Uporabnik
Astra je lepa sam CTR je pa zakon!!! :twisted: :twisted: :twisted:

PS: sam tole je še nefaceliftan model CTRja - faceliftan je še lepši!
Jeremy Clarkson:''It is HONDA so it will probably last longer then our mothers!''

HONDA - vse ostalo je kompromis!

ek4 - The King of 1.6L!
Project: kuham rižoto...
Uporabnik
ta bela CTR je ena izmet naj,naj,naj lepših avtov vsaj zame, ok. neb se branu integre enake tanove!

lejte pa KDAJ BO KAJ ZA VRAGA V EVROPI NOVA INTEGRA!
hvala! :wink:
Uporabnik
Astra je zelo lepa, ampak če bi kupoval jaz.................................. :roll: :roll: :roll: itak da H O N D A!!!!!! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
I'm a fish!
Astra je res lepa sam sm za****n patriot. HONDA do konca!
The Honda Doctor
Astra gre preslabo za svoje konje, pa se menjalnik je katastrofa.

Je bil v HR AMS primerjava med CTR GTI-5 in sicer 5 vratno astro turbo...

precejsne razocaranje.
---===::: [color=red][i]You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit![/i][/color] :::===---
Uporabnik
astra je lepa ni kej mogoce me sam mal moti zadn del avtomobila...kar se pa tehnike tice pa mislm da opel ni niti do glezna hondi....pa mislm da je astra TURBO prevec zaspana za svoje konje(200km), kar se vse skupaj izraza u pospeskih.kle ma pa type-r brez kakrsnih kol turbin in podobnih "steroidov" za razred bolse pospeske..sicer pa stva okusa ITAK DA HONDA :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
astra je lepa ni kej mogoce me sam mal moti zadn del avtomobila...kar se pa tehnike tice pa mislm da opel ni niti do glezna hondi....pa mislm da je astra TURBO prevec zaspana za svoje konje(200km), kar se vse skupaj izraza u pospeskih.kle ma pa type-r brez kakrsnih kol turbin in podobnih "steroidov" za razred bolse pospeske..sicer pa stva okusa ITAK DA HONDA :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
Astra mi je lepsa, pa turbo masina mi tud lepo disi. Edino Oplova kvaliteta je bl :? vsaj do zdaj me ni prepricala.
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabnik
honda ni vse :roll: tle se je gledalo kiri avto je lepši ne pa boljši
GASSSSSSSSSSS.... :f_smile:
Uporabnik
RED_line wrote:honda ni vse :roll: tle se je gledalo kiri avto je lepši ne pa boljši

res je da honda ni vse.ok mogoce sm res mal zgresu namen te objave ampak men je honda usejen lepsa.tist k sm pa napisu kar se tice pa tehnicnih podatkov ipd. pa mislm da nima smisla razglablat. :lol: :lol:
Uporabnik
fora je sm ta,da lepota res ni vse, zame čist nič ne pove, sej komu rescimo od bab, pade v oči stara lancia integralka al pa nov bolid impreca wrx..ahhh one si mislijo, kaj je to za ena škatla, jaz pa pravim hvala bogu, da ne vejo kaj je HUDOOO! :wink:
Uporabnik
osebno, v tem dvoboju Astra nima konkurence. Civic je kot kak Burago model...
Fotr Admin
Iz katerega planeta si se pa ti zdaj vzel :lol: :lol: :lol:
Uporabnik
SORRY folk pa kje vi vidte avto zraven HONDE :shock: :roll:

:f_hah: OPEL :shock: A temu tud rečejo avto :chainsaw: :rolleyes2:

LP. GLEJ PODPIS :!: :mrgreen:
Uporabnik
honda je lepša čeprav astra je tud, samo men opli ne dišijo najbol, mam v glavi še zmeri da so delavski avti, čeprav vem, da nisp telio novejši pa sploh :D
RUF ANC TAKA IN ONAKA,SEJ NE DA NISI LEPA SAMU LAŽEŠ KU SRAKA,JEMAŠ SEKSI GLAS AMPAK MENI SE ZDI,DA NA DRUGEM KONCU ŽICE GRDA BABA SEDI!
Uporabnik
Honda-vw wrote:fora je sm ta,da lepota res ni vse, zame čist nič ne pove, sej komu rescimo od bab, pade v oči stara lancia integralka al pa nov bolid impreca wrx..ahhh one si mislijo, kaj je to za ena škatla, jaz pa pravim hvala bogu, da ne vejo kaj je HUDOOO! :wink:
preza ti razen mašine nič drugega ne more dat - no tipi te obožujejo, če jih zapelješ en krog :lol: . bolid je mal prehuda beseda za prezo :wink: . bejbe majo pač rade "znane" znamke :wink: .

odvisno kakšno ceno ime astra in kakšno opremo zraven ponudi. kmalu bodo vzporedni testi Golf GTI, Ctr, Atra , kak focus ST, megane RS, to vse bo še zelo zanimivo :wink:
Insane
dukizonda wrote:bolid je mal prehuda beseda za prezo
Rally avto je bolid. Impreza STi je pa najbližje Rally avtu od vseh serijskih avtov. :)

Zame je STi več bolida kot Ferrari Modena.

Kar se pa tiče tega "kaj je puncam všeč", meni je važno, da je meni avto všeč. Kolk je puncam všeč me ne zanima. Me bolj zanima koliko sem jim jaz všeč. :P

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
Lepota ni vse
Astra deluje bolj kompaktno,
kupil pa je ne bi nikoli. To pove vse.

lp,
Uporabnik
R type wrote:
Rally avto je bolid. Impreza STi je pa najbližje Rally avtu od vseh serijskih avtov. :)
sti je samo približek "big brotherju" za rally zato pač te besede tu ne dajem zraven. razlika teh dveh med sabo pa je zelo očitna.

ferrari modena ni bolid ampak je šmekig športnik
Insane
dukizonda wrote:
R type wrote:
sti je samo približek "big brotherju" za rally zato pač te besede tu ne dajem zraven. razlika teh dveh med sabo pa je zelo očitna.

ferrari modena ni bolid ampak je šmekig športnik
No pa rečima takole. Impreza STi je najboljši približek bolidu od vseh serijskih avtov. :P

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels