facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Kia Ceed

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Kia Ceed

OdgovorNapisal/-a Dejch » 25 maj 2007 11:26

Kakšno mate kej mnenje o sledecem avtu? Sam se zanimam za ta model z 1,6 motorjem in 122KM z opremo LX fresh. Ne vem sam, ce ima ESP... Drgace pa za ta denar in garancijo zadeva nima konkurence. Sem gledal se Mazdo3, sam ima mn opreme pa tud 1,6 motor je prekleto svoh in vrjetno kr dobr podhranjen. Ker sm mel zdej 4 leta avto k je za svojo kilazo podhranjen nocm vec take napake narest. :)
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

Kraj: SuckMyDick@yourhouse.com

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 25 maj 2007 11:28

Če že hočš met 1.6 pol kup VTi-a.

Vti rulz. :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Dejch » 25 maj 2007 11:34

Hehe ne VTi me nikol ni zanimal. Sicr pa ma bejba Civica 1,6 110KM pa mi ni vsec. Mazda mi je, sam boze kaj so mislil s tem 1,6 motorjem, to nikamor ne gre, ce pa vklops se klimo si pa tko neprimicnina. Sej v soboto ce ne delam, grem na testno za Ceeda pa bomo vidl, kam gre pa kako se je vozt v njemu. Po resnic povedan, bi najraj uzel Mazdo. Vedno sm mel rd Mazde, sam teh 105KM me prav odbija. 1,8 motorja pa nimajo. 2,0 pa zih kur prevec pa tud cena naraste kar dost pomoje.
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 25 maj 2007 21:39

Ceed je fantasticen avto, lahko ga postavis zraven bilokaterega avta v nizjem srednjem razredu.

Ampak motor obvezno 1.6 novi CRDi. Popolnoma nova tehnologija in odlicni performansi.

Drugace pa Kia itak govori sama zase, kvaliteta na visokem nivoju, garancija 7 let in ugodna cena.

Skratka povsem resen avto.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Civic Type-r » 26 maj 2007 13:40

petronas je napisal/-a:Ceed je fantasticen avto, lahko ga postavis zraven bilokaterega avta v nizjem srednjem razredu.

Ampak motor obvezno 1.6 novi CRDi. Popolnoma nova tehnologija in odlicni performansi.

Drugace pa Kia itak govori sama zase, kvaliteta na visokem nivoju, garancija 7 let in ugodna cena.

Skratka povsem resen avto.

http://avtomoto.siol.net/default.asp?ar ... 5141223210

Preberi si tole, mogoče ti bo kaj pomagalo. Mi smo sicer testirali ceeda z bencinskim motorjem, in ga povsem priporočam. Se da z njim čisto dinamično peljat, poraba je pa tudi pohvalno nizka. Nasploh je ceed zelo zelo dober nakup, pa ne zgolj zaradi garancije, ampak tudi glede vsega drugega. ESP-ja pa ni serijsko, edino to. Ampak avto priporočam, ker je zelo dober.
...but i look like an ordinary person
Uporabniški avatar
Civic Type-r
Uporabnik

Kraj: Azerbaijan

OdgovorNapisal/-a RossekDJ » 26 maj 2007 13:53

raje peš hodim ko pa da bi se sploh v kio vsedo lool :S korejc nikoli ni znal avta naret pa nikoli nebo znal :S
Slika
Uporabniški avatar
RossekDJ
Uporabnik

Kraj: MB-Hoce

OdgovorNapisal/-a jack_p » 26 maj 2007 14:08

RossekDJ je napisal/-a:raje peš hodim ko pa da bi se sploh v kio vsedo lool :S korejc nikoli ni znal avta naret pa nikoli nebo znal :S

Takšno je bilo nekoč verjetno tudi naivno mnenje o japoncih... :wink:
Uporabniški avatar
jack_p
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a RossekDJ » 26 maj 2007 15:03

če ko se za kio pride pelješ mislis da proti tebi pride lol :D luči zbledele :P
Slika
Uporabniški avatar
RossekDJ
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Dejch » 26 maj 2007 15:48

RossekDJ je napisal/-a:če ko se za kio pride pelješ mislis da proti tebi pride lol :D luči zbledele :P

Svetska budala... 8)
Uporabniški avatar
Dejch
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a RossekDJ » 26 maj 2007 16:49

:f_iq: ja tak je ;)
Slika
Uporabniški avatar
RossekDJ
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 26 maj 2007 21:07

Ko bos polozil vozniski izpit bos videl da je marsikaj tebi cudno v resnici popolnoma drugacno :-)
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a PiLLLe » 26 maj 2007 21:27

e bas si naso pravi forum za taka pitanja :lol: :lol:
Uporabniški avatar
PiLLLe
Uporabnik

Kraj: LLLubLLLana 031 496 255 :D

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 27 maj 2007 11:53

Korejci itak 8) Če je govora napram nemcem, drugač pa korejci ..., neeeehiiiiii :lol: :lol: :lol:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 28 maj 2007 10:15

Dejch je napisal/-a:Mazda mi je, sam boze kaj so mislil s tem 1,6 motorjem, to nikamor ne gre, ce pa vklops se klimo si pa tko neprimicnina. Sej v soboto ce ne delam, grem na testno za Ceeda pa bomo vidl, kam gre pa kako se je vozt v njemu. Po resnic povedan, bi najraj uzel Mazdo. Vedno sm mel rd Mazde, sam teh 105KM me prav odbija. 1,8 motorja pa nimajo. 2,0 pa zih kur prevec pa tud cena naraste kar dost pomoje.

Za normalno vožnjo 1.6 kar solidno vleče. Ni dirkalnik, se da pa lepo zvezno peljat in prehitevat. Edino poraba je problematična pri tem motorju :roll:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a R type » 31 maj 2007 00:25

RossekDJ je napisal/-a:raje peš hodim ko pa da bi se sploh v kio vsedo lool :S korejc nikoli ni znal avta naret pa nikoli nebo znal :S

In ti si pred 10-imi leti zadremal in se pred kratkim zbudil ?

Kiri komentar. :lol: Daj se pomiri z takimi tupastimi izjavami. Z tem lahko greš na kak Luna forum.

Drugače pa Dejch pred kratkim bral nemški vzporedni test. Bil sem pozitivno presenečen nad visokimi ocenami za motor in kvaliteto izdelave.

Malo še jih **** vzmetenje in kake malenkosti. Drugače pa vsekakor dober in zanesljiv avto. Če se na nemškem vzporednem testu proti nemški konkurenci uvrsti nekje na sredino potem...

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 31 maj 2007 20:28

In ja zdej je pa sploh supr avto ko so ga ob bok postavili nemcem, če je njim konkurenčen je pa že neki ... :roll:
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 01 jun 2007 11:44

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:In ja zdej je pa sploh supr avto ko so ga ob bok postavili nemcem, če je njim konkurenčen je pa že neki ... :roll:

Jop, nemci še zmeraj delajo dobre avtomobile (razen zate ter nekatere posameznike). Plus glede na to da nemški novinarji "kao" preferirajo nemce potem je še večje priznanje če se je uvrstila na sredino.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Muflon » 01 jun 2007 11:57

kia in hyundaj je v zadnjih letih naredil en lep korak. niso tako luxuzni kot nemci, ne tako lepi kot italjani, ali tako hitri kot japonci. so pa sigurno najboljše kar lahko dobiš za ta denar. še novi dajvuji z dizel motorji so zelo solidni.(vlečejo ko svije). tko da korejec je čisto soliden avto. če bi videli kakšnega kitajskega bi vam blo takoj jasno kaj pomeni kanta.mene je primlo da bi kupil novega getza dizel, a sem fan benzincov.
ceed je zelo lep avtič. malo more še zrast in bo bil špica. edino kar me pa moti je volan. predebel je za moj način vožnje. drugače avto ima 7 let garancije. kaj bi radi še več?
Uporabniški avatar
Muflon
Uporabnik

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost