Napisal/-a Ustyle » 05 avg 2002 21:26
No a ti je blo to tko težko povedat!!!
Veš kaj zame pomeni da je ena stvar naročena sigurno, to zame pomeni, da mam aro za njo, dober pa sej sploh ni važn! K si že pisu, kok si za laser dnarja zmetu, ne po moji krivdi, jest sem ti reku, da na roke z olfanožem odrež, a veš kok sem šele jest dnarja zmetu, za kalup za 6. generacijo, od dvakratnega štrihanja, pa tok hvalš Dareta, zdej je še Pončotu iz BMW foruma ogledala čist zafukov!!! - ne poznam slabšega ličarja!...)pa do tega da sem mogu človeku podaljšek šenkat, k je ličar zajebu!!! Dobr, sej to ni tvoja stvar, sam ne vem kako ga lahko hvalš, če sam teb dobr poštriha, pa nobenmu drugmu!!!
Pol ti pa jest solidarnostno ceno za prage povem, pa vidm sms, za kok bi pa ti men rad podaljšek prodal!!! Ajde sej ti verjamem, sam lohk bi mi prej povedu...Pa ne mi za nedelo govort, k v nedelo sploh telefona nimam pr seb, k sem na Dolenjskem, tam pa ni signala!!!
Zdej se pa zamisl, kokrat si bil pr men, pa sva filozoferala, kaj bi na avto obesla! Ja ***** če sm pa mal zamudu s pragi, a je to taka huda stvar, tko al tko je blo še dost dela z upasanjem!!
No zdej me pa nč več ne matra, sam to bi se lohk tko pogovorla, ne po forumu!! Sem te pa klicov na gsm, pa se mi ne javš al me pa skenslaš, pol nej pa vsi berejo!!
LP VSEM!
WE LIKE IT EXTREME!!!