facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Shelby Mustang GT 500

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Shelby Mustang GT 500

OdgovorNapisal/-a roky » 31 jul 2002 22:15

Ta avto mi je pa ekstremno hud!!

7051 ccm
V8
355PS
570Nm navora
4.8s 0-100
13.6s 1/4 milje

Evo se tega iz gone in 60s:

Edited by - roky on 31/07/2002 21:19:03
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a JDM parts » 01 avg 2002 01:36

Ena beseda TOVORNJAK
A si prou napisu 1/4 milje timeing k to je kar slab timeing za te konje bi mogu prejmet okol 12 al pa se nizje, sam lahka da je tud tolk tezek, sam pol pa neki ne stima z rezultatom do 100 km/h...

LP
Uporabniški avatar
JDM parts
Uporabnik

Kraj: Radovljica, Šk.Loka

OdgovorNapisal/-a roky » 01 avg 2002 11:01

Ja ves zakaj poglej delal so ga 1967 68 takrat smo mi vecinoma se v nebesih cakali na dovoljeneje za na zemljo ostali so se pa v fickotih okoli trajbal...

Ja tezek je, 1.5t

Sicer si pa poglej tuki http://www.fantasycars.com/derek/cars/shelbygt500.html tehnicne podatke tut do 100 mph ima slabo, civic type R im malenkost slabse... Samo ta avto je pa legenta in to kar steje ce mene vprasas...
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 02 avg 2002 01:16

Men osebno je ta avto zelo všeč, pa še zadbji pogan pr taki delavno sprostornini brez kakršnekoli zapore diferencijala, blokad, ESRja.... Vozt s tem mora biti verjetno podobno vožnji s karti.....

Aja ker avto je mel pa Mel Gibson v filmu Mad Max 1??????

LP VSEM!
WE LIKE IT EXTREME!!!
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a roky » 03 avg 2002 12:50

emil sej ni tako slab timeing na 400m poglej sem danes primerjal masserati cope (ta cisto tanov) ima pri 390PS tocno 13 sekund...
Uporabniški avatar
roky
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 03 avg 2002 13:05

Emil je na morju! Pride drug teden v sredo!

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nitro » 03 avg 2002 20:04

Mel Gibson je meu mensezdi Ford Falcon Coupe,al neki tazga.
Evo: http://www.madmaxmovies.com

LP
Uporabniški avatar
Nitro
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a japanac » 03 avg 2002 22:18

...koncno se je na tem forumu pojavla tud "moja" Eleanor,fak k sm gledu Gone in.... sm se nanov zalubu, a veste da je blo teh avtov narjenih sam 2048 in dons to v Zda vela za najbol iskan avto sploh pa potem k so ta film posnel!Je pa relativno draga-okol 50000$ tko da jo pr ns ne bomo verjetn nikol vidl!lp
Uporabniški avatar
japanac
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 03 avg 2002 23:18

Hvala Nitro, že tok dolg nisem tega filma gledu!! K sm bil mulc, se mi je ta avto zdel fantastičen!!! Ksem pa zdele sliko vidu.......no ja boljš bi blo če jo nebi!!!

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a CRX_delsol » 04 avg 2002 00:07

Ene dva tedna nazaj ga je en prodajal na avto.net za 13 mio sit. Bil je moder z belim crtam. Fuuuuuuuuuuuuuuuul lep!

------------------------
!!!HONDA ČEZ VSE!!!
Uporabniški avatar
CRX_delsol
Admin desu.

Kraj: München

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 04 avg 2002 12:19

quote:
Hvala Nitro, že tok dolg nisem tega filma gledu!! K sm bil mulc, se mi je ta avto zdel fantastičen!!! Ksem pa zdele sliko vidu.......no ja boljš bi blo če jo nebi!!!

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!

LOL!

Lepo podavljeni!Honda Until The End Of Time!
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nitro » 04 avg 2002 14:27

Hehe!
Uporabniški avatar
Nitro
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 04 avg 2002 23:27

[/quote]
LOL!

[/quote]

Kva je pa teb tok smešen Simak?
Če ti je kej smešn prid k men, pa se bova skup smejala, al pa kej tazga. Če ne pa sam pššššššššššt, da nau pokou ejga!!!
Z mene se ti ni treba norca delat!

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!

P.S Piš kar čš, jest na tvoje poste(provokacije) ne bom več odgovarjal!
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 05 avg 2002 14:10

quote:

LOL!

[/quote]

Kva je pa teb tok smešen Simak?
Če ti je kej smešn prid k men, pa se bova skup smejala, al pa kej tazga. Če ne pa sam pššššššššššt, da nau pokou ejga!!!
Z mene se ti ni treba norca delat!

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!

P.S Piš kar čš, jest na tvoje poste(provokacije) ne bom več odgovarjal!

[/quote]
Tkole ti bom povedu,da jest pr teb nimam več kej delat (sem prevečkat tm bil),sam tebe vidm neki druzga matra sam to je tvoj problem,žal.Že takrat mi je Rašo govoru ma pustga kaj boš z njim pa ga nism poslušu,pa bi ga mogu,jest sem ti pa še neki raklamo delu,sej za hvala lepa pa tkole,uredu je Uroš.Tko kt si ti (veš za koga reku ):dobr,da vidm kak je v resnic,tko lohk jest zate,sam tko pač hočeš pa naj tko bo,če je teb prov je men še bolj.Kar se pa tiče tega stavka tlele si ga pa samo ti za en "napad" nase vzel pa nikakor NI BLO TKO MIŠLEN,ker ne vem zakaj bi teli smileti zgledal kot provokacija sam pač če ti tko vidš tole ti jest nimam kej in sem te poklicu in ti povedu kako in kaj ti pa tle neki gor pišeš pa neki groziš,mislm ni tole način.Sploh pa za tako banalno zadevo,ker očitno si komej čaku,da neki napišem,da boš lohk zatežil.Jest sem z tabo zakluču veš,ker na tak način se midva nimava pa kej pogovarjat,pa prosm,da mi več ne groziš,ker če jest teb ne,tud ti men nimaš kej sploh pa so grožnje z zakonom prepovedane.

Uroš,lepo se mej pa še enkat premisl če si prov naredu,adijo!

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Uros » 05 avg 2002 14:51

Ej tunner kwa se pa ti neki vklaplaš brezveze, sej ni noben nč pisu proti teb...??!

LP, Uroš.
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 05 avg 2002 16:18

Veš kaj Simak, sam tole ti še napišem, ne se na forumu dobrga delat!!! Pa pust me čist prmer, pa bom tud jest tebe pustu čist prmer, kar se pa zakona o grožnjah tiče pa veš.......kam se obrnt, če se počutiš ogroženega!!

Uroš jest se vklaplam zaradi osebnih zamer, katerih podrobnosti pa ne poznaš, tko da si si ustvaril svoje osebno mnenje na podlagi foruma, pa verjetno sta se s Simakom kej pogovarjala!!!

Tudi jst tebi Simak želim, da ti gre dobro in lepo v življenje, kar se pa tiče mojega ravnanja, sem pa prepričan, da sem se odločil prav!!!

LP Vsem!
WE LIKE IT EXTREME!!!

P.S. Podaljšek katerga sva hotla kupt vsak za 4 jurje si mi hotu prodat za 10, obljubu - obljubu si mi da mi boš prodal dva spojlerja za 6.generacijo, podaljšek si šel kupt k Smrtniku, pol si me pa prosu, da ti ga zmontiram, pa sem vse to požru, nisem pa požru, da se krčuš, ker pragi niso bli v pondelk narjeni ampak v tork, pa sem pri Emilu telefon pozabu!!! Za prage sm ti HOTU RAČUNAT 8.000,00 SIT, UROŠ20 pa je dal za enake 18.000,00 SIT. Pol pa ti men....
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 05 avg 2002 16:40

UUU,kar se podalška tiče sem te klicu da ti obenem povem,da sem narobnmu msg poslal pa tud tok nisi bil da bi nazaj poklicu al pa vsaj zvrcnu pa bi te jest še enkat poklicu pa ti povedu da je to blo namenjen Branetu,k se je zanimu za Esi za ta podalšek pa sem mu napisu 10 ja pol bi pa ga še spotoma za kalup dobu sam ti pa zdej kr krivdo name zval ja najbolj je tko ja.Pa za spoiler k sem ga hotu narest ala impreza style si tud najprej reku ja nared pol pa kaj,u veš kok je to dela pa tko naprej dej še mal tvoje napake poglej pa pol sod pa sem 13čukov skor stran fuknu,da sta stranice identične,res hvala ti ej!Zdej pa še reč,da te nism klicu v nedelo pa boš najboljši ja.
Za prage si mi hotu 8 računat ja zakaj mi jih pa nisi pol naredu pa je blo KAO 100%,da k iz šihta pridem,da jih boš naredu pa sem clo 1uro kasnej pršu kokr je blo zmenjen pa ni blo nič tud poklicu me nis pa reku ne hodit k jih še nimam.Pa za un podalšek k sem ga pr smrtniku vzel sem ti ga hotu dat obenem,da si boš kalup naredu,sam sem vidu,da mi nimaš interesa narest pragov pa sem sam šu,ker prosu te pa nam pa,da nauš mislu,da sem za zameno k sem ti promocijo delu kej hotu met zato,niti slučajn sam pomagat sem ti hotu sam očitno je to v zahvalo,da tud nazaj ne morš poklicat al kakor kol že.Ma če bi reku za prage 18000pa ti neb zameru,ni šans sam če mislš,da sem te zato sprašval za vsako stvar kok bi pršlo,ker bi hotu met pa zarad reklame cenej se pa ORTO HUDO MOTŠ sam mal sem računu kako bi sem mi izslo-finančno,da bi vidu kaj lahko vzamem in kaj ne!Jest se dobrga delam ja sej zato sem ti pa reklame naredu pa te zagovarju tud tm k so te ldje pluval pa to sam sej nč zato pač bom prezivu,no big deal.Sam veš nism prčakval tega no al bi pa mogu,ma kaj jest vem.U aja pa še glede spoilerja za 6gen naj pa Uroš pa Scoob povesta,da STA NAROČILA SPOJLER,da mi nauš naprej metu da sem te jest hotu kej nategnt al pa kej podobnga,pa sem ti tud povedu da Uroš vzame k pride z morja,Scoob pa tud pa mi zdej take tlew pišeš,fak ej sej ne morm verjet no bog ve kaj bom še slišu,kr izpovej se da vidm kaj vse te še matra.

Edited by - Simak-R on 05/08/2002 15:45:00
Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ustyle » 05 avg 2002 21:26

No a ti je blo to tko težko povedat!!!
Veš kaj zame pomeni da je ena stvar naročena sigurno, to zame pomeni, da mam aro za njo, dober pa sej sploh ni važn! K si že pisu, kok si za laser dnarja zmetu, ne po moji krivdi, jest sem ti reku, da na roke z olfanožem odrež, a veš kok sem šele jest dnarja zmetu, za kalup za 6. generacijo, od dvakratnega štrihanja, pa tok hvalš Dareta, zdej je še Pončotu iz BMW foruma ogledala čist zafukov!!! - ne poznam slabšega ličarja!...)pa do tega da sem mogu človeku podaljšek šenkat, k je ličar zajebu!!! Dobr, sej to ni tvoja stvar, sam ne vem kako ga lahko hvalš, če sam teb dobr poštriha, pa nobenmu drugmu!!!

Pol ti pa jest solidarnostno ceno za prage povem, pa vidm sms, za kok bi pa ti men rad podaljšek prodal!!! Ajde sej ti verjamem, sam lohk bi mi prej povedu...Pa ne mi za nedelo govort, k v nedelo sploh telefona nimam pr seb, k sem na Dolenjskem, tam pa ni signala!!!

Zdej se pa zamisl, kokrat si bil pr men, pa sva filozoferala, kaj bi na avto obesla! Ja ***** če sm pa mal zamudu s pragi, a je to taka huda stvar, tko al tko je blo še dost dela z upasanjem!!

No zdej me pa nč več ne matra, sam to bi se lohk tko pogovorla, ne po forumu!! Sem te pa klicov na gsm, pa se mi ne javš al me pa skenslaš, pol nej pa vsi berejo!!

LP VSEM!
WE LIKE IT EXTREME!!!
Uporabniški avatar
Ustyle
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Simak-R » 05 avg 2002 22:19

Ej jest bom Dareta tok časa hvalu dok mi bo dobr strihu pač tud ti bi tko naredu,a ni tko??Men nbene stvari ni se zajebu,ne vem zakaj.Za nedeljo ti pa bom povedu da si mogu met zgrešen klic ker ti je tel zvonil pol je mogu bit zgrešen klic 100%,tko ,da ne morš rečt da nisi vidu klica.Aja pa kr se dareta tiče to njemu reč,jest z njegovim delom nimam NIč,sorry.Za spoiler pa ne po tvoji krivdi a zakaj si mi pa reku da naj ga grem narest pa mislm tud če bi ga na roke odrezu se ga neb spravu narest ker je isto ga treba prštimat za kalup sam tle je fora k sem ga dal na laser zrezat.Sej ni panike spoiler BO DEFINITIVNO NAREJEN pa še clo iz karbona sam da tipa dobim,da mi karbon prnese.K sem te pa klicu pa nis znal nč druzga povedat kot:dej ne bit pameten pol sem se pa poslovu ane in sem te pol kenslu itaq da mi boš,kaj to govoru ne hvala če ne znaš druzga povedat al se pa pogovort brez enih takih grozenj pol pa nič ane.Pa reku si ane se nis hotu tko zment pa naj vsi berejo al kako?Sam si zacel pa sem te po tel poklicu PREDEN SEM KEJ NAPISU TI TEGA NIS NAREDU tko,da ne men očitat kej tazga kot,da se jest nism hotu normaln zment.Sam očitno si me hotu sprovocirat pa ti ni ratal,zakaj si me hotu sprovocirat pa sam ti veš.

Uporabniški avatar
Simak-R
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a husky » 05 avg 2002 22:40

tunner a ti se pol sam na grozec nacin znas zgovarajt? A se neznas zment lepo al kaj? Pomoje nebi blo tega treba, ce bi se uizi pogovorla!! Valda da clovk popizdi, k se hoce zment, pol pa mu en prbije: dej ne bit pamtn...***** dobr da ti js nism nubene usluga nredu...no sej dobr da zdj vem, da pr tep ful dolg casa traja, da dobis spoljarje, tko da bo treba ksnga bol zaneslivga najdt(ce frendu ne mors zrihtat, kva sele men)...
Uporabniški avatar
husky
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost