Moderator: Blue Angels

prvi bčutki so super,sicer ni nekega psikanjaaaa ker je blow ventil taki da spušča zrak nazaj v motor,ker baje oni ki spuščajo luft ven,motijo ecu in se rada lučka prižiga.cazanova je napisal/-a:prvi obcutki..
cazanova je napisal/-a:sam pocas, da ne bo zacelo kakih cevi dol sezuvat, pa sklopka v prazno vrtet..
bom prbal mal z gps-om če si ga sposdim kje,drugač patref je napisal/-a:kk konkretno to gre? a lahka poveš kakšne številke?
Rdeca Strela je napisal/-a:prvi bčutki so super,sicer ni nekega psikanjaaaa ker je blow ventil taki da spušča zrak nazaj v motor,ker baje oni ki spuščajo luft ven,motijo ecu in se rada lučka prižiga.cazanova je napisal/-a:prvi obcutki..tako da sem vzel tega,dela vse k,avto vleče že v nizkih bratih noro
![]()
![]()
in vleče konstantno do blokade
se pozna teh 290Nm navora
![]()
![]()
diverter valveinblow offopravljata ist delo,je čist ista stvar,eni ga pač drugače poimenujej,tud pop off ventil ....s tem da ta ki ga imam jaz ne spušča zrak v ozračje,ker kot sem že povedal ,baje da tisti motijo ecu in se pojavlja javlanje napake.CupraR je napisal/-a:Rdeca Strela je napisal/-a:prvi bčutki so super,sicer ni nekega psikanjaaaa ker je blow ventil taki da spušča zrak nazaj v motor,ker baje oni ki spuščajo luft ven,motijo ecu in se rada lučka prižiga.cazanova je napisal/-a:prvi obcutki..tako da sem vzel tega,dela vse k,avto vleče že v nizkih bratih noro
![]()
![]()
in vleče konstantno do blokade
se pozna teh 290Nm navora
![]()
![]()
Tist ni blow-off, je diverter valve, ki pa res ne da zvoka od sebe, no tala alu pa vsaj opravlja svojo funkcijo tako kot more

Po forumu brska: Google [Bot] in 1 gost