facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

TOP 10 kitajskih ponaredkov...

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a petronas » 26 avg 2009 23:33

In kdo je severno korejo pripeljal do tega? Nekdo ki jih je pahnil v izolacijo ze 40 let.
---===::: You’re a very good driver, except for the fact that you drive like shit! :::===---
Uporabniški avatar
petronas
The Honda Doctor

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 27 avg 2009 08:35

R type je napisal/-a:A ti znaš brat?

Sem kje napisal da bo ZDA večno vladala?

Propadli pa ne bodo.

Koliko je narod star zame ne igra nobene vloge. Nemčija ni bila nikoli dovolj močna za borbo proti ZDA, Sovjetski zvezi in GB. Proti enemu od njih da, proti vsem skupaj nikoli. To je tudi bil problem njihovega zavzemanja. Preveč front naenkrat, prevelika razpršitev sredstev, problemi z dobavo materiala etc.

LP

ne znam brat,a me boš naučil?
nemci so imeli dovolj orožja in perfektnih inžinerjev ter znanstvenikov,kateri bi lahko končali vojno v prid nemčije.kam so pa teli ljudje odšli,je pa vsem znano.
in da,amerika kot država bo propadla,je le vprašanje časa.
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a Nightmare » 27 avg 2009 08:39

Klemen# je napisal/-a:Ko smo že v politki, sej jest se strinjam z napisanim, dodam pa še da pozabljate S.Korejo. Teh norcev se je za bati, imajo tako sprane možgane, da bi si odrezali jajca za Kim Čunga. Če tam dobesedno pisneš čez režim, (obstajajo dokumentarci) te dosmrtno zaprejo z SORODSTVOM vred. In pa nuk orožje. Dost verjetno je da bodo oni napravli naslednje svetovno sranje.

in če imajo jedrsko orožje?a amerika ga nima?pa jim zaupaš,da ne bodo ravno oni razfookali svet?ali pa rusi?ali pa kakšna druga država?kaj so američani našli v iraku?vse drugega kot pa jedrsko orožje.in prav oni delajo sranje po svetu,nihče drug.S koreja pa tudi če ima in če bo uporabila jedrsko orožje,ne bo uporabila iz čistega mira.
Smile now,cry later
Uporabniški avatar
Nightmare
Uporabnik

Kraj: Slovenija

OdgovorNapisal/-a nighthawk » 27 avg 2009 13:33

pri severni koreji je problem, da je vse odvisno od enega samega človeka, ki je verjetno mentalno ne-čisto-pri pravi. offtopic :)
JDM.si
ITR#05182
Uporabniški avatar
nighthawk
Uporabnik

Kraj: Kranj

OdgovorNapisal/-a Klemen# » 27 avg 2009 14:21

Moje mnenje nightmare

Amerika kot svetovni policaj, ja sej so, in svojo vlogo največkrat dobro opravijo. Kako misliš da bi odnesla slo 91', če se nebi nek policaj (v našem primeru Nemčija in par držav iz evrope) potegnili za nas. Najebali bi. Tako kot bi najebal Kuvajt (mirna majhna država z zelo veliko nafte), ki bi ga Sadam Husein sesul če nebi američani izvedli puščavske nevihte. Dejstvo je da večja država hapsne manjšo. Bodisi zaradi verskih razlogov, včasih kristjani z svojim osvajanjem, v današnjem času so nevarni muslimani. Bodisi zaradi dobrin. Naj še napišem da sem kljub krščanski vzgoji čedalje večji ateist, in razmišjam z svojim ksihtom in usodo vzemam v svoje roke ne pa da o njej odloča Jezus ali Alah oz. njihovi namestniki na zemlji. Tudi 2.sv vojna bi tudi doživela drugačen epilog, če se zda nebi vmešale. Na svetu se dogajajo velike krivice in ne bomo jih tle rešili niti strinjali se ne bomo o marsičem. Trdim da je dobro da obstaja kakšen ki bdi nad dogajanjem in posreduje če se dogaja krivica.

Nightmare poglej si malo kako zadeve stojijo v s.Koreji.
Nightmare...orožja v iraku niso našli, bi se ga pa sigurno husein spravil delati. So pa ob okupaciji rešili večino ljudi v iraku, ki so se bali huseina in talibanov(skrajni verski islamski manijaki), ki se jih bojijo še danes. A veš da je husein na mostove nastavljal množice civilov(njegov narod), da jih američani niso rušli. In pa koliko je pobil svojih državljanov. V glavnem tiranija in diktatura na prinesejo nič dobrega.
8,48s-100km'h, 12s-250m, 16,2s -400m
Izmerjeno z Beltronics Vector
Uporabniški avatar
Klemen#
Uporabnik

Kraj: Slo

OdgovorNapisal/-a R type » 27 avg 2009 14:41

Nightmare je napisal/-a:
R type je napisal/-a:A ti znaš brat?

Sem kje napisal da bo ZDA večno vladala?

Propadli pa ne bodo.

Koliko je narod star zame ne igra nobene vloge. Nemčija ni bila nikoli dovolj močna za borbo proti ZDA, Sovjetski zvezi in GB. Proti enemu od njih da, proti vsem skupaj nikoli. To je tudi bil problem njihovega zavzemanja. Preveč front naenkrat, prevelika razpršitev sredstev, problemi z dobavo materiala etc.

LP

ne znam brat,a me boš naučil?
nemci so imeli dovolj orožja in perfektnih inžinerjev ter znanstvenikov,kateri bi lahko končali vojno v prid nemčije.kam so pa teli ljudje odšli,je pa vsem znano.
in da,amerika kot država bo propadla,je le vprašanje časa.

High tech orožja še ne zmagajo vojne.

Tako kot nemški Tigri in Pantherji niso mogli zaustavit ruskih T34.

Me 262 je prišel prepozno da bi lahko kaj ukrenil, poleg tega je imel toliko otroških bolezni da ne bi bil efektiven še vse leto dni kasneje.

Nemški BF-109 (G in K serija) in FW 190 (A in D serija) so bili nemška osnova letalskih sil, ki pa so imeli več kot samo dobre nasprotnike P-51 Mustang, Hawker Tempest, La 7, Yak 3 in Yak 3P......

Kar je smešno je to da osnovno orožje nemških vojakov je bila repetirka. In to do konca vojne. Med tem ko so ameriške sile od začetka imele polavtomatske puške. Velika prednost v boju.

Kaj vse so nemški znanstveniki razvijali in imeli v razvoju je bilo premalo. Rešila bi jih kvečjemu lahko atomska bomba, pa še to začasno.

Pa ne pozabi da so čez samo vojno tudi ostali razvili marsikaj kar je bilo high tech.

Osnova učinkovite borbe proti nasprotniku je dobava hrane, goriva in ostalih stvari svojim enotam v kombinaciji z dobro taktiko.

In to je ustavilo nemce. Slab support in slaba taktika ( Hitler in Goring). Tako kot bi Luftwaffe lahko osvojila zračni prostor na Anglijo v bitki za Anglijo če ne bi bilo Goringa. Tako bi nemci lahko bistveno bolj napredovali če ne bi bilo Hitlerja. Prav tako bi se pravi čas umaknili iz Rusije, če bi Hitler poslušal svoje generale.

LP
BMW 540i

Horsepower is how fast you hit the fence.

Torque is how far you take the fence with you.
Uporabniški avatar
R type
Insane

Kraj: TERORland

OdgovorNapisal/-a Aless » 27 avg 2009 14:49

Se strinjam z R Typom, glede suporta, ker prihajam iz vojaskih voda.......dober suport oz logistika je ze skor pol zmage.
Kaj ti pomaga najboljsa hightech puska ce imas za njo 20nabojev in lacnega vojaka! :wink:
´96 CIVIC HB 1.4i "SOLD"
´00 CIVIC HB 1.4iS "SOLD"
´2004 Mazda 3
´2008 Accord 2.2 i-CTDI Limited Edition "SOLD"
´2009 Suzuki RM-Z 450 "SOLD"
Uporabniški avatar
Aless
Uporabnik

Kraj: City

OdgovorNapisal/-a que_tall » 27 avg 2009 17:16

Ko berem nekatre izjave na tem forumu mi pa res dviguje. Ne tontopolle, praktično 50% slovenke industrije sloni na nemški avtomobilski proizvodnji. Ja, Nemci nam dajejo delo, ne balkan. Pa lahko pričnemo pri večjih slovenskih orodjarna kot so Gornje ali pa EMO do raznih manjših., itd. Za Hella še menda tudi niste slišali....... Preden pišete neumnosti, raje vprašajte!!

Ne, kar se tiče EU (za nemške sem 100%, zato ker sam delam za BMW) se vse dela v NEmčiji oziroma pri podizvajalcih (tako kot sem že omenil tudi med rugim v Sloveniji) v EU!

Tako, da lepo prosim, da ne pišete bedarij! Če gre v Nemčiji samo ena firma, (bog ne daj VW v stečaj), bo v Sloveniji čez noč ostalo na cesti toliko ljudi, da brezposelnost ne bo več 8% ampka krepko čez 20%!

Ne vem no, a ste res sami otroci na tem forumu?

PS
Kar se tiče Kitajcev, pred njimi je tako potrebno vse skrivat. Ma ukradejo vsako stvar, ki jo lahko
"Civic Type R"
...la macchina grigia e piů velenosa...
Uporabniški avatar
que_tall
Uporabnik

Kraj: DE Fürth

OdgovorNapisal/-a R type » 27 avg 2009 17:27

que_tall je napisal/-a:Ko berem nekatre izjave na tem forumu mi pa res dviguje. Ne tontopolle, praktično 50% slovenke industrije sloni na nemški avtomobilski proizvodnji. Ja, Nemci nam dajejo delo, ne balkan. Pa lahko pričnemo pri večjih slovenskih orodjarna kot so Gornje ali pa EMO do raznih manjših., itd. Za Hella še menda tudi niste slišali....... Preden pišete neumnosti, raje vprašajte!!

Ne, kar se tiče EU (za nemške sem 100%, zato ker sam delam za BMW) se vse dela v NEmčiji oziroma pri podizvajalcih (tako kot sem že omenil tudi med rugim v Sloveniji) v EU!

Tako, da lepo prosim, da ne pišete bedarij! Če gre v Nemčiji samo ena firma, (bog ne daj VW v stečaj), bo v Sloveniji čez noč ostalo na cesti toliko ljudi, da brezposelnost ne bo več 8% ampka krepko čez 20%!

Ne vem no, a ste res sami otroci na tem forumu?

PS
Kar se tiče Kitajcev, pred njimi je tako potrebno vse skrivat. Ma ukradejo vsako stvar, ki jo lahko

Se strinjam. Tudi sam vem za podjetja v SLO kjer izdelujejo dele za nemško avtomobilsko industrijo.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a FRiKi » 27 avg 2009 17:55

pa še povezana so vsa podjetja... izdelek gre od čiste surovine prek 3 slo podjetij, pa še vedno ni blizu končnega izdelka.
Uporabniški avatar
FRiKi
Uporabnik

Kraj: skor LJ

OdgovorNapisal/-a que_tall » 27 avg 2009 18:08

Ma razkuri me do konca.Ljudje sploh ne vedo od kod jim denar. Samo čudijo se, ko na enkrat zmanjka.

Se delajo norce iz francoskih avtov, to, da pa Francija nudi posredno in neposredno delo nekaj deset tisoč slovenskim delavcem, ki so zaposleni ali po velikih proizvodnih obratih, ki nudijo potem delo manjšim podjetjem in podjetnikom vse mogočih fahov od gradbeništva do šivanja navadnih sandal. To pa tak nihče ne vkapča .......... joj Slovenija, kakšne volivce imaš?!?!?

Kdo mislite, da fila slovenski proračun? Oni bimboti na lj borzi?? Ne, oni ga samo obračajo, vi ste tisti, v proizvodnjah, ki delate dodano vrednost, ne PDF-produkti, ekonomisti in ne vem katera golazen, ki je razširjena v Sloveniji bolj kot ščurki po kanalih Londona! Zato preden se norčujete iz strojne fakultete v Lj in MB, se vprašajte, da so še to ene redkih fakultet na katerih sloni upanje, da se bomo tudi v sloveniji s pomočjo znanja, dvignili na višji nivo!! Strojništvo niso samo avti. Strojništvo je vse, od žlic, do sedežev, do raznih pripomočkov, ki jih uporabljajo dohterji (operacijske mize, do raznih igel). Vsak gumbek na vašem računaniku je delo inženirjev in na vsakem gumbku je bilo narejeno na stotine doktoratov.......od načina pridobivanja matriala, do njegovega razvoja in uporabe. Od razvoja orodij za izdelavo te tipke, ki so neverjetno zakomplicirana, do mašin, na katerih se ta orodja uporabljajo, brizganje plastike itd. En avtomobil je skupek tisoče delov, ki so bili nekje proizvedeni.

Še enkrat, malo več spoštljivosti in bodo stvari takoj lepše!!
"Civic Type R"
Uporabniški avatar
que_tall
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a G-4S » 27 avg 2009 18:12

A sem jaz kaj spregledal? Zakaj se ti zdaj tako žolčiš? Debata je tekla o Kitajski, Ameriki ter o zgodovini. Sedaj ti odgovarjaš, kot da bi čez celo debato ljudje pljuvali čez današnjo Nemčijo, Francijo, slovenske strokovnjake, ??

WTF??

Pa misliš, da bi strojniki prodali svoje izdelke brez ekonomistov, po tvoje golazni.
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a que_tall » 27 avg 2009 18:17

G-4S je napisal/-a:A sem jaz kaj spregledal? Zakaj se ti zdaj tako žolčiš? Debata je tekla o Kitajski, Ameriki ter o zgodovini. Sedaj ti odgovarjaš, kot da bi čez celo debato ljudje pljuvali čez današnjo Nemčijo, Francijo, slovenske strokovnjake, ?? WTF??

Sem prišel do do konca prve strani, pa mi je žolč odprlo tako, da drugih bedarij raje sploh ne berem.
"Civic Type R"
Uporabniški avatar
que_tall
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a que_tall » 27 avg 2009 18:18

In še na drugo vprašanje. Ja, brez problemov.
"Civic Type R"
Uporabniški avatar
que_tall
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a R type » 27 avg 2009 18:25

que_tall je napisal/-a:In še na drugo vprašanje. Ja, brez problemov.

Imaš zelo omejen pogled na svet.

LP
BMW 540i

Uporabniški avatar
R type
Insane

OdgovorNapisal/-a G-4S » 27 avg 2009 18:32

R type je napisal/-a:
que_tall je napisal/-a:In še na drugo vprašanje. Ja, brez problemov.

Imaš zelo omejen pogled na svet.

LP

Tako zelo, da se niti ne bom trudil kometirat :wink:
Uporabniški avatar
G-4S
Fotr Admin

Kraj: Republika Banana

OdgovorNapisal/-a que_tall » 27 avg 2009 18:37

Ne ne, to je bilo malo v cinizmu napisano, ker kolega ni dojel poante. Nikar ne mislim nič slabega o nobenem poklicu. Težava je samo, da je v sloveniji občutno preveč kadra na družboslovnem področju, naravoslovno pa daleč peša! Zato nas pa je tudi kriza tako zategnila in še bolj nas bo! Zakaj pa je do tega prišlo........tako vemo, kaj se je dogajalo v 90 (tam, metalna, itd) in da smo potem povzeli model, ki ga sedaj kličemo turbokapitalizem in je slonel na fiktivnem gospodarstvu, ki se je čez noč sesul, kot hišica iz kart.......zato me tudi malo več žolča na slovenke iber ekonomske strokovnjake
"Civic Type R"
Uporabniški avatar
que_tall
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a LJ-GT28R » 27 avg 2009 18:53

AH JA FANTJE VI SE ČIST ZAŠLI :wink:
I don't drive fast I just fly low !
Uporabniški avatar
LJ-GT28R
Uporabnik

Kraj: Dubai

OdgovorNapisal/-a Klemen# » 27 avg 2009 22:17

Ja ekonomistov je kmal preveč. Čez strojnike pa res ni lepo da se govori 8)
8,48s-100km'h, 12s-250m, 16,2s -400m
Izmerjeno z Beltronics Vector
Uporabniški avatar
Klemen#
Uporabnik

Kraj: Slo

OdgovorNapisal/-a KING Alexzander The GREAT » 27 avg 2009 23:27

Jaz se spomnem ko sm bil na Kitajskem in gremo ven in me en tip zagleda na stantu k je delal pa se zacne dret VIN DISEL VIN DISEL,usi okol njega OOOOOOOOOOOO,chin shin,ko to tamo Vin Disel in je tip v 2min in 35s naredu iz balona istega mene,no pustmo to da je balon bil rdec pa da sm mel 4 noge pa rep zadi,sam tip je mel talenta :lol: :lol:
My personal best at MK 1:12,89. 4.GEN ROX
Personal best Raceland 58,48s 5.GEN OK
Personal best Raceland 57,23s 4.GEN ROXX
BIG EGO is my middle name

Rather push a Honda and a german car,than drive a french car King Alex 2009 :)
Uporabniški avatar
KING Alexzander The GREAT
Panda style

Kraj: 4.gen Land(Blizu Niksica)

PrejšnjaNaslednja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost