Moderator: Blue Angels
R type je napisal/-a:A ti znaš brat?
Sem kje napisal da bo ZDA večno vladala?
Propadli pa ne bodo.
Koliko je narod star zame ne igra nobene vloge. Nemčija ni bila nikoli dovolj močna za borbo proti ZDA, Sovjetski zvezi in GB. Proti enemu od njih da, proti vsem skupaj nikoli. To je tudi bil problem njihovega zavzemanja. Preveč front naenkrat, prevelika razpršitev sredstev, problemi z dobavo materiala etc.
LP
Klemen# je napisal/-a:Ko smo že v politki, sej jest se strinjam z napisanim, dodam pa še da pozabljate S.Korejo. Teh norcev se je za bati, imajo tako sprane možgane, da bi si odrezali jajca za Kim Čunga. Če tam dobesedno pisneš čez režim, (obstajajo dokumentarci) te dosmrtno zaprejo z SORODSTVOM vred. In pa nuk orožje. Dost verjetno je da bodo oni napravli naslednje svetovno sranje.
Nightmare je napisal/-a:R type je napisal/-a:A ti znaš brat?
Sem kje napisal da bo ZDA večno vladala?
Propadli pa ne bodo.
Koliko je narod star zame ne igra nobene vloge. Nemčija ni bila nikoli dovolj močna za borbo proti ZDA, Sovjetski zvezi in GB. Proti enemu od njih da, proti vsem skupaj nikoli. To je tudi bil problem njihovega zavzemanja. Preveč front naenkrat, prevelika razpršitev sredstev, problemi z dobavo materiala etc.
LP
ne znam brat,a me boš naučil?
nemci so imeli dovolj orožja in perfektnih inžinerjev ter znanstvenikov,kateri bi lahko končali vojno v prid nemčije.kam so pa teli ljudje odšli,je pa vsem znano.
in da,amerika kot država bo propadla,je le vprašanje časa.
que_tall je napisal/-a:Ko berem nekatre izjave na tem forumu mi pa res dviguje. Ne tontopolle, praktično 50% slovenke industrije sloni na nemški avtomobilski proizvodnji. Ja, Nemci nam dajejo delo, ne balkan. Pa lahko pričnemo pri večjih slovenskih orodjarna kot so Gornje ali pa EMO do raznih manjših., itd. Za Hella še menda tudi niste slišali....... Preden pišete neumnosti, raje vprašajte!!
Ne, kar se tiče EU (za nemške sem 100%, zato ker sam delam za BMW) se vse dela v NEmčiji oziroma pri podizvajalcih (tako kot sem že omenil tudi med rugim v Sloveniji) v EU!
Tako, da lepo prosim, da ne pišete bedarij! Če gre v Nemčiji samo ena firma, (bog ne daj VW v stečaj), bo v Sloveniji čez noč ostalo na cesti toliko ljudi, da brezposelnost ne bo več 8% ampka krepko čez 20%!
Ne vem no, a ste res sami otroci na tem forumu?
PS
Kar se tiče Kitajcev, pred njimi je tako potrebno vse skrivat. Ma ukradejo vsako stvar, ki jo lahko
G-4S je napisal/-a:A sem jaz kaj spregledal? Zakaj se ti zdaj tako žolčiš? Debata je tekla o Kitajski, Ameriki ter o zgodovini. Sedaj ti odgovarjaš, kot da bi čez celo debato ljudje pljuvali čez današnjo Nemčijo, Francijo, slovenske strokovnjake, ?? WTF??
R type je napisal/-a:que_tall je napisal/-a:In še na drugo vprašanje. Ja, brez problemov.
Imaš zelo omejen pogled na svet.
LP
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost