Napisal/-a mikevr6 » 21 feb 2003 21:26
quote:
quote:
Z mojim bivšim vr-om bi bilo takole...
-Honda crx Vti..... to tvoja ne vem probat bi mogu kao vsi "hvaljo" me prov zanima... heh
-Opel calibra 16v...... nima pogojev osnovnih
-Golf VR6......mogoče.... če je tako ohranjen kot moj drgač ni šans....
-Corado G60.... nima šans
-Honda civic HB Vti 6.gen..... sploh nima pogojev sem probu.....
-BMW 325i.... nima pogojev tta gajba težka
-Seat ibiza 2.0 16v.... nima pogojev
-Megane 2.016v.....tudi nima pogojev
tko bom reku teli avti proti moji vr-i nimajo šans sploh pa če gremo od 0-200, pa sploh nobenih... ZAGOTOVO!!!
Dobro,da ni bilo stavnic,ker bi šel ti zagotovo brez gat domov.Pa da ti samo malo razložim ta tvoj visok ego.V razredu avtomobilov do 175KM ga ni avta,ki bi dopustil napako pri prestavljanju na dragu.Torej,če se je lastnik vti zašaltal,je jasno da te ni mogel več ujeti.Če bi se pa ti zašaltal,pa si izračunaj koliko časa bi v končni potreboval,da bi dohitel vti-ja in koliko da ga bi prehitel(upam da boš prav izračunal in boš dobil razliko 2.7....enoto pa sam pogruntaj.
LP
"Green salamander"
----------------------
CRX VTi`95
Strommer hmmmm poglej jaz sem štartu za hondo VTI in ko sem prešaltu v drugo sem se mu začel bližat ne drastično ampak sem se v tretji sem se odpelu.. kar pomeni če bi se on zašaltu bi se jest ornk mem odpelu če bi se pa jest ga pa ne bi nascal se pravi to je to...
Verjameš mi pa lahko da na dragu bi jest zalomu menjalnik pa tudi če škrtne samo da se ne bi zašaltu to je to...
Imaš pa prov ja da bi težko ujel hondo če bi se zašaltu mislim pa da si mislil na sekunde ko si podal 2,7 kar spet ni ne vem kaj če skozi cilj pripeljeva 200, amapk ti jaz garantiram da bi mu pršu v štric navkljub zašaltanju kar zračunaj pri hitrosti 180 km/h koliko je 40 metrov......
LP!