facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

bmw e39 3.0d

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

Re: bmw e39 3.0d

OdgovorNapisal/-a TOURER » 09 maj 2011 15:07

Aly je napisal/-a:
TOURER je napisal/-a:Pa gre to po cesti,ker je slikano nekje v avtomehanični delavnici, kolk vas je blo da ste ga lahko porinli iz delavnice ? :rotfl:

Ko že gre skor cel topic k vragu in se začno miriti zadeve, vpadeš noter ti s svojim butastim in več kot nepotrebnim komentarjem :shock: Še enkrat si dokazal da si nek prepotentnež kot si že, ko si avto kupoval, hkrati si si pa zaslužil še svoje prvo opozorilo :ave:

Opa sem se mal pošalu,da imam butaste komentarje pa da sem še enkrat dokazal da sem nek prepotentneš :shock: :shock: sem brez besed ! :tiho:
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 09 maj 2011 16:10

R type ti maš problem z japonci zato ker tut mal nisi po njihovih standardih grajen, ti si bl za švede ... :D
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Vrtelo Letelo :)
Uporabnik

Kraj: med oblaki

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 09 maj 2011 16:11

Tin se strinjam s tabo, res so izjave merilo, mogoče bi blo bolj če mal več govoriš na štrumf forumu in manj na Honda :fakic:
Za povečanje penisa si preprosto kupite BMW in problem je rešen.Pred uporabo se posvetujte z forumskim pametnjakovičem ali pri uporabniku.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a TIN » 09 maj 2011 19:33

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Tin se strinjam s tabo, res so izjave merilo, mogoče bi blo bolj če mal več govoriš na štrumf forumu in manj na Honda :fakic:

hehe,vzamem na znanje,tako kot že mnogi ki smo ugotovili da se ne splača bit tle gor aktiven....
e3o+s50- 11,4s 197kmh/402m
-7,4s 156kmh/201m with stock engine:) najhitrejši atmosferec v sloveniji.......
http://www.youtube.com/watch?v=rXS7NGpydII
Kugla winter wagen!
swift gti
Uporabniški avatar
TIN
Uporabnik

Kraj: CELJE

OdgovorNapisal/-a TOURER » 09 maj 2011 19:53

Aly je napisal/-a:
TOURER je napisal/-a:Pa gre to po cesti,ker je slikano nekje v avtomehanični delavnici, kolk vas je blo da ste ga lahko porinli iz delavnice ? :rotfl:

Ko že gre skor cel topic k vragu in se začno miriti zadeve, vpadeš noter ti s svojim butastim in več kot nepotrebnim komentarjem :shock: Še enkrat si dokazal da si nek prepotentnež kot si že, ko si avto kupoval, hkrati si si pa zaslužil še svoje prvo opozorilo :ave:

Tole sem napisal pa še da ne grem čez Trojane po avto ker mislim da je največ nategunov.Kaj sem pa jaz osebno obtožen kot se vidi od Aly-ja :(
Tale forum po mojem mnenju si ne zasluži Honda imena ker dobim odgovor o mnenju o meni od nekoga ki naj bi delal red ,tko da dejte mal razmislit no ! Če že komu kaj očitate dejte v mejah normale ! Ali imate pravico imenovati nekoga za prepotentneža in butastega !! Lepo prosim dejte mal razmislit no lepo prosim pa sej se ne poznamo in nismo krave skup pasli. Druga je če se uporabniki med sabo prcajo,ampak da gre moderator na ta nivo !!!
Sem Hondist po duši !
Uporabniški avatar
TOURER
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Roman » 09 maj 2011 21:10

TOURER je napisal/-a: in nismo krave skup pasli

nam jih ni bilo treba... :mrgreen:
Vall & Ella
Uporabniški avatar
Roman
Uporabnik

Kraj: šiška

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 09 maj 2011 21:42

TIN je napisal/-a:
Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Tin se strinjam s tabo, res so izjave merilo, mogoče bi blo bolj če mal več govoriš na štrumf forumu in manj na Honda :fakic:

hehe,vzamem na znanje,tako kot že mnogi ki smo ugotovili da se ne splača bit tle gor aktiven....

predvsem bemvejaši, res je, tukaj ste zelo zelo daleč od doma ...
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Ghostrider47 » 09 maj 2011 22:04

Ponavadi pametnejši popusti!!
Honda don't need V8 cause, Honda got VTEC ;)
Hitrost ne ubija ampak zaviralna pot!!
Uporabniški avatar
Ghostrider47
Uporabnik

Kraj: Črnomelj

OdgovorNapisal/-a tejkoc » 09 maj 2011 22:31

pr0n

strinjam se s tabo, veckrat berem tvoje poste, ker imas kar se avtov tice res dost znanja, razp***** me je pa sam zato, ker pac najdes najbol ''vulgarne'' izraze da nekomu poves svoje mnenje..

v bistvu sem pa jaz naredo napako, ker sem sploh predstavo bavarca na honda forumu, pac nisem vedo, da ste si tolk u zobeh kar se pleha tice :D
Uporabniški avatar
tejkoc
Uporabnik

Kraj: radlje ob dravi

OdgovorNapisal/-a HondaNewbie » 10 maj 2011 15:13

Helvis je napisal/-a:No včeraj sem ugotovil da HONDA-ši nimajo radi bmw-ejevce :P včer se z kolegom peleva lepo v bmw 525D zdravn mene na semoforju civic VTI sedan srebrna :P me že nek povprek gleda pa prpravljen na štart da drag-a hehehehe pol smo pa drag-al , no na štartu sm ga butnu zarad navora pol je pa on mene :P pol sva bla pa že tko tko en zdravn druzga :P ...... sam pa drgač tud HONDA-ši gdaj peljemo bmw-ja :P drgač pa HONDA je HONDA :P

http://www.youtube.com/watch?v=qhzyBSQm ... FC&index=1 Najbrz si to ze videl. :o

Ze ki se tolko govori o fedrih in gumah: http://www.youtube.com/watch?v=-scqkOQB ... ure=fvwrel Ta posnetek je iz oddaje Motoring Hot Version, nevem kolko vas je ze gledalo tole, ampak gre se za Hondo, ki jo je sestavil mladi american pri 24 letih in test driver (med drugim Drift King na D1) je rekel, da je ta celo boljsa od Spoonove, na spodnjem posnteku.

Pa se Spoon, ma to ste itak ze vsi vidli: http://www.youtube.com/watch?v=Am3GB8s8 ... FC&index=2

Skratka ce se clovek loti tunanja pridelas top avto. Upam samo da me ne boste zdaj raztrgali zaradi teh mojih trditev. :ave:
Honda for life!
Uporabniški avatar
HondaNewbie
Uporabnik

Kraj: Koper

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 10 maj 2011 18:02

Šibkejši popusti. Veriga poči tam kjer je bil najšibkejši člen.
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 10 maj 2011 18:40

Vrtelo Letelo :) je napisal/-a:Šibkejši popusti. Veriga poči tam kjer je bil najšibkejši člen.

Jao vrtelko, on o pameti, ti pa o verigi ... :crknem:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 10 maj 2011 20:28

Ne govora je blo o popuščanju. :lol:
Uporabniški avatar
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a pr0n » 10 maj 2011 22:26

tejkoc je napisal/-a:pr0n

strinjam se s tabo, veckrat berem tvoje poste, ker imas kar se avtov tice res dost znanja, razp***** me je pa sam zato, ker pac najdes najbol ''vulgarne'' izraze da nekomu poves svoje mnenje..

v bistvu sem pa jaz naredo napako, ker sem sploh predstavo bavarca na honda forumu, pac nisem vedo, da ste si tolk u zobeh kar se pleha tice :D

Ni panike... Sej pEEEtica ni slab avto. Samo namenjen je kruzanju ne iskanju perfekcije. Drugač pa ti kr še kakšno sliko nalimaj pa še spisek opreme dopiš. Če je slovenski je verjetno spisek bolj kratek.

Za ta dnar je to to bi se lahk rekl. More bit pa mal prcanja proti drugi znamki. Če ne bo podforum avtomobili izumrl :mrgreen:
Od kivija brat pa od očija sin...

--> enašter .96'
Uporabniški avatar
pr0n
Uporabnik

Kraj: Milano

OdgovorNapisal/-a Vrtelo Letelo :) » 11 maj 2011 15:46

Tko kot je preku prOn :mrgreen:
Uporabniški avatar
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost