Techno...
Ne da se primerjat.. samo ljudje radi primerjamo. S kio primerjas p206???
p206 je primerljiv z cliotom fiesto polotom
ne pa z kio?! P206 je manjsi, saj ne meri niti 4 m v dolzino halo. Kia pa kolikor vem nima niti priblizne opreme temu. Plus tega je pri tem p206 VSE serijsko razen avtomatske klime in CD menjalca. Brez ostalega ne mores kupiti tega p206.
Mam obcutek da je kia bolj primerljiva z hondo civic kot pa z p206.
Jaz verjetno lazje primerjam ker sem mel pred tem hondo in vem kaksne so razlike; tudi vozil sem se in se se vozim z najrazlicnejsimi hondami.
Ce je visja cena novega avtomobila ne pomeni da bos dobil za starega vec! Sploh pa pri hondi to ne drzi, za kar lahko pogledas oglase.
Glede tvoje statistike: koliko ljudi ostane pri p. in pri h. nebi komentiral prevec. Poznam veliko ljudi ki so ostali pri hondi in pri peugeotu-oboji so zadovoljni.
Poznam tudi ljudi ki so zvesti VW, Renaultu, Fordu, to se ne pomeni kvalitete, ampak druge zadeve o katerih se ne mislim zgubljati besed.
Poznam veliko ljudi ki so svojo "zvestobo" prevarali tako z peugeotom, kot z hondo.Se lepse-oboji so zadovoljni.
Nekateri ljudje bi pa radi bili zvesti doloceni znamki pa si financno ne morejo privosciti. Toliko o zvestobi in statistikah.
Poraba te zanima.. najmanjsa je bila 8.0l/100km najvecja pa 11,0l/100km
pri hondi pa od 8,0 do 12,0 (crx vti)
pri hondi sem samo 1x imel porabo 8,0 (ko sem se pocasi iz morja peljal) poprecje sem imel med 10 in 11
pri peugeotu pa mam zadnje case povprecje nekje med 9 in 10
Nobenega avta nisem pretirano "sparal"
ccm: 1600 : 2000
km: 160 : 140
povprecna poraba: 10,5 : 9,5
km/h po stevcu: 245 : 230
tovarniske pospeske pa itak vsi veste
Upam da sem ti ustregel z mojimi podatki
LP Ales