Ker za winter wagen nisem našel primernega Shuttla sem se odličil za nekaj drugega. Res je, da ni glih Honda je pa vseeno japonc. Gre se za Imprezo 1999 letnik, 555, in wrc oprema.... Določene stavri je oz. bo treba še popravit apmak tudi to pride na vrsto.
Honda don't need V8 cause, Honda got VTEC ;) Hitrost ne ubija ampak zaviralna pot!!
Am sem v dilemi, kupil bi Subaruja Legacy 2.0 Bi fuel eden lepi je pri Cepinu letnik 2008. Ma kdo izkusnje s tem tipom avta? Bi bil za drug avto, 10 na leto mogoce bi vozil konjsko prikolico pa cca 15-20k bi delal z njim. Edino me moti to da je uvozen.iz Italije. Se hocem losat teh francozev doma.
S temi nimam nekih izkušenj. Ja sem z Imprezo zelo zadovoljen. Res, da so deli malo dragi, ampak če jih naročiš iz tujine se da stvari zelo poceni dobit. Glede uvoza pa nevem zakaj ne. sej greš avto pogledat , probat in vidiš kako stvari stojijo.
Honda don't need V8 cause, Honda got VTEC ;) Hitrost ne ubija ampak zaviralna pot!!
Auto je videt odlicno,sem ga prejsnji teden videl in slisal v zivo,recem lohk sam d sm ti mau fous hehe bi ga pa blo kr skoda d b su u kksne napacne roke velik srecnih km z njim