zero-g je napisal/-a:Ampak nekateri ste res zaplankani s to hondo... ko da ne obstaja nič drugega.
Obstaja veliko drugega, kar tudi jaz priznam, ampak nekako ne vrjamem nobeni drugi firmi. Pa ne, da bi ostale firme sam probaval ampak vse baziram na iskušnjah drugih in pa baba čula - baba rekla. Za hondo sem se pa osebno prepričal. Naredu izpit, kupil 8 let staro Civico ESi, ki je imela baje 150k kilometrov(stavit grem da je imela vsaj 100k več ampak je bil avto super ohranjen in sem ga vzel). Prva 3 leta je avto poznal samo eno verzijo vožnje. 10 kilometrov ogrevanja pol pa sam tišanje. Nadaljni 2 leti sem se malo umiril ampak še vseeno nisem šparal cipe. V vseh 5 letih lastništva sem menjal in skrbel samo za olje in ostale tekočine. Avto me ni pustil 1x na cedilu in se še zdaj vozi (je že malo boga) pa ni v moji lasti že vsaj 2 leti. Sedaj imam že 2+ leti accorda in prav tako avto dela kot šus, res pa je da sem tudi zamenjal stil vožnje za 180 stopinj. Jaz osebno v 7-8 letih kar imam izpit in honde še nisem imel izrednega servisa. Niti enega.
Poanta tega dolgega in brezveznega posta je, da imam take super izkušnje z hondo da sam pri sebi vem, da ne kupim druge firme in imam velik nerazumljiv predsodek do ostalih.
Kar se pa tiče novejših modelov se pa definitivno strinjam, da ni več to kar je bilo včasih. Ampak še vedno slepo vrjamem, da je boljša od ostalih. Če mi ponudiš nov avto in pa rabljeno 2-3 leta staro hondo istega razreda, tudi za isti denar, vrjemi da bom vzel hondo, toliko sem zabit in zaslepljen.
Bit hondaš je res *****