če se vrnemo mal nazaj cca 5, 6 let nazaj sem domov privlekel svoj prvi voz (temu se težko reče avto). Za njega sem dal takratnih 300k imel pa je vso opremo kar so jih imeli oz bil je RT in še slovenian open, kar pomeni da je bil šlampasto sestavljen v revozu. Je pa na dan ko sem ga odpeljal od prejšnega lastnika stal na gnoju. Tega avtomobila se spominjam predvsem po problemih, za katere si težko predstavljaš da te lahko doletijo. Je že komu odpadla rezervna guma med vožnjo? S tem avtom sem dejansko naredil več kilometrov na avtovleki kot brez
evo še slikca po tistem ko smo imeli manjši karambol;
potem je čez nekaj časa prišel naslednji nakup! vedno sem si želel V8 ampak je bil za kak mesec tudi V6 dovolj, dokler me lj-gtr28 ni zdražil s svojo turbo accordko
Za dobra 2k takrat najboljši nakup Audi a4 2,8 V6 s klimo airbagi abs-om kompletnim štromom razen sedežev.. ma vesoljska ladja zame
še ena skupinska (v ozadju se že vidi naslednji avto na desni pa luštna honda)
To a4 sem kupil na sistem odpri avto net klikni avto ki te zanima in za katerega imaš denar, pokliči, plačaj aro, odpeli. Bil sem namreč jezen ker me je bivši lastnik temno modrega coupeja f**al v glavo,.. prnes dnar, mah ne bom prodal, ne vem al bi al ne bi, sorry ni šans da prodam, šenkal sem ga... in podobni izgovori
takole je izgledal prvi dan ko sem ga odpeljal (še 1x hvala za vso pomoč nejko
Kar je najlepše pri tem skoraj 20 let starem avtu je, da na njem težko najdeš rjo pa četudi večino časa stoji zanemarjen!
Mašina 2,3 20V je dokaj redka v coupejih ampak s svojimi 170 konji precej prešvoh zame zato je šla kmalu v dele (ima dobre odmične)
še ena stara slika delavnice danes je raje ne slikam ker je robe da se komaj obrnem
Roko na srce... avto je v precej slabem stanju ampak sem se zaklel, da bo nekoč v njem vsaj 500 konjev. Pa če delam po 20 ur na dan in ves denar v to vlagam. Prej ne bom srečen zaspal.
No potem je a4 šla svojo pot in kolega, ki je tudi na forumu mi je prodal svojo igračko.
S tem avtom sem končno zadovoljen. Zdaj celo rad zjutraj vstajam in hodim na šiht - vse za tistih 10 minut vožnje! 4x4 280 konjev 5s do 100, števec se ustavi bogve kje...
Mnogi se sprašujete kaj hudiča počnem na honda forumu ker razen kosilnice za travo kositi nimam in si nikoli nisem lastil honde.. Še sam ne vem. Tu na tem forumu sem našel svoj notranji mir