facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Honda civic vs. Swift gti

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 02:19

Jolly
Junior Member

Slovenia
128 Posts
Posted - 30/10/2003 : 18:27:05
Uredu fantiček mali, kot želiš!
Honda je tak avtoček k se ful rad hitro pelje! Posledično se zaradi bumbastičnega sistema imenovanega VTEC tudi zelo rad vrti v visokih obratih! A lej ga hudiča avto se kljub tebu ne kvari! Se sprašuješ zakaj, zato ker so HONDE superiorne glede kakovosti izdelave in motorji so pravi tehnični biser!
(HRČKI RULAJO)
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 02:22

Cist enostavn odgovor. Honda je enostavno zakon. Ni vazno al vozim v povprecju 50 al 150, poraba vedno 7 litrov. Koliko avtom s takimi masinami se ima tako porabo? Pa tud z oljem ni neke krize. Med menjavami dolijem cca 2-3 litre.

Tole pa pravi lidija. Na svetu NI avtomobila, ki bi imel enako porabo pri povpre?ni hitrosti 50 in 150 km/h. To vse pove o neobjektivnosti hondašev.
Za manj inteligentne: Ne pljuvam ?ez honde, ampak kritiziram neobjektivne lastnike le-njih.
Takih postov, kot sta ta dva je v izobilju. Le hondaši jih o?itno niste sposobni najti. Šel sem v "Vojno", odprl en topic in skopiral prva dva replya. Ostale, še bolj neobjektivne izjave boste pa menda našli že sami, mar ne?

Lep pozdrav!
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Swifty » 05 nov 2003 08:09

Eh honda honda,mene je čist razočarala in ena in druga,tko da si tretje sploh nabavt ne upam.

Ne zaUdarjalo mislim da imaš prav,večina folka je tuki obsedenih s hondami,jst osebno nism in rade volje napišem če kaj zariba(bog ne dej),sam k pol to večina vzame kot pluvanje po hondah nasploh.

Treba je bit na realnih tleh.

Honda Civic HB 1.5 Lsi l.92 15col,cena 800ksit

Lp
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

Kraj: Cerklje na Gorenjskem

OdgovorNapisal/-a R type » 05 nov 2003 10:43

quote:
Jolly
Junior Member

Slovenia
128 Posts
Honda je tak avtoček k se ful rad hitro pelje! Posledično se zaradi bumbastičnega sistema imenovanega VTEC tudi zelo rad vrti v visokih obratih! A lej ga hudiča avto se kljub tebu ne kvari! Se sprašuješ zakaj, zato ker so HONDE superiorne glede kakovosti izdelave in motorji so pravi tehnični biser!
(HRČKI RULAJO)

Glede kakovosti izdelave in sposobnosti vrtenja je Honda res superiorna.

Kaj ti tu ne štima? A to da se tvoji konji kvarijo?

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a ND4SPD » 05 nov 2003 10:46

quote:

Upam si trditi, da imam izpit dalj ?asa kot ve?ina med vami, vozim pa šestvaljnik s preko 200 konji. Ja, ti bi bil zelo slab psiholog.

Ja, najbrž si naredil izpit pri 17-ih in furaš šlepar.

Če bi hotel pokazati nekaj resnosti, bi si najprej kakšen malo bolj resen mail naslov izbral, ne pa da je že ta provokatorski. Pa ne zdej ti tle psihologa špilat, ker nimaš pojma. Pa pojdi na BMW, VW, Alfa Romeo, Renault forum pa še njim isto povej kot nam. Pa boš tam videl kakšen bo odziv na tvoje kritiziranje neobjektivnosti lastnikov različnih znamk avtomobilov. Pa ne mi zdaj napisat, da se na drugih forumih to ne dogaja.

A mogoče voziš kakšnega Moskvicha, ker čez ta avto pa res nimam kaj povedat.

Lastnik ima HITROLETEČOČRNOPRASICO

1.6i 16V HB l.91
Portorož-Dolsko-140km-1h 15min (1.4HB l.90 90PS)

Edited by - nd4spd on 05/11/2003 08:47:22

Edited by - nd4spd on 05/11/2003 08:49:55
Uporabniški avatar
ND4SPD
Uporabnik

Kraj: Dolsko

OdgovorNapisal/-a R type » 05 nov 2003 10:47

quote:
Cist enostavn odgovor. Honda je enostavno zakon. Ni vazno al vozim v povprecju 50 al 150, poraba vedno 7 litrov. Koliko avtom s takimi masinami se ima tako porabo? Pa tud z oljem ni neke krize. Med menjavami dolijem cca 2-3 litre.

Tole pa pravi lidija. Na svetu NI avtomobila, ki bi imel enako porabo pri povpre?ni hitrosti 50 in 150 km/h. To vse pove o neobjektivnosti hondašev.
Za manj inteligentne: Ne pljuvam ?ez honde, ampak kritiziram neobjektivne lastnike le-njih.
Takih postov, kot sta ta dva je v izobilju. Le hondaši jih o?itno niste sposobni najti. Šel sem v "Vojno", odprl en topic in skopiral prva dva replya. Ostale, še bolj neobjektivne izjave boste pa menda našli že sami, mar ne?

Lep pozdrav!

To je odraz navdušenja nad Hondo. Pa?

Pobrskaj malo recimo na druge forume.

A boš rekel, da se tam ne najdejo podobni navdušenci za svojo znamko?

In ko govoriš o neobjektivnosti, po poglej še malo. Boš videl koliko besednih vojn glede Honde je bilo, med samimi Hondaši.

Ne posplošuj zadev, sploh pa ne pretiravaj.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a cruiser » 05 nov 2003 11:00

quote:
Eh honda honda,mene je čist razočarala in ena in druga,tko da si tretje sploh nabavt ne upam.

Ne zaUdarjalo mislim da imaš prav,večina folka je tuki obsedenih s hondami,jst osebno nism in rade volje napišem če kaj zariba(bog ne dej),sam k pol to večina vzame kot pluvanje po hondah nasploh.

A spet jokas swifty ?
Mislim da ga ni foruma kjer ne jamras noter cez hondo. Mislim ej... to je tak kot da bi si sel kupil bingota pol pa kurcal honde da nikamor ne grejo. Prosim ce nehas s tem, ker ni problem v avtu, ampak v tebi.

---------------------
'93 RX7
'93 CRX VTi
Uporabniški avatar
cruiser
Uporabnik

Kraj: Tuningland

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 11:29

quote:
quote:
Jolly
Junior Member

Slovenia
128 Posts
(HRČKI RULAJO)

Glede kakovosti izdelave in sposobnosti vrtenja je Honda res superiorna.

Kaj ti tu ne štima? A to da se tvoji konji kvarijo?

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Zaenkrat se še niso pokvarili. Izjava te osebe, da se honde ne kvarijo, je pa? zelo pristranska in neobjektivna. Vem za nekoga, ki se mu je pri novem civicu zlomila neka os ali nekaj podobnega. Tovarniška napak pac. Na del iz Japonske je takrat cakal pol leta.
O hondah, ki se baje ne kvarijo, pa bi lahko povedal vec tudi moj kolega Iztok, ki mu je šel števec za gorivo (sicer nebistvena, a okvara je okvara), nato pa so odpovedale še bremze in kup drugih stvari.
Ce bi tip napisal, da se honde REDKO pokvarijo, bi bilo to povsem razumljivo, ampak "honda se ne kvari!" je primer bozjega cascenja. Me zanima, kako faco bi tip naredil, ko se mu bo 1x dejansko pokvaril avto. Bo naredil sepuku? :)
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 11:31

quote:
quote:

Lep pozdrav!

In ko govoriš o neobjektivnosti, po poglej še malo. Boš videl koliko besednih vojn glede Honde je bilo, med samimi Hondaši.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Oprosti- izjava, da avto porabi 7 litrov, pri povprecni hitrosti 50 ali 150 km/h, je oslarija, ne pa izraz navdušenja nad hondo.
Eno je navdusenje, drugo pa so realna dejstva.
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ND4SPD » 05 nov 2003 11:33

A zdej tle govorimo o mašinah al o avtu nasploh? Kar se tiče notranjosti Hond se od nekdaj ve, da pe zdaj niso pravega designerja našli. Ostalo je pač takšno kakršno je, kar se pa mašin tiče so pa biser med mašinami.

1.6i 16V HB l.91
Uporabniški avatar
ND4SPD
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 11:35

quote:
quote:

Upam si trditi, da imam izpit dalj ?asa kot ve?ina med vami, vozim pa šestvaljnik s preko 200 konji. Ja, ti bi bil zelo slab psiholog.

Ja, najbrž si naredil izpit pri 17-ih in furaš šlepar.

Če bi hotel pokazati nekaj resnosti, bi si najprej kakšen malo bolj resen mail naslov izbral, ne pa da je že ta provokatorski. Pa ne zdej ti tle psihologa špilat, ker nimaš pojma. Pa pojdi na BMW, VW, Alfa Romeo, Renault forum pa še njim isto povej kot nam. Pa boš tam videl kakšen bo odziv na tvoje kritiziranje neobjektivnosti lastnikov različnih znamk avtomobilov. Pa ne mi zdaj napisat, da se na drugih forumih to ne dogaja.

A mogoče voziš kakšnega Moskvicha, ker čez ta avto pa res nimam kaj povedat.

1.6i 16V HB l.91

Edited by - nd4spd on 05/11/2003 08:47:22

Edited by - nd4spd on 05/11/2003 08:49:55

Ce te ze zanima- izpit sem naredil pri 18.- ih letih in vozim osebni avtomobil- pac velik in mocan. In ne poznam vlacila, ki bi imel 6 valjni motor, je pa res, da s tovrstnimi vozili nimam izkusenj.

Kot drugo, jaz NE igram psihologa, to si poskusil ti, pa si se povsem osmesil. Naj ti pa zaupam, da celo imam nekaj tovrstne izobrazbe, a pustimo to.

In DA, na drugih forumih praviloma nisem zasledil take konvergentne zaverovanosti v eno avtomobilsko znamko kot tu gor.

Edited by - udarjalo on 05/11/2003 09:36:00
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 11:38

quote:

Lp

Hm, on ima slabe izkušnje kar z DVEMA hondama? Hm, o?itno je resnica o teh avtomoblih vseeno precej druga?na, kot jo skuša prikazati ve?ina na tem forumu. Bravo za pogum!
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ND4SPD » 05 nov 2003 11:42

Kontra, jaz sem pa do sedaj imel srečo s štirimi hondami (2 osebno, 2 familija). 1:0 zame.

1.6i 16V HB l.91

Edited by - nd4spd on 05/11/2003 09:58:38
Uporabniški avatar
ND4SPD
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Udarjalo » 05 nov 2003 11:48

Hm, meni crke ch noce pravilno prikazati- fasem neki vprasaj...ker imam slovensko tipkovnico?
Uporabniški avatar
Udarjalo
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a ND4SPD » 05 nov 2003 11:57

Najboljs da pises brez sicnikov in sumnikov in uporabljas s, c, z, bomo glih tako stekal.

1.6i 16V HB l.91
Uporabniški avatar
ND4SPD
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a andy » 05 nov 2003 13:31

Udarjalo, najprej bi pohvalil tvoj nick, zdi se mi zelo domiseln. Glede ostalih izjav pa, daj povej kateri avto voziš, meni so tudi zelo všeč V6 mašine. Ko sem kupoval avto, sem se odločil za Hondo iz nasljednjih razlogov. Relativno poceni vzdrževanje, malo se kvarijo, precej dobre zmogljivosti glede na ccm. Oblika se mi ne zdi ne vem kaj, avto pač, vozne lastonsti so pa zelo dobre, vendar nekega udobja pa žal ni. Na splošno gledano se pa avto malo kvari, vendar ob pravlnem vzdrževanju. Se pa strinjam da se tudi tu najde kak pregoreč oboževalec, ampak načeloma je pa tako, da vsak svoje najbolj hvali.

DEŽ PADA, RADIATOR RAZGRAJA, PRAPROTNO SEME V ŠKORNJU PA NAM OMOGOČA POGOVOR Z ŽIVALMI
SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

Kraj: Šnopsland

OdgovorNapisal/-a R type » 05 nov 2003 13:56

quote:
quote:
quote:

Lep pozdrav!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Oprosti- izjava, da avto porabi 7 litrov, pri povprecni hitrosti 50 ali 150 km/h, je oslarija, ne pa izraz navdušenja nad hondo.
Eno je navdusenje, drugo pa so realna dejstva.

Za slabo tono težek avto z 1.6 motorjem je 7 litrov pri vožnji med 50 in 150 km/h realna cifra. Se pravi povprečje vožnje je nekje tam okoli 90 km/h. Oba pa vema, da avtomobili pri takšnih hitrostih ne porabijo veliko.

O kakšnih dejstvih pa ti govoriš?
Kar se pa swifty-jevih slabih izkušenj tiče. Ne moreš dobit dobre Honde če kupiš naloman in napol zarjvel krš. To je tisto kar je swifty kupil. Zdaj pa najeda po forumu.

Meni je recimo VTi porabil med 9 in 13 litri. Samo imam svinčeno nogo. Zame je poraba 7l utopija, ne rečem pa da ni možna z zelo pazljivo nogo na gasu.

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Urosch » 05 nov 2003 14:44

Udarjalo mene pa zanima, kje si v teh dveh postih našel skoraj božje čaščenje Honde!?! To so izkušnje voznika in voznice Hond, ki jih tudi osebno poznam in nista "nabijača" oziroma nimata boga HONDA! Sam pa lahko povem, da se poraba lahko giblje od 6.8 do skoraj 14l na 100km pa nisem nedeljski voznik!

HB VTI ´96
Uporabniški avatar
Urosch

OdgovorNapisal/-a Swifty » 05 nov 2003 15:27

A spet jokas swifty ?
Mislim da ga ni foruma kjer ne jamras noter cez hondo. Mislim ej... to je tak kot da bi si sel kupil bingota pol pa ****al honde da nikamor ne grejo. Prosim ce nehas s tem, ker ni problem v avtu, ampak v tebi.Ne ne jokam sam mislim da imam pravico napisat moje osebno mnenje o hondi in povej mi vse forume kjer pluvam po tej znamki???In ni fora sam v hitrosti zaradi katere sm razočaran,primer crx-a je šla komot 200km/h a poraba...

Kar se pa swifty-jevih slabih izkušenj tiče. Ne moreš dobit dobre Honde če kupiš naloman in napol zarjvel krš. To je tisto kar je swifty kupil. Zdaj pa najeda po forumu.R type kaj majo pa zdej veze blatniki z mašino???A zdej če napišem osebno mnenje o SVOJIH hondah je to najedanjeMislim da ima folk pravico spoznat slabe lasnosti honde.

Lp
Uporabniški avatar
Swifty
Uporabnik

Kraj: Cerklje na Gorenjskem

OdgovorNapisal/-a andy » 05 nov 2003 15:38

Swifty, to niso slabe strani honde, temu bi se lahko reklo nevzdrževanje+tišanje...

DEŽ PADA, RADIATOR RAZGRAJA, PRAPROTNO SEME V ŠKORNJU PA NAM OMOGOČA POGOVOR Z ŽIVALMI
SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

Kraj: Šnopsland

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost