PS: sam tole je še nefaceliftan model CTRja - faceliftan je še lepši!
ta bela CTR je ena izmet naj,naj,naj lepših avtov vsaj zame, ok. neb se branu integre enake tanove!
lejte pa KDAJ BO KAJ ZA VRAGA V EVROPI NOVA INTEGRA!
hvala!
lejte pa KDAJ BO KAJ ZA VRAGA V EVROPI NOVA INTEGRA!
hvala!
astra je lepa ni kej mogoce me sam mal moti zadn del avtomobila...kar se pa tehnike tice pa mislm da opel ni niti do glezna hondi....pa mislm da je astra TURBO prevec zaspana za svoje konje(200km), kar se vse skupaj izraza u pospeskih.kle ma pa type-r brez kakrsnih kol turbin in podobnih "steroidov" za razred bolse pospeske..sicer pa stva okusa ITAK DA HONDA

astra je lepa ni kej mogoce me sam mal moti zadn del avtomobila...kar se pa tehnike tice pa mislm da opel ni niti do glezna hondi....pa mislm da je astra TURBO prevec zaspana za svoje konje(200km), kar se vse skupaj izraza u pospeskih.kle ma pa type-r brez kakrsnih kol turbin in podobnih "steroidov" za razred bolse pospeske..sicer pa stva okusa ITAK DA HONDA

fora je sm ta,da lepota res ni vse, zame čist nič ne pove, sej komu rescimo od bab, pade v oči stara lancia integralka al pa nov bolid impreca wrx..ahhh one si mislijo, kaj je to za ena škatla, jaz pa pravim hvala bogu, da ne vejo kaj je HUDOOO! 
Iz katerega planeta si se pa ti zdaj vzel

M EVO IX
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
H ACCORD CN1
H CIVIC EK4 - ex
H CIVIC TYPE-S - ex
preza ti razen mašine nič drugega ne more dat - no tipi te obožujejo, če jih zapelješ en krogHonda-vw wrote:fora je sm ta,da lepota res ni vse, zame čist nič ne pove, sej komu rescimo od bab, pade v oči stara lancia integralka al pa nov bolid impreca wrx..ahhh one si mislijo, kaj je to za ena škatla, jaz pa pravim hvala bogu, da ne vejo kaj je HUDOOO!
odvisno kakšno ceno ime astra in kakšno opremo zraven ponudi. kmalu bodo vzporedni testi Golf GTI, Ctr, Atra , kak focus ST, megane RS, to vse bo še zelo zanimivo
Rally avto je bolid. Impreza STi je pa najbližje Rally avtu od vseh serijskih avtov.dukizonda wrote:bolid je mal prehuda beseda za prezo
Zame je STi več bolida kot Ferrari Modena.
Kar se pa tiče tega "kaj je puncam všeč", meni je važno, da je meni avto všeč. Kolk je puncam všeč me ne zanima. Me bolj zanima koliko sem jim jaz všeč.
LP
BMW 540i
Horsepower is how fast you hit the fence.
Torque is how far you take the fence with you.
No pa rečima takole. Impreza STi je najboljši približek bolidu od vseh serijskih avtov.dukizonda wrote:sti je samo približek "big brotherju" za rally zato pač te besede tu ne dajem zraven. razlika teh dveh med sabo pa je zelo očitna.R type wrote:
Rally avto je bolid. Impreza STi je pa najbližje Rally avtu od vseh serijskih avtov.![]()
ferrari modena ni bolid ampak je šmekig športnik
LP
BMW 540i
Information
Moderators