBISHI EVO !!! JA JA :D :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Insane
Vrtelo Letelo wrote:
Nebi reku je dalec pred imprezo kaksen MITSUBISHI EVO !!! JA JA :D :D
Tu se pa motiš. Meni je tudi EVO bolj všeč kot Impreza. Ima tudi boljšo lego.

Ampak če boš zapeljal ob na makadam boš kmalu videl, da je Impreza bolj robustna in nasploh bolj vzdržljiva za tako vožnjo kot EVO. :wink:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Ja nevem ce se motim :?: Uglavnem oba sta huda in zelo zelo vzdrzljiva :twisted: :twisted: Sicer pa ce pogledas malo po tujih startnih listah je veliko vec mick kot imprez v grupi N to pa zato ker je cenejsi za vzdrzevanje, vzdrzljivejsi in hitresji !
Mi smo meli tri micke dve od tega sta imele po 250,000km brez cesar koli menjanega razen olje,filtri se celo na ispusnih plinih gre glatko skozi!!
Sicer pa glede testa je tko lahk0o mas lih mal bad luck pa z enim od avtov nehote prbijes cez kak kamen pa otrgas cel bicikl pol pa k-u-r-c pa vzdrzlivost .... :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite [url=http://www.youtube.com/watch?v=rLBZnjhuphA]BMW[/url] in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabnik
Vsi konetirajo da ma Astra najboljse podvozje (tist njiho nastavljiv na knofek) amapak naj bi pa mela ploblem, ker ne mores cisto iskopit ESP-ja, kar je športni avto pogreb in pol.
Civic 1.6 16V VTEC SOHC 7.gen (l.2002) SOLD!
mam na zalost samo daily driver OPEL ASTRA 1.7 CDTI
Insane
Vrtelo Letelo :) wrote:Ja nevem ce se motim :?: Uglavnem oba sta huda in zelo zelo vzdrzljiva :twisted: :twisted: Sicer pa ce pogledas malo po tujih startnih listah je veliko vec mick kot imprez v grupi N to pa zato ker je cenejsi za vzdrzevanje, vzdrzljivejsi in hitresji !
Mi smo meli tri micke dve od tega sta imele po 250,000km brez cesar koli menjanega razen olje,filtri se celo na ispusnih plinih gre glatko skozi!!
Sicer pa glede testa je tko lahk0o mas lih mal bad luck pa z enim od avtov nehote prbijes cez kak kamen pa otrgas cel bicikl pol pa k-u-r-c pa vzdrzlivost .... :D
Saj ti pravi, da sem jaz EVO-man do konca. Moj sanjski avto je EVO.

Samo eč pogledaš serijske avte, za na slabo cesto kjer večina Rally-ja poteka je impreza veliko bolj robustna.

Na cesti pa STi ni glih neka konkurenca EVO-tu.

Razlog, da v N grupe prevladujejo EVO-ti je pa naslednji. Ultra vzdržljiv motor, ki se da pulit brez problemov. STi ima serijsko kovane bate, ojnice.. pa gre EVO pri puljenju serijskega motorja precej višje z manj problemov. :twisted:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels