facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Smeti

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Jaco » 16 dec 2009 21:46

jaz bi za ta denar vzel http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3353858&show=1

upam da ni treba govoriti o plusih? tisto gumo se pa že napumpa.. :lol:
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

Kraj: Ingolstadt

OdgovorNapisal/-a G-4S » 17 dec 2009 00:31

Jaco je napisal/-a:jaz bi za ta denar vzel http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3353858&show=1

Ne bi bilo nič narobe, če se "šališ" v za to namenjenih topicih. Človek je lepo vprašal in najmanj kar si želimo na forumu so take nedoletne replike.

Naj bo to prvo opozorilo :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a Jaco » 19 dec 2009 00:23

G-4S je napisal/-a:
Jaco je napisal/-a:jaz bi za ta denar vzel http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=3353858&show=1

Ne bi bilo nič narobe, če se "šališ" v za to namenjenih topicih. Človek je lepo vprašal in najmanj kar si želimo na forumu so take nedoletne replike.

Naj bo to prvo opozorilo :wink:

Hvala za opozorilo :)

povedal pa sem moje mnenje (za katerega je tudi rekel), moj pogled na to kam vtaknit 8k eur. Če drugega ne bi bila njegova boljša polovica varnejša v kadilaku to pa tudi nekaj pomeni. Če je pripravljen pljunit 8k za avto ki rjavi, je grd in nikamor ne gre mu tudi stroški kadilaka ne bodo hudi glede na to da je večino cene že izgubil. Ne vem no.. 8)
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 19 dec 2009 00:44

Bi te rad videl kaksen frajer bi bil z cadillacom ko bi moral eno gumo menjat, bencina iz principa omenjal nebom.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Jaco » 19 dec 2009 01:07

že čisti offtopic

bom nekoč odprl svojo temo pa bomo kakšno črto čez stroške itd potegnil.

Se odstranjujem kar sam. Srečno in veliko varnih in varčnih kilometrov želim avtorju :)
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 19 dec 2009 13:52

Jaco je napisal/-a:povedal pa sem moje mnenje (za katerega je tudi rekel), moj pogled na to kam vtaknit 8k eur. Če drugega ne bi bila njegova boljša polovica varnejša v kadilaku to pa tudi nekaj pomeni. Če je pripravljen pljunit 8k za avto ki rjavi, je grd in nikamor ne gre mu tudi stroški kadilaka ne bodo hudi glede na to da je večino cene že izgubil. Ne vem no.. 8)

Kolk ste vsi smešni, ko se nato zgovarjate, da ste čist resno predlagali in hoteli pomagat avtorju topica. Pa pejmo po vrsti: naslov je Mazda 3 2.0 GTA, avtor je dal linke od mazde 3, omenil je, da je prebral teste od mazde 3, kjer mazdo 3 zelo hvalijo, tudi cena za mazdo 3 se mu zdi sprejemljiva, nato ga zanima, če ima kdo izkušnje s tem motorjem od mazde 3, zanima ga tudi, kako zanesljiva je mazda 3, ali mazda 3 rjavi, njegovo punco zanima takšna mazda 3 in poudari, da za podoben denar dobiš mazda 3 sport z manj opreme in konjev. Glede na vse navedeno, ga zanimajo mnenja o, ne boš verjel, MAZDI 3 :roll:

In nato ti predlagaš neko nikakvo ameriško kišto, ki se z mazdo 3 ne more primerjat niti toliko, kot se lahko jabolka in hruške. Imej koga drugega za bedaka, ne mene. Imam že poln gepek forumskih pametnjakovičev :wink:

BTW... takle avto za 8k, ki rjavi, je grd in nikamor ne gre ma moja mat že 5 let. Z njim je bilo v teh 5 letih toliko stroškov kot z uno kanto v manj pol leta.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost