evoti so vsi od a do ž lepi in ta ni nobena izjema, fantastičn avto
Moderator: Blue Angels
boy34 je napisal/-a:tko se govori ,rabim čim več podpore da svojo polovico že enkrat prepričam u to.
boy34 je napisal/-a:green-grega je napisal/-a:prelep![]()
pravi družinski avto a
tko se govori ,rabim čim več podpore da svojo polovico že enkrat prepričam u to.
boy34 je napisal/-a:green-grega je napisal/-a:prelep![]()
pravi družinski avto a
tko se govori ,rabim čim več podpore da svojo polovico že enkrat prepričam u to.
Civic Type-r je napisal/-a:boy34 je napisal/-a:green-grega je napisal/-a:prelep![]()
pravi družinski avto a
Sem ga gledal v Kranju enkrat, kako da nisi vzel samodejnega menjalnika. Ta ročni petstopenjski se mi zdi, da bi bil lahko šeststopenjski, pa prazno izgleda tam okoli volana. Po moje no, drugač pa zverina prava. Marca jo dobimo na test, ampak s samodejnim menjalnikom.
Civic Type-r je napisal/-a:boy34 je napisal/-a:green-grega je napisal/-a:prelep![]()
pravi družinski avto a
Sem ga gledal v Kranju enkrat, kako da nisi vzel samodejnega menjalnika. Ta ročni petstopenjski se mi zdi, da bi bil lahko šeststopenjski, pa prazno izgleda tam okoli volana. Po moje no, drugač pa zverina prava. Marca jo dobimo na test, ampak s samodejnim menjalnikom.
rover416 je napisal/-a:pa nemores met tak raketoplan pa avtomatiko,ki si pa se to vidu![]()
![]()
![]()
pito je napisal/-a:Kolk si pa kej furu?
pito je napisal/-a:Sm vidu na BMW forumu. Sm vidu, da boš na racelandu 14.03. A te lahko za rokav pocukam za en giro na sovoznikovem?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost