facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

Moja nova "drva"

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a yogo » 04 avg 2009 21:10

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
LOL,cepci :?

Prov nasledn avto bo treba kr M3 kupit,ce ze ne je saj bunka za saltanje pocen :lol: :lol: :lol:

debata je malo zašla iz konteksta. Nihče ne pravi, da je treba kupit BMW, ker so deli cenejši, Fiat ima dele skor zastojn :lol: ... le malo sem pokomentiral cene rez. delov, saj sem bil leta navajen na "zlatarske" cene pri Hondi

Sicer sem še vedno mnenja, da je Honda posebna znamka v zelo pozitivnem smislu, predvsem na račun hvaležnosti vozila ( v 10. letih, je bilo vse kar sem na Hondi menjal = zarjavela zavorna čeljust na 15 let starmu civicu in olja in filtre :f_appl: ), tako, da lahko rečem samo kapo dol. Kar se pa BMW-ja tiče upam, da ne bo negativnih presenečenj
Yogo
Uporabniški avatar
yogo
Uporabnik

Kraj: Na soncni strani alp

OdgovorNapisal/-a R type » 04 avg 2009 22:05

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:
cazanova je napisal/-a:
yogo je napisal/-a:prva stvar, ki me je pozitivno presenetila, so cene orig. rezervnih delov :shock: , ki so vsaj po moji oceni, za 30% cenejši, od primerljivih Hondinih delov

seveda ce gres na hondo ti bojo takoj obrazlozili zakaj so rezervni deli tako dragi...besede prodajalca " konkurecni smo mitsubishiju"...

LOL,cepci :?

Prov nasledn avto bo treba kr M3 kupit,ce ze ne je saj bunka za saltanje pocen :lol: :lol: :lol:

Moraš priznat da imajo point.

BMW sodi v visoki rang. Rang katerega nekateri opisujejo da plačuješ znamko. In je interesantno da so deli cenejši kot pri Hondi. Torej znamko plačuješ kje? :lol:

In konec koncev je 330i hudičevo hiter in ergonomsko dodelan avto.

To je ves point debate.

O M3 pa raje ne bomo. :twisted:

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 04 avg 2009 22:17

Kot rečeno. Ko bom velik bom vozil BMW. Zadnjič sem probal eno 3ko z M-optik.... :lol: :lol: :lol:
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 04 avg 2009 23:31

Ne sej nism hotu nic cez Bmw rect,samo placujem za svoj Vti skretek nov original dele drazje kot Yogo za svojega 330ci,ki so mi dolgoletne sanje meti takega Bmw-eja,to sm mislu kot sramota,ker moja 5.gen se nikakor nemore primerjat z tole e46,edino da je glasnejsa da se policaj prej pripravi pri meni to je edina prednost,no uibstvu ne prednost,ampak opozorilo da prihajam :lol: :lol:

Samo ker meni princip nedovoli da bi mel Bmw-eja edin ce bom kdaj mel prevec kesa,al pa da spoznam bejbo ki bo mela nevem kako belo e60 535d. 8) :)
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 04 avg 2009 23:35

Hehehe.....z sanjami boš ti kmalu končal na e60 M5. :lol:

Nekoč mi je bivša rekla: "Sanjaj dokler se ti sanje ne uresničijo." :lol:
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

Kraj: Izola

OdgovorNapisal/-a R type » 04 avg 2009 23:41

KING Alexzander The GREAT je napisal/-a:Ne sej nism hotu nic cez Bmw rect,samo placujem za svoj Vti skretek nov original dele drazje kot Yogo za svojega 330ci,ki so mi dolgoletne sanje meti takega Bmw-eja,to sm mislu kot sramota,ker moja 5.gen se nikakor nemore primerjat z tole e46,edino da je glasnejsa da se policaj prej pripravi pri meni to je edina prednost,no uibstvu ne prednost,ampak opozorilo da prihajam :lol: :lol:

Samo ker meni princip nedovoli da bi mel Bmw-eja edin ce bom kdaj mel prevec kesa,al pa da spoznam bejbo ki bo mela nevem kako belo e60 535d. 8) :)

Vem kaj si ti htel rečt.

Poleg tega BMW ni zate. Bi uničil menjalnik prvi dan. :lol:

Ti rabiš menjalnik od Land Cruisera. :P

Ti pa povem. Če bi peljal M3 z airboxom od CSL-a.... bi malo premislil o principih... :D.

Te pa čisto zastopim, imaš odpor do BMW-ja tako kot jaz do 7.gen in Jazbeca. Če namesto avta vidiš mehki kakec ti ne bo všeč nikol. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a Anze von Schenk » 05 avg 2009 09:04

Samo za intermezo...
Peljal novega M3 in dobesedno sezuva! Po prvih 10 km sem se ustavil in prižgal enega na hitro (čik sem si prižigal 5 min), kasneje ko sem ugasnil vso elektroniko in jo spet zahodil in kuril gume, sem mogu pa boksarce zamenjat. :D :D :D :D :D
Avto dobesedno trga gate, vendar bi si za 100k privoščil raje nekaj drugega bolj izvirnega ter meni na kožo pisanega.
God once drove the F1, his name was Ayrton Senna!
Lupus pilum mutat, non mentem. -- "Volk dlako menja, narave nikoli."

Renault 5 75KM
Honda Civic 1.5 ILS Sedan 1993 105KM
Honda Civic 1.6 ESi HB 1993 125KM
Honda Civic 1.6 VTi HB 1999 160KM
Uporabniški avatar
Anze von Schenk
Uporabnik

Kraj: Borovnica

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 05 avg 2009 09:14

Skratka debata gor in dol ,zdej nočem povedat da je bmw en shiit sam poznam človeka iz tujine ki izdeluje konkretne dele za bmw in ostale proizvajalce in če imajo slabo robo potem gre za bmw ! :lol: Primerjat cene delov je realno z ostalimi švabi,torej lahko ugotovimo da so poceni ane.Torej so shiit deli :?: no nevem no samo naglas razmišljam.Aja gledal sem armaturo in sploh ne zgleda tako slaba na pogled za razliko z šibkejšimi modeli ki se lahko primerjajo z škodo fabio,tko da res armature majo nekateri bmw res en shiit. :lol:
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a Aless » 05 avg 2009 10:15

Eehh, zdaj ste ze tak zbluzil s to temo o BMW. :roll:
No bom se jst malo zabluzil. :wink:
Zame je BMW cist kul, edino kar mi ni vsec so cene novih avtov, osnovni model je res dostopen samo pa je skor brez neke opreme, cim pa kaj dodas pa postane tak drago.....
Preden sem kupil novega Accorda sem razmisljal tudi o BMW-ju, zelja je bil 535d, sam novi je predrag za moj zep, rabljenega pa ni blo pametnega za dobit (vecina uvozi,prevec lastnikov,km.....). Je pa 5-tka pravi avto. 8)
Serija 3 me ne vlece (razen M3), pac vizuelno mi more avto biti vsec.

Od zelo dobrega kolega foter ima ze celo zivljenje BMW-je skor vse serije 3, pa se nikoli ni mel nekih problemov, tak da to da imajo slabe dele je bullshit.
Glede armaturk pa oblikovno so pac take kake so, materiali so dobri, kvaliteta izdelave je na visokem nivoju,ceprav se najdejo tudi kake napake, samo je pr novih Hondah je isto, na prvi pogled je vse super cez cas pa najdes kake stvari ki bi lahko ble boljse (npr. pr mojem Accordu je sovoznikov predal, ki ni tko v liniji kot bi moral bit, in kolikor sem gledal pr ostalih Accrodih isti shit). :roll:
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabniški avatar
Aless
Uporabnik

Kraj: City

OdgovorNapisal/-a pito » 05 avg 2009 13:42

Ma jest sem tud čedalje bolj obseden z bavariami. Se mi zdi, da ponujajo najboljši kompromis med udobjem in športnostjo. Zame idealen družinski avto bi trenutno bil isti kot ga ima yogo, sam karavan, M tehnik II oprema - sam jih skor ni za dobit. Ni prevelik, ne premajhen, lahko kruzam s familijo, lahko, ga pa po ridah teram, pa pometam po cest.
Avto zame mora bit 4x4, al pa RWD, pa šestak al pa turbo. Honda na žalost takih užitkov ne ponuja, razen Type R variante kjer je pa praktičnost v kiti.
Impreza Sti
Uporabniški avatar
pito
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 05 avg 2009 15:56

Kolega prodaja Alfo 155 2.0 V6 Turbo. Dobrih 200km. Nad 100kmh lahko pusti "dosti" avtov. Če pa ga bustaš pa je itaq projektil. Torej če te zanima povej. Ma pa 120.000km nikol usut, pa kr dost opreme. Ohranjenost prav dobra... :lol:

P.s. Prodaja ker kopuje Imprezo 2.5 Turbo 05-06 letnik... (če kdo ve za kaj pametnega)...
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a petronas » 05 avg 2009 16:04

Bmw ima samo 2 slabosti.

Notranjost hitlersko hladna in dolgocasna.

Vozijo ga mesarji, cigani in wanabe na borzi sedeci "poslovnezi".
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a zlarre_ » 05 avg 2009 16:11

petronas je napisal/-a:Bmw ima samo 2 slabosti.

2x
Uporabniški avatar
zlarre_
Uporabnik

Kraj: Izola

OdgovorNapisal/-a pito » 05 avg 2009 18:38

Maxtor je napisal/-a:Kolega prodaja Alfo 155 2.0 V6 Turbo. Dobrih 200km. Nad 100kmh lahko pusti "dosti" avtov. Če pa ga bustaš pa je itaq projektil. Torej če te zanima povej. Ma pa 120.000km nikol usut, pa kr dost opreme. Ohranjenost prav dobra... :lol:

P.s. Prodaja ker kopuje Imprezo 2.5 Turbo 05-06 letnik... (če kdo ve za kaj pametnega)...

Nej pokliče Boruta - Subaru Kržič. Sicer ne prodaja, sam za prave pare, kdo ve. :wink:
Impreza Sti
Uporabniški avatar
pito
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 05 avg 2009 19:15

petronas je napisal/-a:Vozijo ga mesarji, cigani in wanabe na borzi sedeci "poslovnezi".

Boš mogo nadgradit lestvico: vozim ga tudi jaz, zategnjen malo blesav admin.. :lol: , pa še en tak admin A3turbo, pa Andy, pa Eddy :lol:

V veliki britaniji velja: Honde vozijo upokojenci... :lol:

Takšni pogledi so za omejene ljudi. Nekako tega nisem pričakoval iz ust petronasa. Ne deluješ mi tak. :lol:

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a AERODECK » 05 avg 2009 19:34

zlarre_ je napisal/-a:
petronas je napisal/-a:Bmw ima samo 2 slabosti.

2x[/quote
3x
R-type ; Roman ti je pa prav napisal. Si res za k psihiatru.
Uporabniški avatar
AERODECK
Uporabnik

Kraj: NA HLAJENJU

OdgovorNapisal/-a petronas » 05 avg 2009 19:50

R type je napisal/-a:
petronas je napisal/-a:Vozijo ga mesarji, cigani in wanabe na borzi sedeci "poslovnezi".

Boš mogo nadgradit lestvico: vozim ga tudi jaz, zategnjen malo blesav admin.. :lol: , pa še en tak admin A3turbo, pa Andy, pa Eddy :lol:

V veliki britaniji velja: Honde vozijo upokojenci... :lol:

Takšni pogledi so za omejene ljudi. Nekako tega nisem pričakoval iz ust petronasa. Ne deluješ mi tak. :lol:

LP

Saj honda ima tudi svoje biserje med vozniki. Samo se hvalabogu niso napadli "novejsih" modelov.

leti predvsem nato kdo zbija reputacijo BMWju pri nas (za BMWjem trpi se audi, vedno manj MB)

E60 ki je perfektna limuzina je dandanes v rokah vecine capcev, da nerecem mladoletnih zalizancev, ki druga kot obrok za leasing (kredit itak ne morejo dobit) nimajo. Od tod tudi cene okoli 10k eur na avtonet.

x5 novodobni cigomobil ki je nadomestil iztrosene VW sharane. Sledi E46....

v domovini nemciji taksni "uspesnezi" bmw-ja ne vidijo niti na dalec.

To je kruta resnica, ki z kvaliteto bmwja kot znacke nima nic skupnega. Kolega ki je sicer navdusenec BMW je lani kupoval avto, ravno iz "mojih" razlogov se je ognil nove 3-ke. Danes se vozi v 159Ti limuzini, pa se 15k eur je prisparal. :D
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 05 avg 2009 20:40

Ja. Sej Honde tudi vozijo mulci pri nas. Čeprav obstajajo izjeme.
Tako kot pri BMWju. Naš direktor ma novo 525d, pa pravi da je avto super pa vse, sam moti ga ker ga vozijo "wanna beji"...
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Eddy » 05 avg 2009 21:46

Meni osebno je čisto vseeno kdo zbija reputacijo znamki. Jaz vozim bavarce iz svojih osebnih razlogov, zato me ne motijo komentarji omejencev, pohvalim tudi kak drug avto, ostajam pa na svojem še doooooooooolgo. Ker je zelo malo avtomobilov, ki so tako dobri v vseh pogledih.
:)

Da driftanja sploh ne omenjam 8)
Uporabniški avatar
Eddy
Uporabnik

Kraj: ljubljana

OdgovorNapisal/-a ginekolog » 06 avg 2009 14:30

Lep lep, kakšna limo izvedeka bi tudi meni sedla, samo so redke v podalpski deželi varčevalcev goriva :twisted:

Srečno vožnjo in veliko lepih pesmic šestaka :)
Uporabniški avatar
ginekolog
Uporabnik

Kraj: MB

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost