Po pospeskih sem mu usel do nekje 100kmh, in oba imava enako dolgo izpit (toliko o neizkusenosti). Je pa res da se meni dosti pozna pri pospeskih ce sem sam al pa ce je poln avto. 320ko se nisem "sprobaval", sem pa se ze vozil z 540ko
Moderator: Blue Angels
hondafan je napisal/-a:lukasaca - preberi si, kaj je napisal lukach! Tocno o tem jaz govorim. Hondo VTI sem ze veckrat vozil, ampak za optimalno speljevanje moras stvar obvladati v nulo.
hondafan je napisal/-a:lukasaca- brez **** in norcevanja prosim.
Poglej.... Popolnoma nicemur, kar si napisal do sedaj, ne oporekam. Ampak je pa DEJSTVO, da je z BMW-jem 320i lazje dobro speljati. Ce si blabla ze dolgo lasti VTI-ja, ga ima nastudiranega in je preprican, da bo nascal 320i, je vse skupaj se toliko bolje... Ves, tudi jaz sem mnenja da VTI pospravi 320i.
AMPAK kot je napisal lukach: ce bos dal oba avtomobila v roke dvema nevtralnima voznikoma, ki sta sicer dobra soferja, od katerih pa sicer se nobeden ni vozil ne 320i in ne VTI, potem bo zmagal BMW.
Js ne vem kok to kej pisete, ampak js sem se dajal z 318ko............Sem bil skos v njegovi riti......................a recmo da sva ga "tiscala"
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost