ni panike, se opravičujem za vse, sam pač sem le reku adijo, pač forumu in nekaterim tule in se mogoče kdaj vrnem..nič ni narobe, lepo urejeno-še prelepo,..je pa kr neki novopečenih, ki strašijo po cesti in tule prepametnii in itak vse vedo, clo kaj je vtec
je pa res da sem dal slike na forum o avtu (berlingo)...ki je bil (do neke mere razumljivo) premaknjej sem...ampak dal sem pod slike ravn zato da bo tam po tolk letih..en tak poslovilček....da se ne najdejo slike tule...
no sej do neke mere rrazumljivo da zadeva tule pristala...
zakaj zbrisal slike...no ja pač mogoče res ne sodijo sem..ker marsikdo ne razume da lahko avto tudi uporaben in ne le nizek športnik, pa jih brisal. en od razlogov mi je tudi hondo dat od sebe ker sem mel poln k...c folka-(ponavadi mladi vozniki za volanom) ki se limajo na rit in izivajo...ej jz se samo furam, če kdo na cesti ni opazu, da že kr neki krvi prelite.... pač rad ga pohodim ampak zase, za dušo med ovinki, ne nasedam pa izivanjem...pač tako bil en -res mini- razlog za prodajo tudi to..predvsem pa rabim plac in višje sedenje...
sicer pa bil ful zadovolen z obema hondama do sedaj... in ko najdem mal ceneje uporabno...jo spet nabavim.
če pa kdo hoče slikice berlingota, pa jih seveda prilimam nazaj...mal dodelan, spuščen...
LP Tadej