facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

smeti

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 05 mar 2009 12:28

Eddy je napisal/-a:
JB je napisal/-a:Kje je pa dosegel slavo ta e30?

E30 je najuspešnejši turni dirkalni avtomobil vseh časov. Guglaj sine :D

afkors, but the biggest success he got on the junkyard, he has the highest number of the home runs :lol: :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 06 mar 2009 08:25

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:
Eddy je napisal/-a:
JB je napisal/-a:Kje je pa dosegel slavo ta e30?

E30 je najuspešnejši turni dirkalni avtomobil vseh časov. Guglaj sine :D

afkors, but the biggest success he got on the junkyard, he has the highest number of the home runs :lol: :lol: :lol: :lol:

Solze na jutro.

Those are tears of joy :lol: :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a Original-One » 06 mar 2009 10:31

Eddy je napisal/-a:http://www.youtube.com/

Tale posnetek je legendaren.
RWD bi moral biti zakonsko obvezen za rally. Takoj vidiš kdo ima jajca in je dec :D :D

Se ne strinjam. Samo precej bolj počasi bi šlo. Pri AWD tudi vsekakor štejejo "jajca" in skill. Ker gre vse skupaj občutno bolj na polno.
Boosted K20
Uporabniški avatar
Original-One
Uporabnik

Kraj: Metropola

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 06 mar 2009 10:40

Ma nis ga razumel, jajca morš že met da sploh kupš kej tazga, svaka čast fantje ... :o
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Swiftman » 06 mar 2009 12:25

bozic je napisal/-a:Tudi Civic lahko naredi 500k km in Omega 700k km.Odvisno kje se voziš in kako.No vsekakor drži dejstvo,da so vsi hitri sportni avtomobili gnani zadaj in nikakor si ne morem predstavljati kako bi zgledal nek dirkalnik ki bi imel pogon spredaj,sprednji pogon ima prednost le pri zelo kratkih ovinkih ponavadi primeren za laike ki so pri tem tudi v izrednih vremenskih razmerah varni nikakor pa taksen avto ne mora biti hiter na neki odprti progi,mislim pa na sportna vozila ki imajo 300 in vec konj.
Saj pa imajo tudi vsi najhitrejsi avti na svetu po vecini pogon zadaj in
Sej to je vse res da je zadnji pogon hitrejši itd...fizika pač.
Ampak ne štekam pa kako se nebi mogu vozt z avtomobilom brez špere, pa sej cesta le ni dirkališče, js si te ne predstavlam kako se vozš potem po mestu. A na Grobnik in ostala dirkališča hodiš kej, da izkoristiš vse te silne konje in prednosti e30 :)
Ker men se zdi da bi ti bl rabu kak 4x4 turbo za straight line racing :)

Kar se pa kilometraže tiče je pa tako, m3 e36 lahko zdrži 300k kilometrov LukaMarko-tu, ker zamenja preventivno vse potrebne kompononente od ojničnih ležajov in črpalk, tesnil itd...Povprečna e39 M5 pa 350k kilometrov ne bo vidla nikjer, ker je preveč občutljiv motor, za vaške nastopače, ki bi tišali gas, na servis ga pa pelejo kadar na cesti ostanejo...drugače je super stroj, ampak zahteva super vzdrževanje če pride ornk servis (LMM, inspekcion2, diski ploščice in ostala kramarija) 5.000 eur pol vemo kje smo...povprečn vti pa stane 4.000 eur :)

strojev je velik, važno je samo kako globok je žep :wink:

Ene zdržijo. :D

http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/showD ... abNumber=1
Uporabniški avatar
Swiftman
Uporabnik

Kraj: Cazin - Skokovi (Stiroporska 595)

OdgovorNapisal/-a bozic » 06 mar 2009 13:27

No sej kot vidiš je tale avto od 1.Lastnika, verjetno tipični autobahn kruserji, kateri so deležni malo drugačne vožnje...vseeno pa dvomim da ma prvi motor!

Maš jajca to kupit? :D
dugo dobar...
Uporabniški avatar
bozic
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a Eddy » 07 mar 2009 01:51

Jaz jih ne bi imel. Te osmaki S62 so res predragi za vzdrževat. Je ceneje in bolje naviti M60 motor.

Vrtelc nevem zakaj še vedno nisi sposoben presežt to svojo omejenost s hondami, but its getting lame... :)
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 07 mar 2009 08:59

to si ti reku in ker si ti reku naj bi me to ganil, bwahahahahahaha :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Eddy » 07 mar 2009 12:44

Če te je ganil al pa ne, mi je vseen, sam povedu sm kar sm mel za povedat. Sam nadležno je v normalni temi take komentarje brat, končno enkrat normalna debata, pa spet ti uletavaš s takimi...

No sej vseen, teb govort kej okol tega je itak brezveze.
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 07 mar 2009 13:55

Če se lahko vmešam zraven eni pravjo če ma avto preveč konjev pol je navit in crkuje (honda) če ma pa velik navora pa zgleda ne more crknt (bmw) ja pa še nekaj moj bratranec dela v nemčiji v največji firmi ki izdelujejo menjalnike in ko pregledujejo kvaliteto dajo tiste najslabše za bmw ker pravi jim najmanj plačajo in tudi on je mel bmw ko ga je enkrat zapelu v garažo se je nekaj pokadil in mu je skuril vse kable in je reku nikol več bmw,sam tolk pa brez zamere. :wink:
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a TIN » 07 mar 2009 14:09

jah jst ne vem kaj prav tvoj bratranc sam pa vem da mi na nobenem bmw se ni menjalnik crknu al pa sinhron skrtu pr hondi pa je to stalna praksa,pa raje malo poguglaj ker bmw ima Getragove menjalnike ki so eni najbolsih na svetu tak da ne neki iz glave pisat po sistemu baba vidla baba kazala,jaz pa govorim iz iskusenj.
e3o+s50- 11,4s 197kmh/402m
-7,4s 156kmh/201m with stock engine:) najhitrejši atmosferec v sloveniji.......
http://www.youtube.com/watch?v=rXS7NGpydII
Kugla winter wagen!
swift gti
Uporabniški avatar
TIN
Uporabnik

Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a Damo » 07 mar 2009 14:14

AERODECK je napisal/-a:ja pa še nekaj moj bratranec dela v nemčiji v največji firmi ki izdelujejo menjalnike in ko pregledujejo kvaliteto dajo tiste najslabše za bmw ker pravi jim najmanj plačajo in tudi on je mel bmw ko ga je enkrat zapelu v garažo se je nekaj pokadil in mu je skuril vse kable in je reku nikol več bmw,sam tolk pa brez zamere. :wink:
:lol: :lol: :lol:
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Uporabniški avatar
Damo
Dorifto

Kraj: Trzin

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 07 mar 2009 15:05

TIN je napisal/-a:jah jst ne vem kaj prav tvoj bratranc sam pa vem da mi na nobenem bmw se ni menjalnik crknu al pa sinhron skrtu pr hondi pa je to stalna praksa,pa raje malo poguglaj ker bmw ima Getragove menjalnike ki so eni najbolsih na svetu tak da ne neki iz glave pisat po sistemu baba vidla baba kazala,jaz pa govorim iz iskusenj.
Oprosti sej veš kaj sem reku kaj je reku bratranec :lol: pa nobene babe ni zraven :lol: ampak res resnično ti povem da je reku da delajo menjalnike za bmw,vw,jaguarje,mercedese,audije itd in še enkrat povem,da imajo kontrolo in tista roba ki je najslabša gre zmeraj za bmw!!!Torej še enkrat on je reku ki je moj bratranec in sva osebno govorila in prav on je zaposlen v tej firmi ki je blizu francoske meje v Nemčiji.Konkretno on dela na ogromni stiskalnici ki izdelujejo karterje in tudi pri karterjih je tako :wink:
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 07 mar 2009 16:16

@AERODECK tolk cviliš ko se kdo obregne ob Hondo. Nimaš pa nobenih težav sam mlatit po drugih znamkah?

Dovolj je bilo tega.

Nazaj na temo.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a yogo » 07 mar 2009 16:46

BMW je tabulš... pa pika :!:
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 07 mar 2009 18:57

**** cesta kdo cvil ??? sem lepo povedal resnico kar sem slišal evo častna !! zdej še nisem reku da je bmw jajc !!!! ja matr no na tem forumu ne sme noben nič rečt čez ta kurčev pleh !! edin čez Hondo pa polivajo gnojnico pa je vse ok.Sory eddy za of topic sam glih o bmw se je debatiralo. repliko sem dal samo tinu ker mi je reku baba rekla ono .... lepo sem povedal še enkrat,al naj vam tipa najdem in dam na forum in bo štalo naredu po cel evropi da bodo vidli kako izbirajo materijal za posamezne firme !!!!

Kot sem reku se lahko pozanimam točno kera firma je to,vem pa da je v bližini francoske meje ki je ene največjih firm ki delajo menjalnike !!
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 07 mar 2009 23:22

Ja točno noben ne sme nič čez pleh rečt. Si med prvimi ki skače od razburjenja ko kdo omeni hondin pleh.

In če je tebi bratranc ali kolega to omenil še ne pomeni da je to sveta resnica.

Sam ste smešni res.

Meni ej pa sosed ki je mehanik povedal da so honde jajc. In to ej zdaj sveta resnica?

Joj ste otročji.

Dajte se malo manj obremenjevat z tem plehom.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a BostjanDC2 » 08 mar 2009 00:46

ITR za daily drive in e30 za drift 8)
Zadnjič spremenil BostjanDC2, dne 08 mar 2009 00:51, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
BostjanDC2
Uporabnik

Kraj: EvoLand

OdgovorNapisal/-a R type » 08 mar 2009 00:50

dBeast je napisal/-a:ITR za daily drive in e30 za drift 8)

Za nas ta stare ITR ni niti pod razno daily drive. :lol:

Accord ali Legend... o to pa ja. 8)

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Damo » 08 mar 2009 00:54

dBeast je napisal/-a:ITR za daily drive in e30 za drift 8)

CTR za daily drive in E30 za drift :)
E30 325i---drift car
Civic HB VTi---ex
Civic Type R ´05---ex
Volvo V70 D5 ´05
www.fk-automotive.si www.xenon-kit.si
Uporabniški avatar
Damo
Dorifto

Kraj: Trzin

Naslednja

Vrni se na Avtomobili