facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

The legend is real.

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Honda-vw » 14 jul 2008 15:54

JB je napisal/-a:Na Nurburgringu padel nov rekord:
Corvetta ZR1 7:26
GT-R 7:29
:?

kje sm bral, da naj bi imela nova nsx že 7.39.xx čas in naj bi porušili rekord oz. vojno med GT-R in NSX, bomo vil kaj bo...

ko gledam vse fotke, komaj čakam GT5 kaj pa čem...
pa ko gledam od Top modele na prvi fotki, pa to s ejim godi, svaka čast enim, ki imjao tak šiht, res noro ,ko vidiš v delavnici,same hude bolide, te kr zmrazi.. :lol:
Uporabniški avatar
Honda-vw
Uporabnik

Kraj: Novo mesto

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 14 jul 2008 22:33

nighthawk je napisal/-a:
Nightmare je napisal/-a:ontopic : ni valjda GT-R tako večji od prejšnjega skylinea??? :shock: cena 48.000€ se mi zdi zelo smešna,celo poceni,če je recimo ena navadna S2000 40.000€.100.000 pa je že bolj razumljiva cifra...

kje stane GTR 48.000€ in s2000 40.000€? nikjer

ti vzames ceno enega avtomobila na japonskem in drugega v evropi. cena lancerja evo je v ameriki 3 al 4× cenejša kot na norveškem. primerjaj cene na istem trgu. V evropi bo GTR verjetno okoli 80-90k

se opravičujem,nisem vedel da ta cena ni za evropo...
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 15 jul 2008 00:18

Nightmare je napisal/-a:kot sem enkrat že rekel,TIN je na forumu da dela zgago.robi-crx,tebi bi pa takoj vzel status moderatorja ali admina,karkoli že si,ker imaš take prijave,kot jih nima noben odgovoren tukaj na forumu.vsi so korektni,samo tvoje prijave so včasih za na luno.
ontopic : ni valjda GT-R tako večji od prejšnjega skylinea??? :shock: cena 48.000€ se mi zdi zelo smešna,celo poceni,če je recimo ena navadna S2000 40.000€.100.000 pa je že bolj razumljiva cifra...

stari ti pa če sam sebe zastopiš,potem sem pa jaz papež,kajti,ne vem iz kod si sedaj mene in tina potegnil,verjetno nekje iz podtalnice,ki je poniknila že pred začetkom ledene dobe,mislim da to nima nobene veze s to temo,če pa misliš provocirat,pa povej :wink:
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 15 jul 2008 11:23

ne,bral sem prvo ali pa drugo stran in sem komentiral.in zakaj provokacija?če slišiš nekaj kar ne maraš je takoj provokacija?
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a robi-crx » 15 jul 2008 15:12

ne zato,ampak zato ker si po petih straneh posta starega pol leta zopet načel temo,pa še napisal si da si to enkrat že povedal,sedaj ne vem mogoče se rad ponavljaš,mogoče misliš da prvič ne razumemo kaj si hotel povedat,ali pa si enostavno pri bolj počasnih,in ti kapne šele po petih straneh

če pa bi mi rad kaj povedal kaj te moti,pa ne po petih straneh,mi lahko pošlješ privat massage,zato to sklepam kot provokacijo,pa če se bo nadaljevala,ne bo dobro,če pa slučajno ne moreš po privatu rešit,ter če te še vedno vse to tako skrbi,da po pol leta ne moreš spat,pa me lahko pokličeš 031/709-827,ime mi je robi,pa se bova že pomenila,če ne bo pomagalo te lahko pridem tudi pokrit za lahko noč,mogočeboš potem lahko zaspal,ter pustil zadeve,ne pa jih pogreval kot stare bice,ki jim druga od življenja ni ostalo,kot da prenašajo čenče

lp robi
Uporabniški avatar
robi-crx
Uporabnik

Kraj: štajerska naveza

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 15 jul 2008 18:17

te teme nisem sploh bral,tako da sem komentiral šele zdaj.počasen si mogoče ti,sicer pa,imaš pm :twisted: cifro sem si pa shranil ker sodelavec je gej,mogoče mu prav pride :twisted:
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Mr. S2k » 17 jul 2008 23:08

Fantje ne se kregat za brezveze.
Kdaj bo salon v Parizu? Namreč s tem salonom naj bi se uradno začel prodajat ta avtočk.
My Toy:
Klik
Klik
My Toy´s Sound:
Klik
Uporabniški avatar
Mr. S2k
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 31 avg 2008 14:06

Slika

Slika

Slika