September 2010: Obnovljena šasija, karoserija Oktober - december 2010: Vpasovanje bodykita Januar 2011: Lakiranje Februar-Marec 2011: Sestavljanje in vgradnja agregata April 2011-Tapiciranje notranjosti Maj - Zaključna dela...
No danes sem je odvalil kamen od srca in sicer nam je uspelo avto spraviti v temeljno barvo...Epolor...In sicer za spodnji del smo uporabili črno, za zgoraj pa sivo barvo... Zdaj bomo počakali da se dobro presuši, potem pa spodaj bodenšus in po vseh luknjah vosek, ter aluminij kit po varih kjer ostala kaka manjša luknjica...
Utrinki z lakiranja:
Če je slučajno kdo zainteresiran, da bi projekt videl v živo...Ste vsi lepo vabljeni...Samo prej me prosim pokličite na tel. 031-378542... Bomo naredili dan odprtih vrat...hehe...Avto bo doma čez dober teden...
tako, zdej si v stanju, ko ti ni treba več skrbet in hitet, da ti ne bi avto zarostu spet, in tu je kr lažje zadihat, kot je blo že rečeno... zdej pa lepo počasi po planu in bo tole super! js se bom pa verjetno res oglasu kej v četrtek pogledat, kako tole izgleda
Rok tvoj projekt je na nivoju...Komurkoli disajnersko ni všeč bo pohvalil izvedbo, detajle in trud, bodi prepričan...Svetujem ti da ga vseeno predstaviš...
TypeR...Sem ja, pa ni prjela??? hmmm...Pa še občutk mam da se je nekdo ponoč vozu z njem...barabe...hehe
Lossy...Hvala...Si vabljen da prideš pogledat in kako rečeva...me zanima še tvoje mnenje, sploh zdaj ko bom tele poliestrske kose okrog avta naložu....S