Uporabnik
BlueAccord wrote:r-type: to je tud res,... sam avti so pa normalne velikosti,... 8) :wink:

razmišljam kako je zares na japonskem, povprečen človek meri 1,5m v višino, hmmm... a so potem v japonskih avtomobilih za japonski trg drugačni sedeži notr??? al si sam blazine pod rit, pa sedeže direkt pod volan nastavljajo,...

hehe,... sam res :shock: :? :?:

Na Tajskem so kar enaki sedeži...si dajo sedež čist naprej, da na volanu visijo :D :D :D :D

R typu pa še kar nekaj verjamem...čeprav včasih kakšno bučnico pokotali tukaj! hehehe
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Uporabnik
jaz pravim važno da se kotali,... lohka je tudi bučnica... :wink:

ja sedež naprej, tko sem si vedno predstavljal Milana Kučana za volanom...

to bi sicer spadalo pod šale, ampak vseeno:

Zakaj si je Milan Kučan začel puščati brado???

Zato, da se mu ne bo več otroški avtobus ustavljal,...

ehhh.... star vic, Milan Kučan bo šele jeseni aktualen.....
Radha Mohan
Insane
BlueAccord wrote:r-type: to je tud res,... sam avti so pa normalne velikosti,... 8) :wink:

razmišljam kako je zares na japonskem, povprečen človek meri 1,5m v višino, hmmm... a so potem v japonskih avtomobilih za japonski trg drugačni sedeži notr??? al si sam blazine pod rit, pa sedeže direkt pod volan nastavljajo,...

hehe,... sam res :shock: :? :?:

OK pol so pa avti 1:25. :D

Malo haloške matemetike, povprečeno daljno vzhodno bitje 1.5m * 1.25 = 1.875m tam nekje povprečna žverca pr nas. :f_val: :f_val:

Se pravi so avti na sliki 1:25. :f_sla:
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabnik
R type wrote:
OK pol so pa avti 1:25. :D

Malo haloške matemetike, povprečeno daljno vzhodno bitje 1.5m * 1.25 = 1.875m tam nekje povprečna žverca pr nas. :f_val: :f_val:

Se pravi so avti na sliki 1:25. :f_sla:

:f_appl: sedi 5... :mrhappy: :mrhappy:

Lp
[url=http://honda.mojforum.si/]exSLHT[/url]
The Honda Doctor
Avti so enaki kot pri nas. Pravtako sedezi.
---===::: [color=red][i]You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit![/i][/color] :::===---
Uporabnik
...jst v civic-u l.90 nism mogu najt pozicijo, ki bi mi odgovarjala, če je biu zgorn deu uredu sm z nogam skos butu v armaturko, če sm se pa tko naštimu, da so ble noge qul sm biu pa predaleč z zgornjim delom, k sm ga teru sm meu sedež po 90kotom...

...mislm da so bli avti delani za 155-165 cm človeka...tko kt so evropski za 165-175...kar je v bistvu logično...
Uporabnik
r-type: matematika ti malo riba,... 1:1,25 pa res,... hehe,... to je 25% in ne 250%,.. tko da sedi 5 v avstriji,.. pri nas bi dobil cvek,.... :twisted:

dobro si začel analizirat, postopek je bil pravi, rezultat pa napačen,.... dam ti 2 za dober poizkus.... :lol:

veš kaj, če je avto 25% manjši, je to še vedno več kot CRX, tko da, bi zgledal prav simpatičen,... mogoče bi bil malo manjši od s-2000,... hehe,.... :wink: ..... crx z 270KM, i like it!!!
Radha Mohan
Uporabnik
Jst pa čist fajn "padem" u svojo CRXko :D :D
[url=http://www.moj-album.com/slike/528702/8xZopwkX5OywKJ6D.jpg]Corvette C5[/url]
Insane
BlueAccord wrote:r-type: matematika ti malo riba,... 1:1,25 pa res,... hehe,... to je 25% in ne 250%,.. tko da sedi 5 v avstriji,.. pri nas bi dobil cvek,.... :twisted:

dobro si začel analizirat, postopek je bil pravi, rezultat pa napačen,.... dam ti 2 za dober poizkus.... :lol:

veš kaj, če je avto 25% manjši, je to še vedno več kot CRX, tko da, bi zgledal prav simpatičen,... mogoče bi bil malo manjši od s-2000,... hehe,.... :wink: ..... crx z 270KM, i like it!!!

Ma nimaš ti pojma o matematiki. :evil_laugh: :evil_laugh: :evil_laugh:
BMW 540i

Uporabnik
ma ti si še mali :P
Radha Mohan
Insane
BlueAccord wrote:ma ti si še mali :P

Ne pa nisem, tko da ves.. :f_sla: :f_ma:
BMW 540i

Uporabnik
ti že veš.... :P
Radha Mohan
Uporabnik
bato wrote:...jst v civic-u l.90 nism mogu najt pozicijo, ki bi mi odgovarjala, če je biu zgorn deu uredu sm z nogam skos butu v armaturko, če sm se pa tko naštimu, da so ble noge qul sm biu pa predaleč z zgornjim delom, k sm ga teru sm meu sedež po 90kotom...

...mislm da so bli avti delani za 155-165 cm človeka...tko kt so evropski za 165-175...kar je v bistvu logično...

mam čist enak problem ne najdem prave pozicije ker sem prevelik oziroma japončki premajhni :D
razmišlam o kakšnem vmesniku da bi imel volan bližje sebi 8)
160 ;)
Uporabnik
petronas wrote:80% teh avtov je narejenih v ZDA, tako si znizajo stroske in so avti lahko dosti cenejsi, kljub temu pa ohranjajo kvaliteto.

Pa se dosti opreme imajo serijsko nakar americani palijo.

Ja, to je to. :)
:: Starlight Black Pearl 2000 Civic EK3 :: www.hondasonic.net.tc ::
Uporabnik
Punce jaz mam belega YUGA:) lahko gremo z njim po mah, lovit divje zajce, svinje .... Seveda ni registriran ma pa lite feltne pa dober radio:)))
Uporabnik
jaka-z wrote:mam čist enak problem ne najdem prave pozicije ker sem prevelik oziroma japončki premajhni :D

...točn to sm tud jst razmišlu, ker je biu volan nastavljiv samo po višini, bi pasal ga ene 5-10 cm vn potegnt s kšnim distančnikom, sam kako bi pol to zgledal je pa druga :lol:
Uporabnik
bato wrote:
jaka-z wrote:mam čist enak problem ne najdem prave pozicije ker sem prevelik oziroma japončki premajhni :D

...točn to sm tud jst razmišlu, ker je biu volan nastavljiv samo po višini, bi pasal ga ene 5-10 cm vn potegnt s kšnim distančnikom, sam kako bi pol to zgledal je pa druga :lol:

Kot traktor? :P :D :D
Lent (MB)-Kongresni trg (LJ)-1h (1.6i 16V HB l.91 130PS)
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabnik
:evil_laugh: točn tko, pa da bi dau gor še un podaljšan quickshifter ti asociacija z Zetor-jem ne gane :P

...sam ker car bi biu pol na kmetih :yes: , ND6SPD se je za zamislt, k glih rihtaš svojga Zetija :lol:
Uporabnik
Pol bi bil pa ful taglaven k bi lohk s svojo prasico koruzo siliru, travo kosil (no sej to že zdej včasih :P ), solato flancu... :P :P :P
Lent (MB)-Kongresni trg (LJ)-1h (1.6i 16V HB l.91 130PS)
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)
Uporabnik
Hoden wrote:Punce jaz mam belega YUGA:) lahko gremo z njim po mah, lovit divje zajce, svinje .... Seveda ni registriran ma pa lite feltne pa dober radio:)))

hahaha
Pa pa po gozdu vsepovsod pride, kajne?? :D :D

yugo.press
Post Reply

Information

Moderators

Blue Angels