facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

MERCEDES C220???

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

MERCEDES C220???

OdgovorNapisal/-a blabla » 16 jan 2004 19:10

No bi prosu mal za vase mnenje.
Evo situacija:
Prele sm se pelu po AC proti domu.In sm se urinu pred ta avto.Pol ga je pa zacel neki zgat.Kr po odstavnem pasu pa mal sm mal tja.Jst po odstavnem lih nism izigravu ker je blo zlo velik prahu gor.No skratka bli smo trije v avtu un pa sam. Druga pa tretja sm mu mal spizdu, v cetrti je bla ze kriza.Ko sva pa recimo za en avto prsla,pa sm pol iz pete v cetrto saltu pa pohodu mi je pa kr bezat zacel.Men ni blo nc jasn.
No in model gre na isti izvoz vn kt jst in sm ga vprasu ker model MB je to.In je reku 220.To govorimo o prejsnem-ne ta k ma okrogle luci spredi.Pa mel je dva avspuha.
Avto mu je nenormalno letu.A je to mozn, ker jst mam avto cist v redu ni nc zjeban,pa res sm ga u podn tisu.Razn ce se tok pozna k smo bli trije not.
Pa nej kdo pove mal podatke o tem avtu.U glavnem,ce je avto stock,svaka mu cast.Dobr leti.

vti 96 orgasmic blue
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

Kraj: skoz drugje matr

OdgovorNapisal/-a Uros » 16 jan 2004 20:54

Ta avto gre res zelo dobro! Mojmu koleg je šou 240 po števcu, tud nism mogu najprej verjet da je komaj 220-ka.

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a blabla » 16 jan 2004 21:07

Ja res ne mors verjet.

vti 96 orgasmic blue
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a lukach » 17 jan 2004 02:14

Verjetno je bil kompresor...

97' CIVIC SEDAN VTI
Uporabniški avatar
lukach
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a lucas » 17 jan 2004 03:21

Če govoriš o starem modelu(99/00)l. pol ni kompresor ker so C200kompresor.
Model isti letnik C220CDI je pa dizel.
Evo par podatkov za C modele l.2000
C200kompresor 9,3s/100km/h(120kw)
C240 9,2s/ (125kw)
C320 7,8s/ (160kw)
C220CDI 10,3/ (105kw)

končno pa imajo dost večjo kot vti o navoru si pa tud lahko sam misliš

lp
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Uros » 17 jan 2004 12:46

Hmmm pismo a je bil 200 kompressor zdej pa res ne vem. Zdej ko si to napisau sm skor bolj za 200-tko :) No sej ma kr nekaj konjev, tak da je možno.

LP, Uroš.

Civic HB VTi '96
Celje
Uporabniški avatar
Uros
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a blabla » 17 jan 2004 13:32

Ma nism si mislu,da tok leti pa me je mal iz tira spravl.No ce je pa tko pol pa ni panike.Pa itak smo ze miljonkrat povedal da vti ni privrzenec avtocest.Tko da sm se zdej kr mal potolazu.Ce bi se pa nek v mestu srecal bi pa popusil:)

vti 96 orgasmic blue
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a blabla » 17 jan 2004 13:35

Sam je pa se ena zadeva:
Kaj pa ce je model NABIJU?Ker moj fotr ma E320,pa ma isto dva avspuha tko kt je mela tale C klasa.
AH mogoce pretiravam.Ne vem no,a ma C220 dva rora zadi

vti 96 orgasmic blue
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a lucas » 17 jan 2004 14:56

Za avspuh lahko obeseš kar hoče z dvem rori ali enem,sam če praviš da ste bili v hodi trije in ste se lovili pri četrti prestavi pol pa ima on tam mal prednosti ker ima že itak tok več navora pa še končno imajo vsi v povprečju okoli 220km/h (po digitalnem števcu)odvisno od modela.
Če bi se pa začela gont z nule(na kakem semforju)pol mu pa z vti-jem uideš do četrte da kar ni res(pospešek)

lp

lp
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a andy » 17 jan 2004 15:00

Mislim da bo kar držalo, navor dela svoje...

SEDAN 1.6 VTI 97
KONJAK JE FINA STVAR!
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

Kraj: Šnopsland

OdgovorNapisal/-a ted » 24 jan 2004 22:24

ja no nekateri res skor ne priznate, pac vti ni za na AC, k berem, da če bi bil pa v mestu pa to pa to. ej ja kdaj je pa mb bil športnik pa letu z mesta , ja ne gre ane. no meca je pač limuzina za udobje, gre pa lahko hitro ja. drugač pa že nekaj časa berem kle na forumu da folk (kar nekaj je takih) sploh ne ve podatkov za večino avtov z evrope, le za japonce.ok, sej ni problema, samo kdaj se tud kaj drugega prebere.ker pol pa gledajo kaj je to pa ono, pa tko gre. jz če vidim neki kar vem da ma tolk pa tolk konj, navora, kubikov, ga pustim ker vem da ne morem. pač učasih bolš vedet. no ker vidim da pol na veliko sprašujejo, kolk ma pa tole konjev, pa kaj je blo tole, k je šlo k nevemkaj. enostavno eni kle so slepi pa vidjo sam japonce pa honde, ok, nč narobe dobri avti, samo, ne vedno najhitrejši. pa ko so že taki poznavaletji, jah mogoče za honde, sam je dobro kdaj pa kdaj vedt tud kaj več. če je bil kompressor je meu 163KM. sam ok, to normalno da leti. tud octavia turbo stisne marsikaterega vtija. pa je ŠKODA!

sam povedat sm, hotu, pa nočem kkaih vojn iz tega delat.
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a blabla » 24 jan 2004 22:39

Ted za Octavio turbo se nebi strinju s tabo.Razn na avtocesti mogoce posprav vtija.Kar se pa tice mercedeza pa mislm da ta star model C klase se ni mel kompresorja.Pa za vecino avtomobilov vemo podatke-ta Mercedes k sm pa za njim vozu pa ni mel oznake zato sm mal sprasvov podatke.

vti 96 orgasmic blue
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a lucas » 25 jan 2004 00:02

[quote]
ja no nekateri res skor ne priznate, pac vti ni za na AC, k berem, da če bi bil pa v mestu pa to pa to. ej ja kdaj je pa mb bil športnik pa letu z mesta , ja ne gre ane. no meca je pač limuzina za udobje, gre pa lahko hitro ja. drugač pa že nekaj časa berem kle na forumu da folk (kar nekaj je takih) sploh ne ve podatkov za večino avtov z evrope, le za japonce.ok, sej ni problema, samo kdaj se tud kaj drugega prebere.ker pol pa gledajo kaj je to pa ono, pa tko gre. jz če vidim neki kar vem da ma tolk pa tolk konj, navora, kubikov, ga pustim ker vem da ne morem. pač učasih bolš vedet. no ker vidim da pol na veliko sprašujejo, kolk ma pa tole konjev, pa kaj je blo tole, k je šlo k nevemkaj. enostavno eni kle so slepi pa vidjo sam japonce pa honde, ok, nč narobe dobri avti, samo, ne vedno najhitrejši. pa ko so že taki poznavaletji, jah mogoče za honde, sam je dobro kdaj pa kdaj vedt tud kaj več. če je bil kompressor je meu 163KM. sam ok, to normalno da leti. tud octavia turbo stisne marsikaterega vtija. pa je ŠKODA!

sam povedat sm, hotu, pa nočem kkaih vojn iz tega delat.

Prvo glede mercedesa ,mercedes ima trenutno najhitrejšo serijsko limuzino S600 4.6s do 100km/h in mercedes je hitrejši od vtija.
Drugo jaz imam vtija in se z njim vozim po AC in lokalnih in se ne bi strinjal da vti ni za AC(to je moje osebno mnenje)
Tretje ne rabi imeti avto 100kw močnejšega od drugega da bi se upal z njim priganjat po cesti ker bi vedel da ga bom nascal.

Pa še glede Škode če bi rekel za RS octavijo bi ti še verjel(7.9s do 100km/h)
1.8T pa nikoli,niti v sanjah.
Mrcedes je pa še zmeri evrops avto saj jast tak mislim.

jast pa sam mal pamet stresam tuki na forumu,pa tud nočem nobenih vojn.

blabal ta letnik za katere sem ti jaz podatke napisu je zadnji model C klase tastare.

lp
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 jan 2004 02:57

Podatki za C klaso l. 1996:
C180: 122HP, 170Nm, 12.2s do 100, 193km/h
C200: 136HP, 190Nm, 10.8s do 100, 198km/h
C220: 150HP, 210Nm, 10.4s do 100, 210km/h
C200 kompressor: 180HP, 260Nm, ca.8.5s, ca. 220km/h

BTW: blabla... a sklopka bo še za mal km sej ni krize, dokler ti pedal not ne ostane, je v redu

----------- www.gas-tuning.com ----------
H CIVIC VTI
H CIVIC 1.4iS
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a petronas » 25 jan 2004 11:43

Decki to je Mercedes :-)

Zvezda je zvezda :-)
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a ted » 25 jan 2004 13:20

haha zvezda j ezvezda ja, kar naj bo hehe. no okol une octavie kot sm reku, ok vidm da nism napisu, ..mislu sem na AC pač da lahko nekatere!!! vti-je posprav, pa nimam niš prot enmu pa drudemu, samo pač tud unih 150+km na turbini dela svoje. no okol mestne vožnje pa ovinkov pa , hmm to je pa seveda druga zgodba. pač limuzina+kile delajo svoje.
hm aja še tole ja, kompressor je bil že v prejšnji generaciji c klase, no pa sej to je tud pol petronas napisu.

pa da neb zgledal dasm kak meca frik., ok neee tud slučajno ne, ti avti mi res ne dišijo, pa njihova prestižnost, kaj mi bo to. kak evo7,8 je cenejši od marsikatere mace, pa nudi veliiiik več. sicer se ne da primerjat, samo pač ne rabim avta za udobje. lp
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a lucas » 25 jan 2004 14:52

Ne vem na kaj misliš ko si napisal da octavia 1.8T lahko pospravi nekatere vtije.
A to misliš da je odvisno od voznika ali pa da so nekateri vtiji različni
Je pa vtij sedan tudi limuzina,glede mercedesa C klase sem pa že dvakrat napisal da letnik 99/00 zadnji model C klase stare oblike(po se pa nekateri ne spoznajo na evropske avtomobile)

lp
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a bmencig » 25 jan 2004 14:59

Jaz sem mel priložnost malce it v vrhniški klanc z s-ko napram octaviji 1.8T in lahk rečm da se je zadevca kar dobr držala, dokler nisem uporabil 9.0000rpm
Uporabniški avatar
bmencig
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ted » 25 jan 2004 23:20

ja marsikatera vti se ne more kosat. ma dokaze, pa je šlo dobro do konca, no ja ne more kosat, ok kle pretiravam, sam zlo izenačeno je bilo. v klanc +octavia, ravnina vti malenkost. sam to sm hotu okol avtoceste. kaj si pa mislil s tistim 99/00 pa me vem. ja c klasa je bl atakrat ta star model še ja...in lahko je bl akompresor al kaj je blo tuki govora. sori. pa ne mislem se tuki kregat zdaj. niti šlučajno. sem že prvi post napisu samo tako. nočem kakih kregov. hehe
Uporabniški avatar
ted
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a fafnžnabl » 27 jan 2004 16:32

Blabla, a si ti sploh že koga stisnu s Hondo? Same neke slabe izkušnje...

sedan VTi '99
volvo 343 GL '82
Uporabniški avatar
fafnžnabl

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost