facebook

Honda forum

Forum ljubiteljev vozil znamke Honda

BMW 320

Kotiček za ne-Honde.

Moderator: Blue Angels

OdgovorNapisal/-a Maxtor » 13 mar 2004 00:15

Js ne vem kok to kej pisete, ampak js sem se dajal z 318ko (2002l.) pa mi ni mogel uiti. Sem bil skos v njegovi riti. Na ovinkasti cesti pa sem ga prehitel. Nisva sicer bila na avtocesti a recmo da sva ga "tiscala".
Po pospeskih sem mu usel do nekje 100kmh, in oba imava enako dolgo izpit (toliko o neizkusenosti). Je pa res da se meni dosti pozna pri pospeskih ce sem sam al pa ce je poln avto. 320ko se nisem "sprobaval", sem pa se ze vozil z 540ko :twisted: :twisted: :twisted:
OP Turbo
Uporabniški avatar
Maxtor
Uporabnik

Kraj: Prebold

OdgovorNapisal/-a lucas » 13 mar 2004 01:00

hondafan je napisal/-a:lukasaca - preberi si, kaj je napisal lukach! Tocno o tem jaz govorim. Hondo VTI sem ze veckrat vozil, ampak za optimalno speljevanje moras stvar obvladati v nulo.

E hondafan super da si mi povedal o čem govoriš,ker sem te že skoraj zastopil da tukaj nekaj prodajaš :lol:
OK šalo na stran ,jaz sem tukaj razumel da blabla sprašuje če mu bo uspelo se kosati ali nascati 320i in sem dal gor svoje mnenje in iskušnje ker imam isti avtomobil kot blabla .
Osebno ga ne poznam in ne bom govoril kakšen je voznik ampak če imaš avto že nekaj časa ni vrag da ne boš naštudiral kako se najboljše spelje z svojim avtomobilom.
Jaz pa še zmeraj verjamem da ga bo blabla nascal do 100km/h ker tukaj se mi zdi da govorimo o vozniku ki ima že nekaj časa ta avtomobil in ne o naključnem šoferju ki pade z marsa in to direkt za volan od vti-ja.

Tako da blabla jaz svojo stavo dajem na tvoj dirkalnik in tvoje sposbnosti.

lp
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

Kraj: Slovenia

OdgovorNapisal/-a blabla » 13 mar 2004 13:27

Tooooooooo mi deli.Končno ena spodbudna. :D :D
Zdej se mi je sklopka nekak poštimala,tko da lahko tud bl brutalno speljem.Mislm da ne bo blema pospravt 320i.
Honda powaaaah :twisted:
VTi.....97´ - prvič na cesti 99´:-)
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

Kraj: skoz drugje matr

OdgovorNapisal/-a hondafan » 14 mar 2004 00:13

lukasaca- brez zajebavanja in norcevanja prosim.

Poglej.... Popolnoma nicemur, kar si napisal do sedaj, ne oporekam. Ampak je pa DEJSTVO, da je z BMW-jem 320i lazje dobro speljati. Ce si blabla ze dolgo lasti VTI-ja, ga ima nastudiranega in je preprican, da bo nascal 320i, je vse skupaj se toliko bolje... Ves, tudi jaz sem mnenja da VTI pospravi 320i.

AMPAK kot je napisal lukach: ce bos dal oba avtomobila v roke dvema nevtralnima voznikoma, ki sta sicer dobra soferja, od katerih pa sicer se nobeden ni vozil ne 320i in ne VTI, potem bo zmagal BMW.
Uporabniški avatar
hondafan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a blabla » 14 mar 2004 04:38

sam to seveda govorimo o 170 konjskem.150 nima pogojev za zmago,razn do morja po prazni avtocesti :)
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a lucas » 14 mar 2004 04:59

hondafan je napisal/-a:lukasaca- brez **** in norcevanja prosim.

Poglej.... Popolnoma nicemur, kar si napisal do sedaj, ne oporekam. Ampak je pa DEJSTVO, da je z BMW-jem 320i lazje dobro speljati. Ce si blabla ze dolgo lasti VTI-ja, ga ima nastudiranega in je preprican, da bo nascal 320i, je vse skupaj se toliko bolje... Ves, tudi jaz sem mnenja da VTI pospravi 320i.

AMPAK kot je napisal lukach: ce bos dal oba avtomobila v roke dvema nevtralnima voznikoma, ki sta sicer dobra soferja, od katerih pa sicer se nobeden ni vozil ne 320i in ne VTI, potem bo zmagal BMW.

hondafan za šale se jaz nikomer ne opravičujem za norčevanje se ti pa lahko če misliš da sem se s teboj norčeval.

O teh dveh primerjavah sem pa že dosti napisal in bom zdaj počakal na rezultat.

lp
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a A3Turbo4Life!!! » 14 mar 2004 10:38

Js ne vem kok to kej pisete, ampak js sem se dajal z 318ko............Sem bil skos v njegovi riti......................a recmo da sva ga "tiscala"

:P :P :P :P :P

Bye :wink:
Uporabniški avatar
A3Turbo4Life!!!
Uporabnik

Kraj: Celje

OdgovorNapisal/-a Dore » 14 mar 2004 13:55

A3Turbo4Life!!! je napisal/-a:
Js ne vem kok to kej pisete, ampak js sem se dajal z 318ko............Sem bil skos v njegovi riti......................a recmo da sva ga "tiscala"

:P :P :P :P :P

Bye :wink:

:dribble: :pelvic_thrust2: :lol: :lol: :lol: :twisted:
Uporabniški avatar
Dore
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a blabla » 14 mar 2004 14:05

Joj A3 & Dore...
Pa tud vse k.urbarije izluščta :D :D :D
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a hondafan » 14 mar 2004 15:39

blabla: Saj v tej temi ze vseskozi tece debata o 170 konjskem. Ali se mogoce motim?

150 konjski itak nima pogojev in ga tudi nisem omenjal.

lukasaca: glede rezultata sem tudi jaz radoveden. Ceprav, ce clovek VTI-ja obvlada, potem ni razloga, da ga nebi nascal.

BTW. Kdaj bo tekma? :D
Uporabniški avatar
hondafan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a blabla » 14 mar 2004 16:57

Zdej je modelu na dragu diferencial šel u PM.Tko da bo še mal trajal da zadevo spedena.Bom pa vsekakor sporoču kaj je blo.
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a Cerae » 15 mar 2004 14:26

Hehe, no glede BMWja je tko, da res spelje hudo - sicer mam doma 320Ci l.2000, kar pomeni 150 PS, sam pol ga pa zvije. Ko izklopim ASC mi na slabšem asfaltu še v 2. zdrsnejo gume, ampak sploh ne dvomim, da me marsikater od vas, izkušenih draggerjev, s svojo VTi-jko ne nabije ko mačka. No verjetno mi bi "pustili" nekaj sekund sreče, ko bi vas pri štartu dol poču, a ko bi prišlo do vklopa VTECa hihihi :?

No žal avto ni moj in ga na dragih verjetno ne bo, ko pride moj se pa definitivno vidimo (t.j. letos) ;)
Uporabniški avatar
Cerae
Uporabnik

Kraj: Ljubljana

OdgovorNapisal/-a hondafan » 15 mar 2004 22:38

ja kaj je pa delal, da mu je sel diferencial??? :?: :shock:
Uporabniški avatar
hondafan
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a blabla » 15 mar 2004 23:58

Ej hotu je pokazat BMW powaah in ni to honda powaaaaah :twisted: :D
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a LaserJaMM » 16 mar 2004 01:59

Mogoče ima BMW malce prednosti pri speljevanju zaradi zadnjega pogona, če bi voznik le tega res optimalno speljal. Ampak je hrček tle v prednosti zaradi teže. Tko da stavim na Vti.
Shuttle 2.3i ES
Uporabniški avatar
LaserJaMM
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a blabla » 31 mar 2004 08:56

Ej ma madafaka se zdej skoz kr neki zgovarja :evil: Ma sej ga bom prepriču da greva. :twisted:
Uporabniški avatar
blabla
Uporabnik

OdgovorNapisal/-a lucas » 31 mar 2004 16:34

blabla je napisal/-a:Ej ma madafaka se zdej skoz kr neki zgovarja :evil: Ma sej ga bom prepriču da greva. :twisted:

:roll: :roll: :roll:
Uporabniški avatar
lucas
Uporabnik

Prejšnja

Vrni se na Avtomobili

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost