facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

BMW forum

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a petronas » 28 apr 2003 15:04

postavit se bo treba na realna tla.

Cene bmw so taksne, da recimo kaksne 325i stane pod 2 mio sit okoli letnik 95. Toliko so cene v zvezde kovanih VTijev itd. Da udobja ne moras iskat v civicu upam da je vsem jasno. Ceprav poznam ljudi ki so trgovski potniki, in za to uporavljajo civica, pritozevanja ni za slisat. (ok logicno da bi clovek raje vzel vecjo garo ze zaradi varnosti)

Tudi kaksen serija 5 stane okoli 2.5 mio sit. Taksne pa so cene kaksnih novejsih accordov.

Ko ima avto 3 leta je cena drasticno niska, predvsem zaradi tega ker jih na veliko poklumpane vozijo iz nemcije in jih za dzabe popravijo in prodajo...

so ljudje ki si kupijo avto ker je pac avto (nek se vidi raskos) ali pa zato ker se njim dopade in bo avto njim v veselje.
Imam dobrega kolega ki je za 16 rojstni dan dobil M3 (E30) in danes vozi 320i coupe. Je eden redkih ki jih poznam da so taksni bmw driverji. Za poslastico obvlada voznjo bmwja kot je treba.
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Žele ga pele » 28 apr 2003 18:05

quote:
A se vam ne zdi vsem skupaj, da bi bilo fino če bi se že nehali prerekati o takih smešnih zadevah, zgleda da je BMW tabu tema, če je tako, se je v bodoče izogibajmo, kaj mislite?
P.S. BMW od 500.000 pa do 800.000 je totalno zjeban, v mislih sem imel kaj novejšega in ohranjenejšega.

ZELENI PODIVJANI MERJASEC
SEDAN 1.6 VTI 97

Edited by - andy on 28/04/2003 09:30:52

Edited by - andy on 28/04/2003 09:33:50

andy, ali res misliš resno, ko praviš da bi se nehali prerekati. Ali ti ne bi reagiral, če bi te nekdo označil da po "balkansko razmišljaš" ali pa da si nekega avta ne moreš privoščit in si "nevoščljiv" tistemu ki si ga lahko.
In ko to napišeš si presenečen če se tisti na katerega so očitki leteli, odzove na provokacijo ter zato "modro" predlagaš da se izognemo temi o BMW-jih.
Pa saj ni kriva tema ampak namerno obtoževanje.

LP

-------------------------------------
Civic CRX 1.6i-16, 91
Uporabniški avatar
Žele ga pele
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a andy » 28 apr 2003 18:56

Žele, saj si tudi ti napisal da BMW kupujejo ljudje samo zaradi duvanja, zarati tega se je potem vse skupaj začelo. Zaradi takih izjav potem človek res ne ve ali je to provokacija, ali pa tako mišljenje. Poznam ljudi ki vozijo BMW in moram rečt da ga voziji zaradi užitka in ne zaradi duvanja, tako kot ti Hondo(mišljeno da jo imaš zaradi užitka). A ti ne bi ieml enega hudega bemfla, če bi si ga lahko privoščil? Jaz bi ga seveda imel. Upam da ni kakšnih brezveznih zamer.

SEDAN 1.6 VTI 97

Edited by - andy on 28/04/2003 18:04:40
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

Kraj: Šnopsland

OdgovorNapisal/-a Žele ga pele » 28 apr 2003 20:45

Tisto je bilo moje mnenje in z njim nisem imel namena nikogar žalit. Sploh pa ne s foruma.
Žaljivk, ki pa so kasneje letele direktno name pa preko foruma ne mislim sprejemat in jih v prihodnje ne bom prenašal zato prosim da jih naslavljate na moj email, ki po novem spet deluje.
Pa še to "Hud" BMW je kot pravijo M3.
Zdaj pa se pozanimaj koliko košta en tak, npr 95 letnik. Mogoče bi si ga pa celo lahko privoščil - pa bi si raje kupil INTEGRO!

Civic CRX 1.6i-16, 91
Uporabniški avatar
Žele ga pele
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 29 apr 2003 07:59

Žele ga pele a zdaj boš pa užaljen! Tudi jaz imam kar nekaj zelo dobrih kolegov, ki imajo BMW-je, pa ga nobeden ne vozi zaradi tega češ kao imam BMW!
Ti praviš, da je tisto bilo tvoje mnenje! No saj tudi jaz sem napisal samo svoje mnenje!

Ne vem zakaj si pol užaljen!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Edited by - R type on 29/04/2003 07:00:27

Edited by - R type on 29/04/2003 07:40:14
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a andy » 29 apr 2003 12:38

Jst pa raje M3!

SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Lex_ » 29 apr 2003 20:56

quote:
No, ker je zdej to v modi, da se "navezuje" stike z ostalimi forumi...
Tole sem mimogrede najdu:

http://www.bmwslo.com/phpbb2/viewtopic.php?t=251&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=

Pa, da ne bo kdo kakšne oslarije gor pisal! Lepo kulturni ostat!

--Cagr--
----------------------
Accord 2.0 iES 16V, '95

Evo tole je bil prvi post v tem topicu. Cagr vam je napisal brez oslarij. Pa pocasi ze spet zacenjate z oslarijami.

Ajd eni so med drugim pac malo bolj ruknjeni tudi na BMW-je. Drugim pa se pac ne vidijo.

E jaz pa pravim, da ga ni cez jugeca. To je bil avto pa pol. Stiri leta sem ga vozil...250k km je imel pa se vedno se je dalo z njim voziti.

Bottom line? Eni imajo radi BMW-je zaradi dolocenih razlogov. Drugi pa jih ne morejo zaradi dolocenih razlogov.

Prepirajte pa se brez zaljenja. Hm....mogoce bi pa tale topic moral dati ze pod vojno?

Lp, Alex

Civic HB, 1.4i (zdaj pa ze 86 konjickov )
Uporabniški avatar
Lex_
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a andy » 30 apr 2003 10:28

Lex, se strinjam da je bil yugec super, pred osmimi leti sem dal zanj 50 jurčkov in sem se več kot eno leto vozil brez problema. Nad njim sem se dobesedno izživljal, pa je kar držal he he

SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Powertriper » 30 apr 2003 23:02

HJa bmw-ja ni tolk problem kupt, sej ima serija 5 že prov smešno nizko ceno (ok, če so avti dobr ohranjeni pojma nima), vendar problem nastane na bencinski, registraciji in servisu (pač ponavadi imajo še pa još kilometrov). Da ne govorim da skor ena guma za serijo pet 540 stane tolk kot za civic 4 z feltnam vred (skor) :)
bmw je in bo za une k majo pod palcem in zato je pomoje dost ljudi k se raj odločjo za Hondo kot za bmw.
Ljubitelji bmw-jev ne bit užaljeni.

<----------------------->
vw- dizel power~without turbo :(

Edited by - powertriper on 30/04/2003 22:03:18
Uporabniški avatar
Powertriper
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 01 maj 2003 01:25

Problem je, ker si te rabljene BMWje kupujejo ljudje (nemalokrat čapci), ki hočejo met BMW (otmena kola), potem pa nimajo za vzdrževanje in tak avto slej ko prej rata podrt in nikakav (taki mečejo slabo luč na znamko); aja, nujno pa ma črne šipe, itak.
So pa tudi ljubitelji, ki lepo skrbijo za tak avto in vejo kaj je BMW in kaj njim osebno tak avto pomeni.

--------------F PUNTO ELX-----------EVERYTHING IS 4TUNE!!!-----------H CIVIC 1.4iS `97-------------
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a perimund » 01 maj 2003 11:13

quote:
Problem je, ker si te rabljene BMWje kupujejo ljudje (nemalokrat čapci), ki hočejo met BMW (otmena kola), potem pa nimajo za vzdrževanje in tak avto slej ko prej rata podrt in nikakav (taki mečejo slabo luč na znamko); aja, nujno pa ma črne šipe, itak.
So pa tudi ljubitelji, ki lepo skrbijo za tak avto in vejo kaj je BMW in kaj njim osebno tak avto pomeni.

--------------F PUNTO ELX-----------EVERYTHING IS 4TUNE!!!-----------H CIVIC 1.4iS `97-------------

Se popolnoma strinjam, vse je res.
.......
na žalost, ker pol ko takole po 100.000k za servis placujem (šef) pol ko sem ga dal pa ocent ga pa z unmu čapskim primerjajo k je 800k cenejši... iz navedenih razlogov.

ah.. bo že

Honda Civic Rally 1974

-------------------------------------------------------------------------------
*Civic GL - 90PS*
Uporabniški avatar
perimund
Uporabnik

Kraj: Monaco

OdgovorNapisal/-a R type » 04 maj 2003 18:01

Ma ja no, saj mate prav!

Žele ga pele, sem se malo narobe izrazil, z tistim balkanizmom! Ni blo tako mišljeno!

Se opravičujem!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Žele ga pele » 04 maj 2003 19:22

quote:
Ma ja no, saj mate prav!

Žele ga pele, sem se malo narobe izrazil, z tistim balkanizmom! Ni blo tako mišljeno!

Se opravičujem!

LP

Vsi kdaj pa kdaj preveč energično stojimo za svojimi besedami in gremo ob tem včasih čez mejo. Kot si povedal je to pač tvoje mnenje in ga zaradi mene ni potrebno spreminjati.

Opravičilo pa je SEVEDA SPREJETO.

LP

Civic CRX 1.6i-16, 91
Uporabniški avatar
Žele ga pele
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 04 maj 2003 19:29

O ne mnenja nisem spremenil(o BMW-jih)! Bom pa se drugič malo lepše izrazil!

Je pa kar vroče tole z BMW-ji! Hehehe! Cool!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95

Edited by - R type on 04/05/2003 18:30:46
Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Žele ga pele » 04 maj 2003 20:09

Ja res je, to je ena od tem, ki je meni najljubša saj me vedno spravi v smeh.
Seveda je BMW zelo dober avto - v NEKATERIH pogledih CELO boljši od Honde, ampak predvsem me moti to, da vozniki evropskih avtomobilov zelo podcenjujejo japonske stroje, ne zavedajo pa se, da je Amerika kot največji svetovni trg polna japonskih avtomobilov.
Predvsem me moti, da si včasih tudi sami pljuvamo v skledo ko grajamo japonce in jih primerjamo s priviligiranimi evropskimi avti - ki so seveda odlični a vseeno zelo precenjeni.
Navsezadnje živimo v evropi, in ko rečemo "ta honda je predraga" se moramo zavedati kakšno dolgo pot je prestala (ki seveda ni poceni), da jo mi lahko vidimo v živo v salonu.

Kako dobri avtomobili so naše Honde pa dokazuje cena rabljenih vozil, ki je glede na večino konkurenčnih vozil (tudi z japonske) najvišja.

Mislim, da hondaši zelo spoštujemo druge avtomobile (kar je seveda prav) a po prebiranju drugih forumov, vsi le niso tako prijazni do japonskih avtomobilov - pravzaprav ne pazijo ravno na lepo izražanje.

LP

Civic CRX 1.6i-16, 91
Uporabniški avatar
Žele ga pele
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a andy » 05 maj 2003 15:08

Zelo lepo da se je vse skupaj tako rešilo. Lahko smo za vzgled drugim forumom.

SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 05 maj 2003 15:18

quote:Zelo lepo da se je vse skupaj tako rešilo. Lahko smo za vzgled drugim forumom.

HAHAHAHAHAHAHAHA da ne bom dol padu. Tale je pa dobra.:)))))))))))

Bye

---------------
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Siky01 » 05 maj 2003 15:49

Fantje sej niste normalni, zdrava pamet vam pove, da sta BMW 3 ali 5 veliko boljša od H civicov.

Dejstvo je, da je H civic zelo dober avto, vendar pa ni ne raketa, ne hotel, ki nudi vse mogoče.

Če pa že hočete razpravo o Hondi in Bmw-ju pa primerjajte H Legend in 5-ico. Samo tukaj pa verjetno zmanka podatkov ker so H Legend retke v SLO.

Dejte gor dajat normalne primerjave avtov, ki sodijo v isti razred po kakovosti kot po namenbnosti avtomobila.

In vsi vemo, da je v primerjavi teh avtomobilih ogromna razlika, dejte si to vbit v glavo.

Upam, da se nisem komu zameril. To je moje mišljenje in gola resnica, ki nekatere zelo moti.

LP

Civic Sedan ESI ´94

Edited by - siky01 on 05/05/2003 14:50:45
Uporabniški avatar
Siky01
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 05 maj 2003 16:15

Jop zato pa jaz včasih živce zgubim ko to hočem dopovedat!

LP

R type

Accord 2.0 16V l.95
Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a andy » 05 maj 2003 16:23

a3turbo, kaj je pa tuki tko smešnega? Poglej mal na druge forume, kjer morajo moderatorji zaklenit podobne teme, zaradi brutalnih žaljivk in groženj. Tukaj se stvari uredijo same čez noč, pa tudi opravičila niso nobena redkost.

SEDAN 1.6 VTI 97
Uporabniški avatar
andy
Uporabnik

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost