Moderator: Blue Angels
xenon je napisal/-a:http://avtomoto.siol.net/default.asp?article_id=11181010610300839520
kakšen se vam zdi čas, dosežen na MK?
cruiser je napisal/-a:Cas je pa soliden, ni pa kaj posebnega.
shinshitsu je napisal/-a:cruiser je napisal/-a:Cas je pa soliden, ni pa kaj posebnega.
toko je sploh ni kaj posebnega,razvije 260km za primerjavo spodaj
Mazda MPS 260KM 1:14:92
Honda civic 130KM 1:12:84
se prav enkrat manj konjičkov več kot 2 sekundi boljši čas,hahahaha
svaka čast Alex
PiLLLe je napisal/-a:LoL pa temu alex z njegovo 4.gen nrdi take bruke da bi blo mene sram postavt ta avto na cesto kaj sele da bi ga prodau komu
shinshitsu je napisal/-a:pa še vseen ja 2sec hitrej pelal tip s hondo brez vsake elektronike ter dodatnih pripomočkov in ne vem kakšne tehnologije,morš tud vozit znat,ne pa sam rečt uuuuuuaaaaaaaaa stari men so pa skoz gume cvilile,hahaha![]()
o.k. dost offtopic z moje straničeprov niti ni tok offtopic
shinshitsu je napisal/-a:pa še vseen ja 2sec hitrej pelal tip s hondo brez vsake elektronike ter dodatnih pripomočkov in ne vem kakšne tehnologije,morš tud vozit znat,ne pa sam rečt uuuuuuaaaaaaaaa stari men so pa skoz gume cvilile,hahaha![]()
R type je napisal/-a:shinshitsu je napisal/-a:pa še vseen ja 2sec hitrej pelal tip s hondo brez vsake elektronike ter dodatnih pripomočkov in ne vem kakšne tehnologije,morš tud vozit znat,ne pa sam rečt uuuuuuaaaaaaaaa stari men so pa skoz gume cvilile,hahaha![]()
Pa ne zdaj primerjat športne limuzine z mali HB-jem in to na progi, ki je v primerjavi z drugimi dirkališči vlka ko dvorišče.![]()
LP
jaka-z je napisal/-a:shinshitsu je napisal/-a:pa še vseen ja 2sec hitrej pelal tip s hondo brez vsake elektronike ter dodatnih pripomočkov in ne vem kakšne tehnologije,morš tud vozit znat,ne pa sam rečt uuuuuuaaaaaaaaa stari men so pa skoz gume cvilile,hahaha![]()
ne vem če ti je znan Aleš Črnivec , ki je testiral mazdo na mk, je znan dirkač rallya in mislim da je bil tudi prvak, sedaj pa ne dirka več ampak je novinar
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost