facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

še moja jajca

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

še moja jajca

OdgovorNapisal/-a Jaco » 25 avg 2009 21:26

da ne bo kdo pomislil, da bom prilepil svoja moda lol

če se vrnemo mal nazaj cca 5, 6 let nazaj sem domov privlekel svoj prvi voz (temu se težko reče avto). Za njega sem dal takratnih 300k imel pa je vso opremo kar so jih imeli oz bil je RT in še slovenian open, kar pomeni da je bil šlampasto sestavljen v revozu. Je pa na dan ko sem ga odpeljal od prejšnega lastnika stal na gnoju. Tega avtomobila se spominjam predvsem po problemih, za katere si težko predstavljaš da te lahko doletijo. Je že komu odpadla rezervna guma med vožnjo? S tem avtom sem dejansko naredil več kilometrov na avtovleki kot brez :) No pa imam še enega takega :P

evo še slikca po tistem ko smo imeli manjši karambol;

Slika

potem je čez nekaj časa prišel naslednji nakup! vedno sem si želel V8 ampak je bil za kak mesec tudi V6 dovolj, dokler me lj-gtr28 ni zdražil s svojo turbo accordko :)

Za dobra 2k takrat najboljši nakup Audi a4 2,8 V6 s klimo airbagi abs-om kompletnim štromom razen sedežev.. ma vesoljska ladja zame :) Priznam da ga pogrešam! Z njim nekaj večjih težav ni bilo, če odštejem da sem se ob kakem nalivu lahko kopal v njem sem ter tja je spil kak liter olja preveč (1x sem naredil 225 km z enim tankom kljub nespremenjeni vožnji , kar mi še sedaj ni jasno kako je to možno) bla bla.. lušten avto in pa zanesljiv!

Slika

še ena skupinska (v ozadju se že vidi naslednji avto na desni pa luštna honda) :)

Slika

To a4 sem kupil na sistem odpri avto net klikni avto ki te zanima in za katerega imaš denar, pokliči, plačaj aro, odpeli. Bil sem namreč jezen ker me je bivši lastnik temno modrega coupeja f**al v glavo,.. prnes dnar, mah ne bom prodal, ne vem al bi al ne bi, sorry ni šans da prodam, šenkal sem ga... in podobni izgovori :) no nakoncu sm ga le odpeljal.

takole je izgledal prvi dan ko sem ga odpeljal (še 1x hvala za vso pomoč nejko ;) )

Slika

Slika

Kar je najlepše pri tem skoraj 20 let starem avtu je, da na njem težko najdeš rjo pa četudi večino časa stoji zanemarjen!

Mašina 2,3 20V je dokaj redka v coupejih ampak s svojimi 170 konji precej prešvoh zame zato je šla kmalu v dele (ima dobre odmične)

Slika

Slika

Slika

še ena stara slika delavnice danes je raje ne slikam ker je robe da se komaj obrnem :D

Slika

Roko na srce... avto je v precej slabem stanju ampak sem se zaklel, da bo nekoč v njem vsaj 500 konjev. Pa če delam po 20 ur na dan in ves denar v to vlagam. Prej ne bom srečen zaspal.

No potem je a4 šla svojo pot in kolega, ki je tudi na forumu mi je prodal svojo igračko.

Slika

Slika

Slika

Slika

S tem avtom sem končno zadovoljen. Zdaj celo rad zjutraj vstajam in hodim na šiht - vse za tistih 10 minut vožnje! 4x4 280 konjev 5s do 100, števec se ustavi bogve kje...

Mnogi se sprašujete kaj hudiča počnem na honda forumu ker razen kosilnice za travo kositi nimam in si nikoli nisem lastil honde.. Še sam ne vem. Tu na tem forumu sem našel svoj notranji mir :D Kupujem pa zdaj hondo za do 2k eur. Za daily. Če kdo ve za kakšno
Zadnjič spremenil Jaco, dne 25 avg 2009 21:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

Kraj: Ingolstadt

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 25 avg 2009 21:43

Ja to si moraš sam vse še 1x prilepit....ker jaz sem probal prilimat slike....pa pridem do tvojega albuma....nevem kaj si ti limal tu gor. :lol:

Pa priznam....tvoja rdečka je adijo pamet. 8)

Kaj pa je z tem črnim....a je v predelavi al projekt stoji?
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

Kraj: Izola

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 25 avg 2009 21:46

no si le predstavu svoj vozni park 8)
da vidi folk da niso to neke mačje solze :lol: :lol: :lol:
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a Jaco » 25 avg 2009 21:46

sem popravil a še vedno ne dela? no bo že :)

črn stoji. Ni denarja ker imam nekaj grehov za odplačat
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 25 avg 2009 21:48

Ja vem kako je ko ni denarja in ko testiraš do kod gre palica na števcu. :lol:

Bo že minilo. :lol: 8)
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a matej_m_honda » 25 avg 2009 21:49

ko sm zaceu brat ta post sm umiru od smeha, sploh pa pri renoju ker ga mam na zalost trenutno tudi jaz in tudi moja zgodba ni kaj velik drugacna :lol: :lol: :lol: no ta zadnji audi je pa res lep pa upam da tak tudi ostane, velik varnih km :wink:
--> honda crf 450r 12
Uporabniški avatar
matej_m_honda
Uporabnik

Kraj: trojane

OdgovorNapisal/-a Jaco » 25 avg 2009 21:53

tisto ne smeš na kloclih počet ker ni zdravo za menjalnik :) moraš na kako nemško AC ga stisnt :)
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Jaco » 25 avg 2009 21:57

matej_m_honda je napisal/-a:ko sm zaceu brat ta post sm umiru od smeha, sploh pa pri renoju ker ga mam na zalost trenutno tudi jaz in tudi moja zgodba ni kaj velik drugacna :lol: :lol: :lol: no ta zadnji audi je pa res lep pa upam da tak tudi ostane, velik varnih km :wink:

že že ampak taka jajca kot sem imel pa jaz ga nima pa noben :) jaz sem dal 300k za avto pa še 1x tok za popravila, avtovleko itd itd. Pa računaj da je sklopka samo 27k SIT mislim da z delom in oljem vred. Ni je stvari da na tem avtu ne bi crknila. Sem tudi pod vsakim semaforjem lezel pod avto z macolo da sem lahko v prvo šaltal in speljal. Ker mi je zmanjkalo 9k za novo `bučko`. Težki so bli to časi ja. Kolegu ki je imel istega je pa delal brez problema :)
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 25 avg 2009 21:57

Vidim da nista imela sreče z Cliotom. :lol:
Moj je delal odlično. 8)
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a matej_m_honda » 25 avg 2009 22:06

zlarre_ je napisal/-a:Vidim da nista imela sreče z Cliotom. :lol:
Moj je delal odlično. 8)

ni bil clio ampak je megan, res da ne lezim pod njim na semaforju , je pa se vecji adrenalin to vozit kot pa je blo vti-ja( ne ker bi slabo delu ampak ker je zivahen) pr meganu pa nikol nevem ce bom prsu iz sluzbe do doma ker vse tuk cudno ropota da te kap :lol: :roll:
--> honda crf 450r 12
Uporabniški avatar
matej_m_honda
Uporabnik

Kraj: trojane

OdgovorNapisal/-a Jaco » 25 avg 2009 22:13

a je letnik 96? :D
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 25 avg 2009 22:32

Moj clio je bil 96 letnik....imel ga je en starček....1,lasnik....avto kot iz muzeja....sam kaj ko to mladina dobi pa naredi totalko... :f_fart:

A megane.....to zami ni avto....ga ima moja mama....skoda materjala, ki so porabili za izdelat te avte....letnik 97. :?
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 25 avg 2009 22:32

ta audi je pa čisti pr0n :twisted:
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a G-4S » 25 avg 2009 23:15

V bistvu ne štekam v čem je point unga modrega coupeja in zakaj si si ga tako močno želel in vztrajal pri neresnem prodajalcu :lol: Dejansko maš zdaj tega rdečega, ki ga lahko predelaš na 500HP.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 25 avg 2009 23:17

G-4S je napisal/-a:V bistvu ne štekam v čem je point unga modrega coupeja in zakaj si si ga tako močno želel in vztrajal pri neresnem prodajalcu :lol: Dejansko maš zdaj tega rdečega, ki ga lahko predelaš na 500HP.

Eden kot dobeden. :lol:
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 26 avg 2009 09:13

G-4S je napisal/-a:V bistvu ne štekam v čem je point unga modrega coupeja in zakaj si si ga tako močno želel in vztrajal pri neresnem prodajalcu :lol: Dejansko maš zdaj tega rdečega, ki ga lahko predelaš na 500HP.

ah to je dolga zgodba ... ko je kupu tega modrega se rdeč še ni prodajov sploh u bistvu niti nismo vedl zanga :D Rdečga je kupu pol ko je meu modrega že doma in ker pač taki avti so redki je treba to nabavt :lol: sem prepričan če jaco nebi meu zdele še nekaj grehov za odplačat bi še eno S2ko prpelu domov :D
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a Jaco » 26 avg 2009 15:19

sicer pa enega rabim za na ših se vozit. Dva projekta na dvorišču met in peš okol hodit pa nekak ne zgleda :)
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 26 avg 2009 15:39

Se enga Cliota si nabavi....mogoče bos imel tokrat kaj več sreče. :lol:
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 26 avg 2009 15:50

pa si pokazu svoj stroj, svaka čast :lol:
moj prvi komentar po vožnji: "what is Honda?" :lol:
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a Jaco » 26 avg 2009 15:55

potem pa res bankrotiram pa še vozim se okoli ko cigo žarko :)
Francoza nikoli več pa naj bo karkoli. Da ne bo kdo kaj zameril ampak jaz sem jih tolk preklel, da jih vidt ne morem. Eno hondo bom kupil za dailya pa mirna bosna! Bolš da te kaka baba opazi kot pa deci, ki se ti smejijo v glavo hehe
Uporabniški avatar
Jaco
Uporabnik

Naslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost