In gre tip v knjigo in pogleda in reče 590k

A je to sploh možno

Moderator: Blue Angels
CupraR je napisal/-a:Nope to je mal čudn, na pamet bi reku da bi bla po euro taxu vredna tm 900.000-1.000.000.
[SALE] je napisal/-a:CupraR je napisal/-a:Nope to je mal čudn, na pamet bi reku da bi bla po euro taxu vredna tm 900.000-1.000.000.
Ja ampak v knjigi piše 590k sem vidu na lastne oči...
In potem sem ga še vprašal kolk pa je kej vredna 97letnik je pa reku mio350k
[SALE] je napisal/-a:Danes nam je cenilc ocenu avto..in ga jaz tko bay d mimo vprasam kok je vredn po euro taxu avto(govorim za CRX Del Sol 95')
In gre tip v knjigo in pogleda in reče 590k![]()
A je to sploh možno
G-4S je napisal/-a:[SALE] je napisal/-a:Danes nam je cenilc ocenu avto..in ga jaz tko bay d mimo vprasam kok je vredn po euro taxu avto(govorim za CRX Del Sol 95')
In gre tip v knjigo in pogleda in reče 590k![]()
A je to sploh možno
Možno da je to vrednost za "ekonomično" totalko. Ponavadi je to nekje pol vrednosti prodajne cene po eurotaxu. Torej bi bila polna cena 1.180.000SIT, kar je dosti realno
dunker je napisal/-a:Ja no, vseeno je 10 let star avto s povsem povprečnimi 115 konji recimo. Zakaj torej ne bi bil 600 jurjev?
Pa ne me sedaj napadat, saj vem, da je realnost daleč od tega - ampak je pa res, da je cena Del Sol čisto nenormalna, morate priznati.
dunker je napisal/-a:Ja no, vseeno je 10 let star avto s povsem povprečnimi 115 konji recimo. Zakaj torej ne bi bil 600 jurjev?
Pa ne me sedaj napadat, saj vem, da je realnost daleč od tega - ampak je pa res, da je cena Del Sol čisto nenormalna, morate priznati.
cruiser je napisal/-a:Sicer pa ne vem zakaj se vsi obremenjujete s tole ceno. Daš malo več, pa ko prodaš izgubiš skoraj nič. V čem je problem![]()
![]()
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 0 gostov