Moderator: Blue Angels
Tunner je napisal/-a:Zaenkrat polyester...Bodo pa kalupi narejeni v nulo...in v bližni prihodnosti verjetno narejeni iz karbona...
Tunner je napisal/-a:Hvala 9x
Nekaj grozijo da bo po novem treba narediti tehnični pregled za preizkusne tablice...huh...pol pa še to odpade...hehe...Drugače pa hvala za spodbudo...Tunner je napisal/-a:LP...Hmmm...no sicer v takem primeru možnost preizkušnje ostane... in še če je kakšen del nehomologiran prav prideNekaj grozijo da bo po novem treba narediti tehnični pregled za preizkusne tablice...huh...pol pa še to odpade...hehe...Drugače pa hvala za spodbudo...

Tunner je napisal/-a:Peskanje Suhadolc - Borovnica... Prvič sem plačal 400eur za cel avto, zdaj je rekel da bom dal za par pirov...
Če se kdo odloči za peskanje celega avtomobila je moj predlog da vse vidne dele, kater lahko zbrusi sam(Zadnji blatniki, streha, stebrički, itd) zbrisi s kotno brusilko...Ker po peskanju postanejo včasih malo zviti in je potem en kup dela z ravnanjem zadeve...Meni je vzelo 2 dni nabijanja s carspoterjem....

Tunner je napisal/-a:LP...Hmmm...no sicer v takem primeru možnost preizkušnje ostane... in še če je kakšen del nehomologiran prav prideNekaj grozijo da bo po novem treba narediti tehnični pregled za preizkusne tablice...huh...pol pa še to odpade...hehe...Drugače pa hvala za spodbudo...

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost