Moderator: Blue Angels
... spotoma vprašaj, če je bil filter olja tudi menjan, ali je še "prvogradnja"
yogo je napisal/-a::lol: Đizs Krajst![]()
menjana vrata? so fu***** whatjst bi rekel, hvala bogu da so jih zamenjali, ne pa poklepali, kot se večinoma počne v naši zahojeni kmetavzarski sloveniji, kjer ljudje kupujejo rabljena vozila, pričakujejo pa nova
... spotoma vprašaj, če je bil filter olja tudi menjan, ali je še "prvogradnja"
P.S: nisem še dojel ali kupuješ nov ali rabljen avto... pa da boš pomirjen, tudi na novih vozilih, je marsikaj menjano, lakirano in klepano, še predno se pripelje v salon
Hoden je napisal/-a:Definitivno se nisem zaradi zamenjanih vrat premislil glede nakupa. Vendar me je dejstvo da sedajni lastnik čisto nič ne ve o avtomobilu ne prepriča. Pač pred nakupom se želim prepričati. Meni toliko denarja veliko pomeni in ga ne dobim ravno vsak dan. Ne moti me če je bil razbit. Motilo pa bi me če bi imel za sebo že eno totalko. Pač glede na vse sumljive faktorje bom pač vzel s seboj enega kleparja ker se pač sam ne spoznam dovolj na te stvari. In avtomobil kupujem za dalj časa in ne za mesec dni. Tako da ko se bom prepričal da je to dober nakup bom kupil avto prej pa ne. Ponudbe je dovolj.
Hoden je napisal/-a:Malo sem celo začel razmilšjati o accordu karavanu. En čas se mi zdi da je en uporabnik forumo prodajal enega rdečega. Sam zdej ga pa nikjer ne vidim. Mogoče kdo ve ali ga je že prodal?
Hoden je napisal/-a:Da glede alfe sem se skoraj premislil. Karavana potrebujem zaradi prostora. Alfa pa ima žal prtljažni prostor precej slabo skonstruiran. Druga slaba stran pa je velika poraba. Nekaj ljudi poznam, ki jo imajo in noben ni glede porabe preveč zadovoljen.
Ahhh :S
LJ-GT28R je napisal/-a:
zdej pa tako najbolj se splača kupit nekje 2-3 leta star avtomobil od kakega dobrega lastnika ker ponavadi v tej dobi se pokažejo in odpravijo serijske napake na vozilu pa še cena mu konkretno padeNi pa več tistega da bi rekel bom uzev japonca k se ne kvarjo al pa bom uzev dizla k to so trpežni motorji itd... Vzameš avto kateri ti je všeč in je uporaben pa da ni biu neki sesut pa se lepo pelješ. Serviserat bo treba tako ali tako vsakega. Enega več drugega manj
ne bi se mogel bolj strinjatPo forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost