quote:
Dej R-type. Kaj to mene briga, če drugi pravjo da je nek sinonim za športnost, če se počutiš kot da maš cel avtobus za sabo v 5. Pa govoru sem zase, ne da zdej za vse to vela. Men je cool 3, petica mi ne sede.
VTI_fan: zanimivo, jst sem se uzadi vsedu pa mi je blo prov cool (napram kakšni škodi octaviji pa laguni 2 je dost placa). Možno pa da so bli sedeži čist naprej, pol je pa logično da je uzadi placa dost.
To so moji občutki, tko sm jst avto doživel in se ne mislim glede tega kregat, ker je brez veze. Vsak ma svoj feeling o kakšnemu avtu.
<----------------------->
vw- dizel power~without turbo
Če hočeš imet avto velikosti serije 5 dobiš največ športnosti pri BMW!
Govorili smo o seriji 5! Če je tebi trojka bolj všeč ne vem zakaj pol toliko komentiraš serijo 5!
Zadaj je res malo placa glede na razred! Primerjat z Laguno(en razred nižje), ali pa celo z Octavio(ima medosno razdaljo enako kot Golf IV) je brezveze! Ko govorimo o prostoru moraš primerjat z avtomobili v istem razredu! Tu pa BMW zaostaja po prostoru zadaj!
Meni ni važno kolk komot sedijo tisti zadaj! Bi pa takoj imel serijo 5, ker je vožnja udobnejša kot v seriji 3, pa tudi v ovinkih se odlično znajde(seveda je 3-ka boljša)!
Je pa konec koncev važno kaj vsak posameznik hoče od avtomobila!
LP
R type
Accord 2.0 16V l.95