Moderator: Blue Angels
pocesnkII je napisal/-a:sem klical pa so rekli da ni panike da je enkao kot z nemčije tko da morm sam se ceno delov zvedit pa mal preracunat pa je
pocesnkII je napisal/-a:sem klical pa so rekli da ni panike da je enkao kot z nemčije tko da morm sam se ceno delov zvedit pa mal preracunat pa je
pocesnkII je napisal/-a:mene samo zanima npr karoseriski deli so dragi ko pes pa nedobiš jih med tem ko podvozje je poceni in povsot je polno delov nekaj v tem smislu hocem vedeti.
nenameravam zvedeti kolk kosta nosilec in oni vijak ter ta stbilizator to valda mal za sabo potegne
_SKOT_ je napisal/-a:pocesnkII je napisal/-a:sem klical pa so rekli da ni panike da je enkao kot z nemčije tko da morm sam se ceno delov zvedit pa mal preracunat pa je
ja in kako veš kolk je razbit?? A kar se bo pripeljalo u kontejnerju se bo,bomo že pol popravljal k bo kle??![]()
Ti pa si taprav. Kaj pa k bo cel zamaknjen pa na streho obrnjen? A neb raje pršparu pa ga kle kupil komplet celga? Ne splača se to popravljat,razbitga kupiš pa samo od tistga k ga poznaš in veš kaj je blo z njim
Aly je napisal/-a:pocesnkII je napisal/-a:sem klical pa so rekli da ni panike da je enkao kot z nemčije tko da morm sam se ceno delov zvedit pa mal preracunat pa je
In kdo ti bo povedal kaj vse rabiš od delov? A oni? Kaj to se vse vidi na slikah? Pol boš pa zacel popravljat pa bo še en kup drugih reci polomljenih in bos cakal na dele ko konj, da se ne menimo kolk boš zdaval....jaz ti tak recem, to se dolgo že prodaja in verjemi, ce bi se ga splacalo popravljat, ga že davno ne bi blo vec, ker zadnje case še iz dreka dilercki avto naredijo, ti pa delaj s svojim denarjem kaj ces.
Lp,Aly
_sql_ je napisal/-a:
drugace pa tak avto stji v italijisicer ne vem ce je ta je pa cist podoben..
_sql_ je napisal/-a:si mogoce vidu njegovo crx v kasnem stanju je bla?
pa v kasnem je zdej?...
Aly je napisal/-a:_sql_ je napisal/-a:si mogoce vidu njegovo crx v kasnem stanju je bla?
pa v kasnem je zdej?...
Kaj pa ima to veze? Jaz nisem reko da ne zna razbitega avta popravit, jaz pravim da je utopija od prodajalca pricakovat da ti bo povedal kolk stanejo novi deli za popravilo, ker ti bo 99% zamolcal ene par podrobnosti, ki jih ti na slikah ne vidiš.
In še nekaj...ena stvar je popravit CRX-a, garo za katero najdeš v vsaki vasi kakega lokalnega mehanika ki ima vsaj nekaj delov zanj, popravljat Evota VIII pa je ena cist druga kategorija, tu ne isces delov rabljenih okoli, še nove ne veš ce boš dobil in kake bodo cene, in ce lahko to primerjaš...![]()
![]()
Lp,Aly
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost