bom najprej pokomentiral to glede volana na desni.
sam sem bil strogi "tradicionalist" in si tut zamislt ne bi mogu, da bi vozu avto z volanom na desni.
vožnjo avta z volanom na desni bi nekako primerjal s pisanjem z levo roko (oz z desno, če si levičar). torej da se, ampak se zlomš.
sine je dal dober opis za avte z volanom na desni - shemale

na zunaj so lepi in vse, k pa spodi pogledaš pa kur*c
no tko sm mislu vse dokler mi husky ni dal avta na probno vožnjo.
prvo kar me je 'prešinilo', je bilo to, da mam hendikepirano desno roko in z njo ne morem nič, in da na desni strani ni nič.
zato se je blo prvo treba navadit na levo roko.
kar je šlo presenetljivo hitro, 1x,2x sem šel skozi vse prestave menjalnika, seveda v mirovanju, in da sem namesto sredinske črte gledal desni rob.
IN TO JE TO! čisto nič drugega ni bilo potrebno, pa sem že začel peglat ovinke
kar je s tem avtom zelo enostavno. ne rabiš bit noben mojster volana, da bi z STI fural zelo hitro.
avto dobesedno skače od ovinka do ovinka, ravnine golta kot dolenjc cvičk, skozi prej omenjene ovinke gre z vrhunskim štirikolesnim pogonom kot po tirnicah, ne glede na to, kakšna je podlaga. v bistvu se mi zdi, da bolj kot je spolzka in drseča, rajš te ma avto, ker če ga furaš po lepih in urejenih cestah je avto nekak užaljen, ker ga podcenjejuješ.
vse to ob spremljavi zvoka turbomotorja, ki je res poezija za ušesa. značilno bobnenje ter pihanje turbine super okarakterizira značaj impreze, ki je že navidez robustno brutaln. STI je tko bolj avto za prave dece, medtem ko pa evo nima neke te robustnosti, ma pa dobr kompjutr. zato je mogoče EVO za GIKE
za konec pa še o porabi. za moje pojme ta avto glede na svoje zmogljivosti porabi v primerjavi s konkurenco malo. zato bi rekel da je vseen ta avto kar se tiče konkurence in vsega neizpodbitni zmagovalc.
mene je ful navdušil.